- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
-
- Konu Sahibi standartfit
Evet yaşın küçük. Ama tahammül yaşı yaş arttıkça azalıyor diye bişey yok. Aksine erken yaşta evlenip bi de üstüne anne olunca onun yorgunluğu insanı tahammülsüz yapan. Düşünsene tam gezme, hayatını yaşama yaşlarında sırtına sorumlulukları yüklüyorsun. 30 yaşına gelince 2. Cocuğu büyütmeye takati kalmayabilir insanınya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
Tahammül sevgiyle alakalı.ya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
Hayvanın sorumluluğunu alamayan çocuğa nasıl abkacak zaten22 yaşında birinin hayali nasıl anne olmak olabilir aklım almıyor. Bir kaç ay sonra 27 olucam ve hala çok gencim anne olmak için diyorum. Evlilik için dahi çok erken hatta. Bazen kadınlara bu duygular gelebiliyor, bir hayvan sahiplenin derim en azından bu hormonel duyguyu bastırır belki tabi sorumluluğunu alabilirseniz eğer
sizce ben bunları düşünmüyo muyumdur? bir çocuk istiyosam geleceği için çabalamıyo muyumdur? yapmayın Allah aşkınaÇok erken bence. Zaten bu yaşlarda duygular, düşünceler vs. hep değişkenlik gösterir. Bence en büyük hayallerden biri ekonomik özgürlüğünün olmasıdır.
Bilmem cabaliyorsaniz şu an onunuzdeki en büyük hedef o olmamalı.. hem diğer hayalinize yaklaştıracak ya sizi. Adım adım gitmekte fayda var.sizce ben bunları düşünmüyo muyumdur? bir çocuk istiyosam geleceği için çabalamıyo muyumdur? yapmayın Allah aşkına
Anneliği neden küçümsediniz? herkes meslek sahibi olup işinin başında durucak çocuk bakmicak düşünmicek diye bi kaide mi var? hayatta herkes çalışıp ölmek için gelmiyo bu dünyaya. ben yavruma adamak istiyorum belki kendimi? ekonomik açıdan rahatım demekki istiyorum. dar düşüncelerden çıkın artık22 yaşında genç bir kadının en büyük hayali, annelik olmamalı ya, gerçekten olmamalı.
Doğurganlığınızdan çok öte olduğunuzu keşfetmeniz lazım.
Pardon, ne yapmışım?sizce ben bunları düşünmüyo muyumdur? bir çocuk istiyosam geleceği için çabalamıyo muyumdur? yapmayın Allah aşkına
işte bakın o deli heycanlar olmadıktan sonda çok daha bilinçli olup heyecansız olmanın ne manası varGençken hormonlar tavan yapıyor anne olmak isteniyor. Şu an 34 yaşındayım. 10 sene önce anne olmayı daha çok istiyordum. Şimdi bebek bekliyoruz aynı heyecanım yok.
Anneliği neden küçümsediniz? herkes meslek sahibi olup işinin başında durucak çocuk bakmicak düşünmicek diye bi kaide mi var? hayatta herkes çalışıp ölmek için gelmiyo bu dünyaya. ben yavruma adamak istiyorum belki kendimi? ekonomik açıdan rahatım demekki istiyorum. dar düşüncelerden çıkın artık
İşte tam da bunu söylemiştim aslında.Anneliği neden küçümsediniz? herkes meslek sahibi olup işinin başında durucak çocuk bakmicak düşünmicek diye bi kaide mi var? hayatta herkes çalışıp ölmek için gelmiyo bu dünyaya. ben yavruma adamak istiyorum belki kendimi? ekonomik açıdan rahatım demekki istiyorum. dar düşüncelerden çıkın artık
Dar düşünce miAnneliği neden küçümsediniz? herkes meslek sahibi olup işinin başında durucak çocuk bakmicak düşünmicek diye bi kaide mi var? hayatta herkes çalışıp ölmek için gelmiyo bu dünyaya. ben yavruma adamak istiyorum belki kendimi? ekonomik açıdan rahatım demekki istiyorum. dar düşüncelerden çıkın artık