- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi Brave Capricorn
terbiyesiz herif.
vallahi çok sinirlendim.
sorabileceğiniz kimse yok mu?Yanlış anladın ben yanlış ifade ettim sanırım
Adres olarak sadece yaşadığı ülke ve vilayeti biliyorum o kadar
hiç bir şekilde ulaşamıyormusun arkadaşım?Ben hep yıllardır bunlara sinirlene sinirlene ama elimden hiç bir şey gelmemesinden yaşlandım ya resmen
Ben koyuyorum hayvanogluhayvan.
Vallahi adalete hic guvenmeyin hanimefendi, sizin herif baska bir ulkede, ayni sehirde olup tek kurus alamayan var. Size avukat gerek, bulundugu ulkedeki konsolosluga tebligat gondertirsiniz, onlar da adresine gonderirir belki?
sorabileceğiniz kimse yok mu?
devlet avukat vermiyor mu böyle durumlarda?
inşallah bir çıkış yolu bulursunuz
sonuna kadar diretin..
hiç bir şekilde ulaşamıyormusun arkadaşım?
Hayır canım 2. evliliğimin zaten başlaması bitmesi sadece 1.5 yıl sürdü.2. evliliğinizi de yapmışsınız bu arada
onla ayrılmak istemenizin sebebi çocuğunuz mu?
yani bu eşinizle ayrılma isteğinizin çocukla da ilgisi var mı
evlendiniz diye inadına mı yapıyor dicem ama hiç vermemiş para pislik..
Konsolosluk TC kimlik numarasından adresini bulamaz mı? Avukatlar bir şekilde aslında nasıl yapılacağına dair yol gösterebilirler.
Benim bildiğim nafakalar yatmayınca icraya konuluyor ve ilk yakalandığı yerde hapis kararı çıkıyor. İcra takibi yapılması gerekiyor. Adresi belli olmasa da yakaladığı ilk yerde tutuklanır.
hayırlısı canım onda da çekmişsinHayır canım 2. evliliğimin zaten başlaması bitmesi sadece 1.5 yıl sürdü.
Resmen boşandım. Çocuğum içinde en sağlıklısı buydu
ailesiyle görüşmüyormusunuz?Hayır ulaşamıyorum. 4 yıl önce e face den yazmıştım.
Çocuk hep yalnız babasız ona bunu neden yaptın diye baya uzun bir mesaj yazmıştım.
Naptı biliyor musunuz direk engelledi... O benim için bir ölü ama ödesin o parayı ödeyemezse yatsın hapiste
hayırlısı canım onda da çekmişsin
Allah karşına daha iyilerini çıkarsın
çok sinirlendim oğlunun babası olacağa
iyi bir avukata danışmak gerek sitenin avukatına danıştın mı hiç?
Onu da yapacağım.
o para çocuğunun hakkıDanıştım. Sayfalar dolusu bir yazı adresi kopyaladı. 2 günde anca okursun o derece
Yani canım her şey para olmuş bu memlekette... ben üç kuruş nafakayı alamıyorum.
Ama Allah büyük bu parayı ondan alıcam inş.
Hayır canım ailecek vicdansız bunlar. Para vermek gerekir çocuğa diye uzak durdular hep kesinailesiyle görüşmüyormusunuz?
annesi yada babası ilgilenmiyormu cocuğunla?
10 yıl önce boşandım ortak bir çocuğumuz var. Ama eski eş çocuğuna bugüne kadar tek kuruş ne nafaka nede para yardımı yapmadı. Onun babalığını insanlığını sorgulamayı ben yıllar önce bıraktım ama düşündükçe bu kadar kolay olmamalı dünyaya bir çocuk getirdiysen sonuna kadar sorumluluğunu taşımalısın
Yıllardır çocuğunu aramadı. Bırakın çocuğun masrafını çocuğunun sesini bile duymadı.
Zaten bu saatten sonra aramasın çocuğumda istemiyor onu.
Hakim çocuğa nafaka bağlamıştı o yıllarda 150 TL
Ama bu mahlukat hiç bir masrafı için para göndermedi. Çocuğun nafakasını yatır dediğimde ben para veremem evlendim benimde çocuğum oldu masraflarım var diyip defolup yurtdışına gitmiş. Orada yaşıyormuş.
Kesin orada da eşinden besleniyordur asalak. Sorumsuz çalışmayı sevmeyen devamlı tüketen bir tipti.
Ben 2 sene önce icradan kağıt gönderdim. Bankaya harc yatırdım kendimce birşeyler yapmaya çalıştım avukatın yönlendirmesiyle ama elde var sıfır. Faizleriyle birlikte hesaplattım ama o şahıs o tebligatı almadığı için süreç başlamadı. Kesinleşmiş nafaka davamdan sonuç alamadım. Yasalar bu kadar çocukların haklarını koruyor demek ki...
Zaten hem ev geçindirip çocuk okutuyorum. Birde bu davalar için avukata verilecek parayı temin edemedim.
Araştırıyorum hep uzun makaleler yazılar kafam karışıyor. Kendisi güney Amerika da cehennemim taa dibinde
Şimdi ben o zat orada diye hiçbir zaman nafaka alamayacak mıyım. Çocuk büyüdükce masrafları artıyor. Mahrum etmeye hakkım var mı. Yeri geliyor alamıyorum yapamıyorum. Gencliğim hep evim çocuğum için çabalamakla geçti. O ise hiç çocuğu yokmuş gibi yaşadı. Buna çok sinirleniyorum.
Sizler hiç böyle bir duruma şahit oldunuz mu yaşayan var mı sonuç alabilen var mı?