- 17 Mart 2024
- 96
- -56
- 29
-
- Konu Sahibi zorhayaller
Merhaba ben başka bir konu için yazmıştım ama olay dönüp dolaşım eşimin ailesine gelince evlilik hikayemi anlatmak istedim. ilk olarak isteme-nişan aynı gün yaptık eşim sıkışık olduğunu söyledi diye nişan yüzükleri en ucuzunu seçtim hatta kendine yüzük alamayınca onun yüzüğünü ben aldım , daha önce kendim için aldığım elbiseleri ve eşyaları eşime verdim onlarda bohçalayıp geri getirdi. nişan çikolatasını bile ben aldım eşime verdim.kendi almış gibi getirdiler Nikah yine bizim orda oldu. Farklı illerde olduğumuz için eşimin ailesi tek salon tutarım dedi babam kendi salonumuzu tuttu ve kınayı kendi aramızda yaptık eşim ailesi destek vermedi hatta aramadı siz yapın diyip çekildiler. Eşim ailesi ne yaptı derseniz bütün törenlere gelip gittiler ve bulunduklarında ilde bir salon tuttular ama eşim misafir edemiyeceklerini söyledikleri için cuma günü gittik cumartesi düğün oldu pazar döndük kendi imkanları otelde kaldık Düğünlerde makyajımı kendim yaptım dış çekim yapmadık gereksiz pahalı diye ve sonuç: ailesi tutukları düğün salonun parası ödemediği için düğün videosu teslim alamadık sonrasında biz ödedik. Düğün zamanı milletten oğlum düğün olcak borç alıp ödemeyip dolandırmışlar, eşime kredi çektirmişler altınlarını alıcaz diye sonra altınları almıyorlar eşimde vazgeçeceğimden korkup bunu bana söylemiyor ikinci bir kredi çekip ve borç alıyor ailesi almış gibi gösterdi sonra maaşına tedbir konmaya yakın öğrendim altınları sattık borçları ödedik. bütün eşyaları en uygun seçtik salonum mutfak masası var , yatak odası sadece yataktan ibaretti öyle bir uygunluk Bu arada babası düğün sonrası yine para istedi eşim vermeyince küstü evlendik evleneli görmedim kvle ayrı yaşıyorlarmış meğer bunu sonradan öğrendim kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş birde dolandırıcı kaynım var uzun hikaye böyle bir aile gelin gitseniz tavsiyeniz ne olurdu ?
Merhaba ben başka bir konu için yazmıştım ama olay dönüp dolaşım eşimin ailesine gelince evlilik hikayemi anlatmak istedim. ilk olarak isteme-nişan aynı gün yaptık eşim sıkışık olduğunu söyledi diye nişan yüzükleri en ucuzunu seçtim hatta kendine yüzük alamayınca onun yüzüğünü ben aldım , daha önce kendim için aldığım elbiseleri ve eşyaları eşime verdim onlarda bohçalayıp geri getirdi. nişan çikolatasını bile ben aldım eşime verdim.kendi almış gibi getirdiler Nikah yine bizim orda oldu. Farklı illerde olduğumuz için eşimin ailesi tek salon tutarım dedi babam kendi salonumuzu tuttu ve kınayı kendi aramızda yaptık eşim ailesi destek vermedi hatta aramadı siz yapın diyip çekildiler. Eşim ailesi ne yaptı derseniz bütün törenlere gelip gittiler ve bulunduklarında ilde bir salon tuttular ama eşim misafir edemiyeceklerini söyledikleri için cuma günü gittik cumartesi düğün oldu pazar döndük kendi imkanları otelde kaldık Düğünlerde makyajımı kendim yaptım dış çekim yapmadık gereksiz pahalı diye ve sonuç: ailesi tutukları düğün salonun parası ödemediği için düğün videosu teslim alamadık sonrasında biz ödedik. Düğün zamanı milletten oğlum düğün olcak borç alıp ödemeyip dolandırmışlar, eşime kredi çektirmişler altınlarını alıcaz diye sonra altınları almıyorlar eşimde vazgeçeceğimden korkup bunu bana söylemiyor ikinci bir kredi çekip ve borç alıyor ailesi almış gibi gösterdi sonra maaşına tedbir konmaya yakın öğrendim altınları sattık borçları ödedik. bütün eşyaları en uygun seçtik salonum mutfak masası var , yatak odası sadece yataktan ibaretti öyle bir uygunluk Bu arada babası düğün sonrası yine para istedi eşim vermeyince küstü evlendik evleneli görmedim kvle ayrı yaşıyorlarmış meğer bunu sonradan öğrendim kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş birde dolandırıcı kaynım var uzun hikaye böyle bir aile gelin gitseniz tavsiyeniz ne olurdu ?
Ben en başta evlenmezdim zaten böyle biriyle ki bir yüzük alamayan bir çikolata bile getirmeyen adamla ne diye evlendiniz zaten yüzüde mi kızarmadi size bunları yaptırırken .Merhaba ben başka bir konu için yazmıştım ama olay dönüp dolaşım eşimin ailesine gelince evlilik hikayemi anlatmak istedim. ilk olarak isteme-nişan aynı gün yaptık eşim sıkışık olduğunu söyledi diye nişan yüzükleri en ucuzunu seçtim hatta kendine yüzük alamayınca onun yüzüğünü ben aldım , daha önce kendim için aldığım elbiseleri ve eşyaları eşime verdim onlarda bohçalayıp geri getirdi. nişan çikolatasını bile ben aldım eşime verdim.kendi almış gibi getirdiler Nikah yine bizim orda oldu. Farklı illerde olduğumuz için eşimin ailesi tek salon tutarım dedi babam kendi salonumuzu tuttu ve kınayı kendi aramızda yaptık eşim ailesi destek vermedi hatta aramadı siz yapın diyip çekildiler. Eşim ailesi ne yaptı derseniz bütün törenlere gelip gittiler ve bulunduklarında ilde bir salon tuttular ama eşim misafir edemiyeceklerini söyledikleri için cuma günü gittik cumartesi düğün oldu pazar döndük kendi imkanları otelde kaldık Düğünlerde makyajımı kendim yaptım dış çekim yapmadık gereksiz pahalı diye ve sonuç: ailesi tutukları düğün salonun parası ödemediği için düğün videosu teslim alamadık sonrasında biz ödedik. Düğün zamanı milletten oğlum düğün olcak borç alıp ödemeyip dolandırmışlar, eşime kredi çektirmişler altınlarını alıcaz diye sonra altınları almıyorlar eşimde vazgeçeceğimden korkup bunu bana söylemiyor ikinci bir kredi çekip ve borç alıyor ailesi almış gibi gösterdi sonra maaşına tedbir konmaya yakın öğrendim altınları sattık borçları ödedik. bütün eşyaları en uygun seçtik salonum mutfak masası var , yatak odası sadece yataktan ibaretti öyle bir uygunluk Bu arada babası düğün sonrası yine para istedi eşim vermeyince küstü evlendik evleneli görmedim kvle ayrı yaşıyorlarmış meğer bunu sonradan öğrendim kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş birde dolandırıcı kaynım var uzun hikaye böyle bir aile gelin gitseniz tavsiyeniz ne olurdu ?
Yani tavsiyemiz mantıklı insanlar olarak uzak dur demek olurdu ne olurdu başka:)Merhaba ben başka bir konu için yazmıştım ama olay dönüp dolaşım eşimin ailesine gelince evlilik hikayemi anlatmak istedim. ilk olarak isteme-nişan aynı gün yaptık eşim sıkışık olduğunu söyledi diye nişan yüzükleri en ucuzunu seçtim hatta kendine yüzük alamayınca onun yüzüğünü ben aldım , daha önce kendim için aldığım elbiseleri ve eşyaları eşime verdim onlarda bohçalayıp geri getirdi. nişan çikolatasını bile ben aldım eşime verdim.kendi almış gibi getirdiler Nikah yine bizim orda oldu. Farklı illerde olduğumuz için eşimin ailesi tek salon tutarım dedi babam kendi salonumuzu tuttu ve kınayı kendi aramızda yaptık eşim ailesi destek vermedi hatta aramadı siz yapın diyip çekildiler. Eşim ailesi ne yaptı derseniz bütün törenlere gelip gittiler ve bulunduklarında ilde bir salon tuttular ama eşim misafir edemiyeceklerini söyledikleri için cuma günü gittik cumartesi düğün oldu pazar döndük kendi imkanları otelde kaldık Düğünlerde makyajımı kendim yaptım dış çekim yapmadık gereksiz pahalı diye ve sonuç: ailesi tutukları düğün salonun parası ödemediği için düğün videosu teslim alamadık sonrasında biz ödedik. Düğün zamanı milletten oğlum düğün olcak borç alıp ödemeyip dolandırmışlar, eşime kredi çektirmişler altınlarını alıcaz diye sonra altınları almıyorlar eşimde vazgeçeceğimden korkup bunu bana söylemiyor ikinci bir kredi çekip ve borç alıyor ailesi almış gibi gösterdi sonra maaşına tedbir konmaya yakın öğrendim altınları sattık borçları ödedik. bütün eşyaları en uygun seçtik salonum mutfak masası var , yatak odası sadece yataktan ibaretti öyle bir uygunluk Bu arada babası düğün sonrası yine para istedi eşim vermeyince küstü evlendik evleneli görmedim kvle ayrı yaşıyorlarmış meğer bunu sonradan öğrendim kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş birde dolandırıcı kaynım var uzun hikaye böyle bir aile gelin gitseniz tavsiyeniz ne olurdu ?
ben dahil bazı kadınların en büyük hatası olmayacak birşeyi oldurmaya çalışmak bunun için kendini paralamak malesef ! Aslında gerçekten yapmamak lazım birşey kaderinizde varsa Rabbim yol açıyor kendiliğinden gerçekleşiveriyor nasıl olduğuna siz bile şaşırıyorsunuz... Bir kutu çikolatayı dahi alamayan herşeyi size yıkan bir adam sizin için evliliğinin için hiç çabalamamışki ! Değeriniz hiç olmaz... Bu konu genelde söyle ilerliyor kadın çabalıyor çırpınıyor evi için eşi için çocukları için senelerce borç harç adamı ev araba çocuk sahibi yapıyor değer veriyor bunlara ulaşınca adamın poposu tavan yapıyor ben oldum tamamım diyor kendini birşey sanıyor belirli imkan ve yaşa ulaşınca kadını beğenmiyor boynuzlandığınla çocuklarının elini tutmuş bir vaziyette dımdızlak kalıyorsun ortada ve emeklerine üzülüyorsun. Umarım sizin durumunuz böyle sonuçlanmaz kendinize yatırım yapın çeyrek bile alsanız kendinize saklayın adam borç ödemeyi bilsin herşeyi sırtlanmayın kendinin ödemediği senin ve senin ailenin alıp kolay ulaştığı herşeyin kıymetini asla bilmiyorlarOlmayacak şeyi oldurmuşsunuz.
Eşini seviyorsan eşin de -anladığım kadarıyla seni seviyor- seni seviyorsa ilişkinizde bir problem yoksa eşinin ailesinin faturasını eşine kesme.Merhaba ben başka bir konu için yazmıştım ama olay dönüp dolaşım eşimin ailesine gelince evlilik hikayemi anlatmak istedim. ilk olarak isteme-nişan aynı gün yaptık eşim sıkışık olduğunu söyledi diye nişan yüzükleri en ucuzunu seçtim hatta kendine yüzük alamayınca onun yüzüğünü ben aldım , daha önce kendim için aldığım elbiseleri ve eşyaları eşime verdim onlarda bohçalayıp geri getirdi. nişan çikolatasını bile ben aldım eşime verdim.kendi almış gibi getirdiler Nikah yine bizim orda oldu. Farklı illerde olduğumuz için eşimin ailesi tek salon tutarım dedi babam kendi salonumuzu tuttu ve kınayı kendi aramızda yaptık eşim ailesi destek vermedi hatta aramadı siz yapın diyip çekildiler. Eşim ailesi ne yaptı derseniz bütün törenlere gelip gittiler ve bulunduklarında ilde bir salon tuttular ama eşim misafir edemiyeceklerini söyledikleri için cuma günü gittik cumartesi düğün oldu pazar döndük kendi imkanları otelde kaldık Düğünlerde makyajımı kendim yaptım dış çekim yapmadık gereksiz pahalı diye ve sonuç: ailesi tutukları düğün salonun parası ödemediği için düğün videosu teslim alamadık sonrasında biz ödedik. Düğün zamanı milletten oğlum düğün olcak borç alıp ödemeyip dolandırmışlar, eşime kredi çektirmişler altınlarını alıcaz diye sonra altınları almıyorlar eşimde vazgeçeceğimden korkup bunu bana söylemiyor ikinci bir kredi çekip ve borç alıyor ailesi almış gibi gösterdi sonra maaşına tedbir konmaya yakın öğrendim altınları sattık borçları ödedik. bütün eşyaları en uygun seçtik salonum mutfak masası var , yatak odası sadece yataktan ibaretti öyle bir uygunluk Bu arada babası düğün sonrası yine para istedi eşim vermeyince küstü evlendik evleneli görmedim kvle ayrı yaşıyorlarmış meğer bunu sonradan öğrendim kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş birde dolandırıcı kaynım var uzun hikaye böyle bir aile gelin gitseniz tavsiyeniz ne olurdu ?
Eşiniz iyi sahtekar yalnız. Sizi güzel kandırmış.Merhaba ben başka bir konu için yazmıştım ama olay dönüp dolaşım eşimin ailesine gelince evlilik hikayemi anlatmak istedim. ilk olarak isteme-nişan aynı gün yaptık eşim sıkışık olduğunu söyledi diye nişan yüzükleri en ucuzunu seçtim hatta kendine yüzük alamayınca onun yüzüğünü ben aldım , daha önce kendim için aldığım elbiseleri ve eşyaları eşime verdim onlarda bohçalayıp geri getirdi. nişan çikolatasını bile ben aldım eşime verdim.kendi almış gibi getirdiler Nikah yine bizim orda oldu. Farklı illerde olduğumuz için eşimin ailesi tek salon tutarım dedi babam kendi salonumuzu tuttu ve kınayı kendi aramızda yaptık eşim ailesi destek vermedi hatta aramadı siz yapın diyip çekildiler. Eşim ailesi ne yaptı derseniz bütün törenlere gelip gittiler ve bulunduklarında ilde bir salon tuttular ama eşim misafir edemiyeceklerini söyledikleri için cuma günü gittik cumartesi düğün oldu pazar döndük kendi imkanları otelde kaldık Düğünlerde makyajımı kendim yaptım dış çekim yapmadık gereksiz pahalı diye ve sonuç: ailesi tutukları düğün salonun parası ödemediği için düğün videosu teslim alamadık sonrasında biz ödedik. Düğün zamanı milletten oğlum düğün olcak borç alıp ödemeyip dolandırmışlar, eşime kredi çektirmişler altınlarını alıcaz diye sonra altınları almıyorlar eşimde vazgeçeceğimden korkup bunu bana söylemiyor ikinci bir kredi çekip ve borç alıyor ailesi almış gibi gösterdi sonra maaşına tedbir konmaya yakın öğrendim altınları sattık borçları ödedik. bütün eşyaları en uygun seçtik salonum mutfak masası var , yatak odası sadece yataktan ibaretti öyle bir uygunluk Bu arada babası düğün sonrası yine para istedi eşim vermeyince küstü evlendik evleneli görmedim kvle ayrı yaşıyorlarmış meğer bunu sonradan öğrendim kv ise aşırı dağınık pis yemek yapmayı bilmiyormuş birde dolandırıcı kaynım var uzun hikaye böyle bir aile gelin gitseniz tavsiyeniz ne olurdu ?
Balıktan baştan kokar derler bir çikolata alamayacak insan evlenmesin niye evleniyor ki herkes evlenmek zorunda değil bakınız bir kadının hayatını ne kadar kötü etkiliyor çikolata alamayan eve ekmek nasıl alacak fatura nasıl ödeyecek çocuk olunca çocuğa nasıl bakacak? Eşiniz iyiyse ailesini kapı dışarı edin çünkü nitelikli dolandırıcılık var.nişan çikolatasını bile ben aldım eşime verdim.kendi almış gibi getirdiler