Bir internet (gb) meselesi

Tel 4,5g sen dolayı videoları hızlı indiriyor ama online izlenecek birşeyin kalitesi pc veya tel aynı olur ve hızlıca indirme yapamaz zaten yayınlanmamış bir şeyi indiremez.
Yok canim akilli telefonlar genel olarak fazla mb yiyor. İlla video izlemesine gerek yok. Bence vinn en mantiklisi ya, hem pcdeb buyuk ekrandan izkemesi daha verimli olur ufacik ekrana bakmaktansa.

evet taahhütlü ama yıl içerisinde taahhüt değiştirme imkanı sunuyorlar . bir de çok uygun aslında tarife olarak.
Doğru çok uygun ama işte ders dinlemek işin içjne girince biraz işler değisiyor.ben de sirf ramazan yetgini izlemek için vinn almistim tasinacagimiz için interneti kapatmistik.

Yok canim akilli telefonlar genel olarak fazla mb yiyor. İlla video izlemesine gerek yok. Bence vinn en mantiklisi ya, hem pcdeb buyuk ekrandan izkemesi daha verimli olur ufacik ekrana bakmaktansa.
Tabi tabi telefonun şarjı dayanmaz biri yazar görüntü durur falan zor iş.
Ama mb hesabı yapmalı bi denemeli önce ona göre kota koydurmalı.
Ama 75 iyiymiş gerçekten taşınabilir internet için.

Nasıl bir kurs? Video mu izlemeniz gerekiyor? Kursu veren kişilerle iletişime geçip durumunuzu anlatırsanız internetiniz olduğunda videoları indirip sonra izlemeniz için yardımcı olabilirler

Nasıl bir kurs? Video mu izlemeniz gerekiyor? Kursu veren kişilerle iletişime geçip durumunuzu anlatırsanız internetiniz olduğunda videoları indirip sonra izlemeniz için yardımcı olabilirler
Bu pek mümkün değil. Günlük ödevler falan verecek hoca. Günlük takip etmen lazım dedi ama olmadı çaresiz bunu yapacağım çok teşekkürler

Hattına sınırsız internet tarifelerinden birini al
Daha kullanışlı olur
Telden wifi açıp bağlanırsın

Tabi tabi telefonun şarjı dayanmaz biri yazar görüntü durur falan zor iş.
Ama mb hesabı yapmalı bi denemeli önce ona göre kota koydurmalı.
Ama 75 iyiymiş gerçekten taşınabilir internet için.
Şimdi bulabilecek miyim şu ölçüm işine bir bakayım :)

Bu pek mümkün değil. Günlük ödevler falan verecek hoca. Günlük takip etmen lazım dedi ama olmadı çaresiz bunu yapacağım çok teşekkürler
günlük ödev kısmı çok fazla internet harcamaz. En büyük sorun videolar olur o yüzden söyledim. Eğer medya kullanmayacaksanız 1gb bile yeter

günlük ödev kısmı çok fazla internet harcamaz. En büyük sorun videolar olur o yüzden söyledim. Eğer medya kullanmayacaksanız 1gb bile yeter
Canım videoyu atsalar bile izlemem lazım. Bende sonra izlesem dedim günlük izlemezsen olmaz dediler.
Yoksa senin dediğin çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…