- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
hım kurs daha başlamadı ama olmazsa bunu denerim ama nasıl yapmam gerekiyor?Online izleme ise normal video kadar kota yemiyor diye biliyorum. Kalitesi düşük olduğu için yani.
Gerçi ben 1 saatlik 360-yada 480p diziye yaklaşık 300-400 mb gittiğini hesaplamıştım bi defa.
Sizde internetinize bi bakın önce, sonra online bişey izleyin dakikada ne kadar gidiyor hesaplarsınız
240 p bir saatlik video 100 mb falan harcar ya da biraz üstü. 15 gb vinnlar var 75 liraya geliyor yeter size.hım kurs daha başlamadı ama olmazsa bunu denerim ama nasıl yapmam gerekiyor?
Açın bi tv kanalını ( tv yle eştir siye düşünüyorum) 10 dk izleyin, 240 tan mı 480 den mi yiyor anlarsınız.hım kurs daha başlamadı ama olmazsa bunu denerim ama nasıl yapmam gerekiyor?
Açın bi tv kanalını ( tv yle eştir siye düşünüyorum) 10 dk izleyin, 240 tan mı 480 den mi yiyor anlarsınız.
bende kaç gb yeter bilmiyorum ki canım. onun için soruyorum. gb mb bir sürü şey var. bende hepsi çorba15 gb size yeterse vınn almak mantıksız. ben egm hattı ile 12 gb net konuşma sms 39 liraya kullanıyorum. böyle tarifeler bulabilirsiniz
Pcden izliycek ama. Pc ve telefon ayni değil. Tel fazla yiyor15 gb size yeterse vınn almak mantıksız. ben egm hattı ile 12 gb net konuşma sms 39 liraya kullanıyorum. böyle tarifeler bulabilirsiniz
bende kaç gb yeter bilmiyorum ki canım. onun için soruyorum. gb mb bir sürü şey var. bende hepsi çorba
1 ay denesin bence. en mantıklısı bu. acaba telden izlese anı verimi alamaz mı kiPcden izliycek ama. Pc ve telefon ayni değil. Tel fazla yiyor
:))Uyuyan Adamdan Nefret nerden göreceğim ne yediğini? whatsapp'taki mavi ışığı yeni çözmüş birisine anlatıyorsun canım. azıcık sade gitsek olur mu?
telefon için isteyeyim değil mi canım?biri 15 yeter demiş. yetmedikçe + gb talep edersiniz. inanın vınndan daha hesaplı oluyor. 15 gb vınn 75 miş. bence çok yani
1024 mb = 1 gb . bem de vinn kullaniyorum. Dusuk kalitede izleyince 15 gb yetiyor bana. Ama canli derste durum ne olur bilinmez.bende kaç gb yeter bilmiyorum ki canım. onun için soruyorum. gb mb bir sürü şey var. bende hepsi çorba
vodafone.:))
Gsm in Self servis programları olur onu indir. Orda kota bilgileri olur, şu kadar internet şu kadar dakika gibi..
Başlarken bi bak bide kapatınca. Hangi gsm sizinki?
telefon için isteyeyim değil mi canım?
Tel 4,5g sen dolayı videoları hızlı indiriyor ama online izlenecek birşeyin kalitesi pc veya tel aynı olur ve hızlıca indirme yapamaz zaten yayınlanmamış bir şeyi indiremez.Pcden izliycek ama. Pc ve telefon ayni değil. Tel fazla yiyor
Bilmem, aslinda alabilirse ve 39 tl ise dediginiz tarife bi bakilabilir. Ama taahhüt yapilacak ve 12aydan önce birakamaz.1 ay denesin bence. en mantıklısı bu. acaba telden izlese anı verimi alamaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?