ben dahil bazı kadınların en büyük hatası olmayacak birşeyi oldurmaya çalışmak bunun için kendini paralamak malesef ! Aslında gerçekten yapmamak lazım birşey kaderinizde varsa Rabbim yol açıyor kendiliğinden gerçekleşiveriyor nasıl olduğuna siz bile şaşırıyorsunuz... Bir kutu çikolatayı dahi alamayan herşeyi size yıkan bir adam sizin için evliliğinin için hiç çabalamamışki ! Değeriniz hiç olmaz... Bu konu genelde söyle ilerliyor kadın çabalıyor çırpınıyor evi için eşi için çocukları için senelerce borç harç adamı ev araba çocuk sahibi yapıyor değer veriyor bunlara ulaşınca adamın poposu tavan yapıyor ben oldum tamamım diyor kendini birşey sanıyor belirli imkan ve yaşa ulaşınca kadını beğenmiyor boynuzlandığınla çocuklarının elini tutmuş bir vaziyette dımdızlak kalıyorsun ortada ve emeklerine üzülüyorsun. Umarım sizin durumunuz böyle sonuçlanmaz kendinize yatırım yapın çeyrek bile alsanız kendinize saklayın adam borç ödemeyi bilsin herşeyi sırtlanmayın kendinin ödemediği senin ve senin ailenin alıp kolay ulaştığı herşeyin kıymetini asla bilmiyorlar