- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
-
- Konu Sahibi standartfit
Bence sende normal degilsin o zaman canim25 yaşındayım hayatımda asla anne olma düşüncesi/isteği gelmedi aklıma. rüyamda gördüğüm zaman uyanıp şükürler olsun ki rüyaymış diyorum. Hatta hamilelik ve doğum olayları bana aşırı tiksinç geliyor. Kimsenin hamilelik haberine de sevinmiyorum. Neden böyleyim normal miyim hiç bilmiyorum
1 cocugum var ama hamilelik bana da cok itici geliyor. Tiksinc degil ama itici.25 yaşındayım hayatımda asla anne olma düşüncesi/isteği gelmedi aklıma. rüyamda gördüğüm zaman uyanıp şükürler olsun ki rüyaymış diyorum. Hatta hamilelik ve doğum olayları bana aşırı tiksinç geliyor. Kimsenin hamilelik haberine de sevinmiyorum. Neden böyleyim normal miyim hiç bilmiyorum
ya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
aynen öyle. konuyu açtıktan sonra ne kadar çok mutsuz kadın varmış onu fark ettim. gayet hayatın olağan akışında olan bi şeyden bahsettim diye dalga geçenler oldu. içlerindeki mutsuzluğu başka insanların söyledikleriyle dalga geçerek aşmaya çalışmaları çok üzücü. bakın siz ve diğer birkaç kişi ne kadar güzel dille anlatıyosunuz. muhtemelen de benden çokça yaş farkı olan kadınların yol göstermek yerine alaya almaları trajikomik.Olabilir tabiiki de neden olmasın. Bir insanın hayali bu olabilir. Bende sizin yaşlarda eşimle evleneyim çocuğum olsun hep isterdim. Evlenince pat diye çocuk falanda yapmadım hala bekliyorum. Bunu hayal edince diğer şeylerden de geri kalmıyorsunuz, sapasağlam bir kariyerim var benim. Benim hislerim hep evlilik ve çocuğumla mutlu bir hayatım olacağı yönündeydi, şükür evlilik yanıltmadı çocukta olduğunda yanıltmaz umarım. Bunu hayal edebilirsiniz, çok normal.
Ortada baba adayı bile yokken çocuk aşkı nerden geldi böyle yahu daha 22 yaşında üstelikya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.