- 30 Kasım 2010
- 9.575
- 19.205
-
- Konu Sahibi standartfit
hayatım bunları bugün yapmam mümkün değil daha aday bile yok :) zamanla olacak her şey ve zaman geçtikçe de bilinçlenicem her konuda. bu duygularımın geçici mi kalıcı mı olduğunu da görücem.
Her türlü fikre açık olmak gerekiyor canım hele böyle kalabalık üyeye sahip bir platformda hoşuna gitmeyen cevaplar da gelecek tabi kimi aklından geçeni direk söyler kimi kırıcı olmasın diye daha yumuşak konuşur çok da takılma bunlarateşekkür ederim güzel cevabınız için size de. ben şu an böyle düşünüyorum evet ama bunların hepsi çok zaman alacak şeyler. bazı insanlar vardır kariyer için çabalar sadece. bazıları vardır kariyer+çocuk yapar. bazıları vardır sadece Anne olurlar. tüm kalbiyle. ben içimde o aşkı görüyorum. ne anneler var kariyer uğruna bakıcılara bırakan günde bi kez yüzüne bakan belki bakmayan. ne var ben tüm benliğimle evladımı sevmek istiyosam? di mi. burdaki insanlar çok garip hoşuma gitmedi bu tarz konularda herkesin fikrini sormak iyi bişey değilmiş
tabikii. yazımda da söyledim aşık olacağım biri' evlenmek için asla evlenmem bu kadar çok bebek isteyip onun sıradan bi babası olmasına izin verir miyim? hayırr birbirine güzel bakan bi anne babadan daha büyük bi hediye düşünemiyorum çocuklar için. sevgiyle kuşanmış bir yuva. işte benim hayalim bu. gerisi zaten gelir para pul önemsiz şeyler bunların yanında.Her türlü fikre açık olmak gerekiyor canım hele böyle kalabalık üyeye sahip bir platformda hoşuna gitmeyen cevaplar da gelecek tabi kimi aklından geçeni direk söyler kimi kırıcı olmasın diye daha yumuşak konuşur çok da takılma bunlaraSadece diyebileceğim evlenmek için evlenme çocuk sahibi olmak çok kıymetli ama doğru eşi bulmak aşık olmak anlaşmak da çok önemli sana tavsiyem aşık olmadan evlenme o aşkın meyvesi çok çok özel olacaktır
umarımBöyle bir rüyaya ihtiyacım var
Yaş 33 teşekkürler
hayır, aksine çok hoşuma gitti söylediklerin. katılıyorum. en büyük hayalim evet ama kendimi bununla sınırladığımı söylemedim. 'tek hayalimmiş gibi hissediyorum' ama değil. yine aynı konudan diğer hayalim de evlat edinmek veya koruyucu aile olmak. dünyada büssürü çocuk var bir veya birkaçına dokunmak hayatlarını değiştirmek istiyorum. diğer yandan hamilelik gibi mucizevi bişeyi de tatmak istiyorum. onlar büyürken başka hayallerim ortaya çıkabilir ya da zaten var olan diğer hayallerimi gerçekleştiriyo olurum. gibi gibiBu arada kendimce sorunuza da cevap vereyim belki hoşunuza gitmeyecek ama.
Bir insanın en büyük hayali anne baba olmak olabilir ama olmamalı. Olduğunuz an bitiyor çünkü. Taze sayılabilecek bir anne olarak söylüyorum bunu. Kızım olmadan önce de böyle düşünüyordum şimdi net bir şekilde eminim.
Kariyer sahibi olmak günümüzde hayatımızda her anlamda çok önemli bir yere sahipken, iş hayatında istediği yere tutunamayıp sıfırdan başlayan biri olarak da söylüyorum. Çünkü ben kızıma rol model olmak istemiyorum. Beni rol model alırsa benle sınırlı kalır. Ben ona sadece ilham olmak istiyorum her alanda. Ben kendimi aşayım ki o da beni aşsın.
Siz de hayallerinizi daha yüksek yerlere koyarsanız en büyük hayalinize, en büyük hayalle sınırlamaktan daha büyük bir iyilik yapmış olursunuz.
Tuhaftuhaf isteklerya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
Bence sizin mesguliyete ihtiyacınız varhayır, aksine çok hoşuma gitti söylediklerin. katılıyorum. en büyük hayalim evet ama kendimi bununla sınırladığımı söylemedim. 'tek hayalimmiş gibi hissediyorum' ama değil. yine aynı konudan diğer hayalim de evlat edinmek veya koruyucu aile olmak. dünyada büssürü çocuk var bir veya birkaçına dokunmak hayatlarını değiştirmek istiyorum. diğer yandan hamilelik gibi mucizevi bişeyi de tatmak istiyorum. onlar büyürken başka hayallerim ortaya çıkabilir ya da zaten var olan diğer hayallerimi gerçekleştiriyo olurum. gibi gibi
sadece size yanıt vereceğim diğerleri ithamlı konuştuğu sürece umrum dışı kalacaklar. burdakiler sanıyoki ben bi gecede evlenicem bi gecede hamile kalıcam ve bi gecede doğurucambugün evlenmek istesem tanış et evlen minimum 2 sene. e eşimle baş başa vakit geçirelim bi süre desek o da minimum 1 sene. hamilelik kafadan 1 yıl de. bu süreçte ben istediğim her şeyi yapabilirim ve çoğu konuda daha da bilinçlenebilirim. ben gördüğüm rüyanın etkiaiyle böyle hissettiğimi, öncesinde asla istemediğimi yazdığım halde bana koca derdine düşmüşsün diyen var. kınıyorum(!) yaşım şu an 22 dediğim için 22de kaldı bunların kafa. garip cidden
Bende evli ama bebeği olmuyor sandımya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
Eski ben nasıl olur gir çalış bu aşka hayaller kur derdim.ya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
Çalışıp ölmeyin aman doğurup ölün. Dünya da nüfus kıtlığı var çünkü.Anneliği neden küçümsediniz? herkes meslek sahibi olup işinin başında durucak çocuk bakmicak düşünmicek diye bi kaide mi var? hayatta herkes çalışıp ölmek için gelmiyo bu dünyaya. ben yavruma adamak istiyorum belki kendimi? ekonomik açıdan rahatım demekki istiyorum. dar düşüncelerden çıkın artık