- 23 Ağustos 2012
- 49.492
- 229.342
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Cok para veren hangisiydioraya git
Annem de öyle demişti ama ikisi de aynı paraya geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok para veren hangisiydioraya git
Şimdiki işin çok para sevmedigin şehir sevdiğin iş ama zor iş uzun süre yapamazsın
Öbür şehirdeki iş: az para sevdiğin şehir sevmedigin ama kolay iş doğru anladım dimi.
Ben 3.secenek diyorum: kariyer önemli şimdiki işinde kal ama şirketin başka şehirde de muhakkak şubesi vb vardır oraya geçmeye çalış. Başarılar
Ay kocan yok cocugun yok yani herhangi birine karsi bir sorumlulugun yok kiz ne duruyorsun.
Ruhun ne yapmak istiyorsa onu yap.
Mantigi kenara birak bazen de, akisina birak heyoo diye.
Ben bu konuda cok ani karar alabilen biriyim, mesela birden sacimi kestirmek isterim o gün kesilir. Bekarken cok bilirim aniden atlayip sehir gezdigimi. Bir cay icmelik dahi olsa.
Ömür kisa, maasin yattigi sürece takil kafana göre.
Henüz firsatin varken bu tereddüt niye?
Kiz iki yila bir bakarsin elinde bebe, kocan evde coraplarini tam orta yere cikarir, o bulasiklar hic bitmez ha o zaman mantikli düsün derdim ama su durumda hicbir bahanen yok git yeni insanlarla tanis kiz, durma
Ask ask ask beybisi, bu yaslarda manitasiz kaldigin yeter kafani dinlemisin iste yeteri kadar.
Icimdeki bekar konustu, yoksa cok evli ve cocukluyum bakma
Hmmm o zaman öbür şehir daha cazip görünüyor şu an. Bazen heyecan yerine dinginlik ve huzur daha iyi olabilir. Orada kariyer yapamam diyorsun ama hayatın ne tür fırsatlar çıkaracağını bilemezsinÖbür iş de çok para kız 2 iş de çok paraEvet beni geren tarafı işin bana hiçbir heyecan vermemesi
3.seçeneği ben de düşündüm burdaki patron Türk, 6 aydan sonra uzaktan çalışma imkanım olur mu dedim. O da yerine hemen başkasını bulurum dedi
Bilemedim kız yani diğer şehri de çok tanımıyorum aslında uzaktan hoş geliyor. Fal baktırdım falcı adamlar da dizilmiş beklemiyor herhalde hayal peşinde koşma dediBu nasıl fal yahuuu
Diğer şehirdeki iş çok bayık kız, iyi olsa hemmen atlar giderdim zaten şehir süper iş süper diyip. Aşırı bayık bana katacak bir şeyi yok.
O zaman dance nerde eglence varsa oraya gitAnnem de öyle demişti ama ikisi de aynı paraya geliyor
İş çok bayık ve sıkıcı olacaksa şehrin önemi yok bence. Zaten her işin ilk 1-2 ayı tanışmakla, sosyal çevre edinmekle geçiyor. Ben olsam hiç bulaşmam.
Açıkçası işlerle ilgili yazdığın artı eksileri diğer iş bu iş diye bahsedince anlayamadım tam olarak. A ve B işi ya da şehri olsaydı daha anlaşılır olurmuş. :)
Genel olarak, ben de yurtdışında yaşıyorum ve kariyer hevesine aşinayım. Sıkıcı bulduğum, boş gelen işleri yapmayı sevmiyorum. Hangi şehirde olduğumun da önemi yok.
Koskoca Almanya’da 2 şehir yok zaten, bir sürü alternatif var. Almanya’ya bağlayan bir neden yoksa bir sürü ülke de var. Hem gerçekten heyecanlı olur.
Sevgili konusu bence çok anlamsız bir parametre bu konu için. O hiç belli olmaz çünkü.
Eninde sonunda taşıncam diyorsanız şuanki sevdiğiniz işte çalışırken bir yandan istediğiniz şehirdeki farklı ilanlara baksanız şimdiki gibi bir iş bulana kadar.Yani sırf istediğim şehir diye de gidip hoşunuza gitmeyen işi yapmak da keyif vermez diye düşünüyorum.
Abd ye yolculuk o zaman :))Valla kızçe katılıyorum ama bu diğer şehirde bankalar var, sigorta şirketleri var...şirketler de işler de aşağı yukarı aynı şekilde. Şimdiki gibi iş zor, benzerini sadece ABDde gördüm.
Abd ye yolculuk o zaman :))
O zaman istediğiniz iş ama başka şehirler olsun vardır istediğiniz kriterde bi başka şehir heralYok kız, o iş zor ABD yabancı almıyor artık
Diğer iş=diğer şehirdeki iş=bayık iş
Valla panpa 4 yıldır burdayım ne uzadım ne kısaldım aşk hayatı anlamında. Ex iş arkadaşım kadın, 34 yaşında aynı şekilde yakınıyor, 7 yıldır burdaymışDiğer şehir demografik olarak erkeklerin çoğunluk olduğu bir yer
Valla öyle alıp başımı toptan gidesim var. Güney ülkelerinde iş yok, UK-İrlanda sosyal hayat süper ama çok yağmurlu bilemedim yani
Hahaha yaaa aklıma şey geldi.Diğer iş=diğer şehirdeki iş=bayık iş
Valla panpa 4 yıldır burdayım ne uzadım ne kısaldım aşk hayatı anlamında. Ex iş arkadaşım kadın, 34 yaşında aynı şekilde yakınıyor, 7 yıldır burdaymışDiğer şehir demografik olarak erkeklerin çoğunluk olduğu bir yer
Valla öyle alıp başımı toptan gidesim var. Güney ülkelerinde iş yok, UK-İrlanda sosyal hayat süper ama çok yağmurlu bilemedim yani