Bir insanın en büyük hayali Anne olmak olabilir mi?

Ben 38 imde anne oldum. Eşimle durup durup "iyi ki o kadar yurtdışında filan gezmişiz, güzel tatiller yapmışız, filmler izlemişiz" diyoruz. Çünkü tahminen okula başlayana kadar böyle şeyleri aynı keyifle yapamayacağız. Maddi durumunuz uygunsa baba adayı bulup da bebek sahibi olana kadar bol bol gezin derim :) Ayrıca sağlıkli beslenmeye, doğal ürünler kullanmaya başlayın. Doğal olmayan makyaj ürünlerindeki maddeler kemiklerde birikme yapıp hamileliğinizde bebeğe geçiyormuş. Aradaki mesajlari okuyamadım malum bebek var ama bebekle beraber yapabileceğiniz alternatif bir is fikri de dusunseniz iyi olur.

ya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
Inş tatlim ya🙏🙏🙏🙏

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• CCFB1731-51BB-40C6-94C3-056AAB8A35C9.jpeg
    CCFB1731-51BB-40C6-94C3-056AAB8A35C9.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 33
İçsel sesinizi dinleyin.Demekki zamanı gelmiş 😍😍şimdi tek eksik baba.Baba olmadan olmaz malum.
22 yaşında mı zamanı gelmiş? Baba adayı da yokken hem de? Annelik,babalık için ehliyet falan gelsin istiyorum. Çünkü iç sesi dinlemekle, biyolojik saatin gelmesiyle vs yapılacak şey değil bu. Çok ama çok fazla değişkeni ve çok fazla düşünülmesi gerekilen şeyi var. Yaşım geldi ee evlendik 2 sene oldu hadi bebek yapalım demekle olmuyor aslında.

Evet olabilir. Hatta ben 9-10 yaşlarındayken bile çok isterdim. Kendim çocuktum ama çocukları çok seviyordum. Arkadaşlarla en korktuğumuz şey nedir diye birbirimize sorarken benim cevabım, çocuğumun olmamasıydı. Bazılarına tuhaf gelebilir ama bazı kadınlarda annelik duygusu+isteği çok fazla olabiliyor.

Evlenene kadar mahallenin tüm çocukları beni görünce etrafımı sararlardı. Şimdi de öyle hala çok severim çocukları, hele bebekleri😍

Ben çok zor anne oldum, Rabbim beni en çok korktuğumla sınadı. İnşaAllah siz istediğiniz zamanda kolayca anne olabilirsiniz.

ya ben bi keresinde rüyamda görmüştüm hamileydim ve doğurmak üzereydim ama daha 1-2 ay varmış doğuma. o rüyada yaşadığım sevinç, üzüntü, acı, şaşkınlık... karmakarışıktı ama bi o kadar da hoştu. resmen gerçek gibiydi iliklerime kadar yaşadım o duyguları. bu rüyadan önce kesinlikle elin oğluyla uğraşmam çocuk bakamam asla evlenmek istemiyorum kafasındaydım. şimdi elin oğlu konusunda aynı fikirdeyim biriyle anlaşmak çok zor ama anne olmak istiyorum ve tek hayalimmiş gibi hissediyorum yaşım 22 erkenci mi davranıyorum herkes 30u gör der mesela ama çocuğa tahammül katsayısı gençken daha yüksek ve beraber büyümek en güzeli değil mi? umarım aşık olacağım biri çıkar karşıma da benim gibi daha sahip olmadan evlat sevgisiyle dolmuş taşmış biri olur.
Senın yaslarında bende çok ıstıodum anne olmak .Hala nasip olmadı

Bende çok istiyorum anne olmak .. Rabbım nasip eder inşallah

X