Bir İnsan Çocuğuna Bunu yapar mı? Bunun Bir Bedeli Olmalı

Hayvan diyipte şunu yüceltmeyelim..
Hayvanlar yavrularını seviyor, sahip çıkıyor, koruyor. Hep buna tanık oluyoruz.

sorabileceğiniz kimse yok mu?
devlet avukat vermiyor mu böyle durumlarda?

inşallah bir çıkış yolu bulursunuz
sonuna kadar diretin..

Ailesi bile torunlarını bir kere arayıp sormadı. İçkici, işsiz, sorumsuz oğullarından boşandım diye
Ben onun ailesinden kime sorsam adresini bana vermez. Bu şekilde bulamam

2. evliliğinizi de yapmışsınız bu arada
onla ayrılmak istemenizin sebebi çocuğunuz mu?
yani bu eşinizle ayrılma isteğinizin çocukla da ilgisi var mı
evlendiniz diye inadına mı yapıyor dicem ama hiç vermemiş para pislik..

Konsolosluk TC kimlik numarasından adresini bulamaz mı? Avukatlar bir şekilde aslında nasıl yapılacağına dair yol gösterebilirler.
Benim bildiğim nafakalar yatmayınca icraya konuluyor ve ilk yakalandığı yerde hapis kararı çıkıyor. İcra takibi yapılması gerekiyor. Adresi belli olmasa da yakaladığı ilk yerde tutuklanır.

hiç bir şekilde ulaşamıyormusun arkadaşım?

Hayır ulaşamıyorum. 4 yıl önce e face den yazmıştım.
Çocuk hep yalnız babasız ona bunu neden yaptın diye baya uzun bir mesaj yazmıştım.
Naptı biliyor musunuz direk engelledi... O benim için bir ölü ama ödesin o parayı ödeyemezse yatsın hapiste

Hayır canım 2. evliliğimin zaten başlaması bitmesi sadece 1.5 yıl sürdü.
Resmen boşandım. Çocuğum içinde en sağlıklısı buydu

Aslında icraya koydum ama o kağıt eline ulaşmadığı için hiç bir yasal işlem başlamadı
Dediğiniz gibi mesela tr ye giriş yapınca hava limanında yakasına yapışsınlar bunun istiyorum.

Hayır canım 2. evliliğimin zaten başlaması bitmesi sadece 1.5 yıl sürdü.
Resmen boşandım. Çocuğum içinde en sağlıklısı buydu
hayırlısı canım onda da çekmişsin
Allah karşına daha iyilerini çıkarsın

çok sinirlendim oğlunun babası olacağa
iyi bir avukata danışmak gerek sitenin avukatına danıştın mı hiç?

ailesiyle görüşmüyormusunuz?
annesi yada babası ilgilenmiyormu cocuğunla?

Konuyu annem acti sandim yemin ediyorum..
Sonlara dogru bi kac ayrintidan annem olmadiginizi anladim:)

Ne desem bilemiyorum bizde de yillardir boyle..
Artik takmiyoruz ben hala okuyorum annem gecindiriyor ama yasim 23..
Su saatten sonra gelse de biir gitse de biiirr.
Zaten baglari kopardik umrumuzda da degil.
Varsa bir bedeli Allahim hesabini sorar zaten.

hayırlısı canım onda da çekmişsin
Allah karşına daha iyilerini çıkarsın

çok sinirlendim oğlunun babası olacağa
iyi bir avukata danışmak gerek sitenin avukatına danıştın mı hiç?

Danıştım. Sayfalar dolusu bir yazı adresi kopyaladı. 2 günde anca okursun o derece
Yani canım her şey para olmuş bu memlekette... ben üç kuruş nafakayı alamıyorum.
Ama Allah büyük bu parayı ondan alıcam inş.

Yurt dışında bulunan T.C. vatandaşlarına konsolosluk aracılığıyla tebligat yapılabiliyor. Ancak açık adres belirtmek gerekli. Sizde açık adres yok anladığım kadarıyla. Evrak Cumhuriyet Savcılığı Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk İç ve Dış işleri Genel Müdürlüğü kanalıyla tebliğe çıkarıldığına göre bu kanal ile konsolosluklardan ve büyük elçiliklerden adres araştırması talep edebilirsiniz. Tabi hangi yola başvurduysanız o merci kanalı ile olacak bu . Hatta bana kalırsa yargı kanalıyla eski eşin çalışıp çalışmadığı Güney Amerika makamlarına sorulsa ayrıca iyi olur. Lahey sözleşmesine taraf Amerika. Hukuki ve ticari işlerde adli yardımda bulunmak zorunda.

Onu da yapacağım.

Öncelikle uluslararası hukuk dalında uzman bir avukat edinmelisiniz. Bu iş avukatsız kesinlikle olmaz. Öncelikle ülkemiz mahkemesinin almış olduğu karar eski eşinizin yaşadığı ülkenin mahkemesine tenfiz edilecek, ancak bununla bitmiyor iş. Ülkemizde alınmış bu karar, o ülkenin yasaları çerçevesinde tekrar değerlendirmeye alınır. Bu işlem için cumhuriyet başsavcılığına başvuruda bulunmaz gerekmektedir.

Şu da var ki, bir mahkeme kararı , sadece kararın alındığı ülke sınırları içerisinde geçerlidir.Yani kısacası , şu an içinde bulunduğunuz durumdan Türk adalet sistemi suçlu değildir. Alınan kararın, diğer ülkede ki ilgili kurumlara bildirilmesi gerekmektedir. Gerekli incelemeler sonucunda diğer ülke kararı inceleyerek kabul yada red eder. Kabul edilmesi durumunda , işlemler yapılır ve karşı taraftan para kesilerek belirlenen hesaba yatar.

o para çocuğunun hakkı
Allah yardımcın olsun..
İnşallah birgün aldım diye konu açarsın

ailesiyle görüşmüyormusunuz?
annesi yada babası ilgilenmiyormu cocuğunla?
Hayır canım ailecek vicdansız bunlar. Para vermek gerekir çocuğa diye uzak durdular hep kesin
Kimse aramadı... neymiş ben elimle çocuğu onların evine götürecekmişim. O zaman öyle demişlerdi.
Hep benden beklediler. Götürdüm ilk sene ama baktım bunlar yalandan seviyor belli anlıyor insan
Yalandan çocuğa evde iki lokma yedirdiler. Onu bişey sandılar. Sonra çocuk gitmek istemedi orda sıkılıyorumç Hep otur kalkma diyolar hareket ettirmiyolar dedi yavrum.

adres arastırması uzun sursede muhakkak bı sekılde ( eger adresı kayıtlıysa) bulunur. lakın avukat olmadan bu surecı yapamazsınız zor.maddı durumunu kotuyse baroya basvurun

Bende böyle bir babanın evladıyım
Ama annem annem olmasaydı ne olurdu bilmiyorum.
Asla babama kızmadı sinirlenmedi kendini yormadı, önceleri kısıtlı miktarda kira ile geçindik - kira yoktu - sonrasında annem işe girdi.
Ama geçmişim bir sürü güzel anı ile dolu, ne okul programlarından ne gezmekten ne alışverişten geri kaldım tabiki 10 tane değil 3 tane sahip oldum ama mutluydum özgürdüm annemle ışıl ışıl dünyamız vardı babam çok ciddi bir mirası yedi bitirdi havalıydı özgürdü istediği zaman arardı ama emin olun ne yaşattıysa yaşadı biz toparlandıkça o çöktü ve emin olun son 10 yıldır ne yaşadığı umrumda bile değil benden mahrum kalmak zaten ona en büyük ceza ve annemin enerjisi bize en büyük ödül eğer mahkemelerle sinire stresle günlerimizi zehirleseydi şimdi biz böyle olmazdık bu kdr sağlıklı olmazdık. Neye sahip olduğumuzun peşinde değildi elimizdekilerin farkında olmayı öğrettti
Düşününki şu an şehrin en güzel yerlerindeki mekanlara girip oturuyorum bir zamanlar bizim kiracılarımızmış ve boşuna gitmiş ama zerre kadar içim sızlamıyor.
Bu arada ailesinden kimseyle de görüşmüyorum bir ara çocuklar ile görüştüm yani hala amca çocukları ile ama tabiki çok ilerlemiyor.
Umrumda mı değil, bana etrafımdakiler yeterli.
3 günlük dünyada o para ona sırtına yük yoluna taş vicdanına sızı olacak. Ama doğru zaman geldiğinde siz iyi olduğunuzda şartlarınızı günden güne düzelttiğinizde çabaladıkça hayattan karşılığını aldığınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…