How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bir ilce secmem lazım

Asya672

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
67
3
8
31
Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum

Kocaeli Yalova ve Aydın arasında en mantıklısı Aydın bence. Çoğu ilçesinde rahat yaşanır, tatil beldeleri yakın, havası ılık.

Kocaeli bildiğim kadarıyla sanayi bölgesi, niye kendinizi sanayi atıklarının arasında yaşamaya mahkum bırakacaksınız ki?

Aydın ve Yalova seçeneğiniz varsa Kocaeliyi düşünmeyin bence.
Yalova Merkez harika bı yer. Sahili olsun, doğa guzellikleri olsun.
Aydın zaten güzel bı yer.
Kocaelinin bikac ilçesi güzel sadece. İzmit ve sahil boyu ilerisi.

Kocaeli Yalova ve Aydın arasında en mantıklısı Aydın bence. Çoğu ilçesinde rahat yaşanır, tatil beldeleri yakın, havası ılık.

Kocaeli bildiğim kadarıyla sanayi bölgesi, niye kendinizi sanayi atıklarının arasında yaşamaya mahkum bırakacaksınız ki?
Aydın çok aşırı sıcak deniyor o yüzden istemiyorum sıcağı pek sevmiyorum serin ilçesi var mıdır acaba

Aydın çok aşırı sıcak deniyor o yüzden istemiyorum sıcağı pek sevmiyorum serin ilçesi var mıdır acaba
Normal ege şehri sıcaklığı işte, yani aşırı sıcaktan kasıt nedir bilmiyorum. Aynı bölgede olan ilçeler arasında sıcaklık farkının çok olacağını sanmıyorum. Hepsi yakın sıcaklıktadır.

Aydın ve Yalova seçeneğiniz varsa Kocaeliyi düşünmeyin bence.
Yalova Merkez harika bı yer. Sahili olsun, doğa guzellikleri olsun.
Aydın zaten güzel bı yer.
Kocaelinin bikac ilçesi güzel sadece. İzmit ve sahil boyu ilerisi.
Sahile uzak düşünüyoruz aslında

Normal ege şehri sıcaklığı işte, yani aşırı sıcaktan kasıt nedir bilmiyorum. Aynı bölgede olan ilçeler arasında sıcaklık farkının çok olacağını sanmıyorum. Hepsi yakın sıcaklıktadır.
Yazları en yüksek kaç derece sıcak oluyor acaba bilginiz var mı

Aydın ve Yalova dururken Kocaeli'nde pis bir havada neden yaşayasınız.

Kocaeli'nin avantaj sayılacak tarafı İstanbul'a yakın bir şehir olması.

Ama tekrar ediyorum havası berbattt. Dilovası ilçesine kanser ovası diyorlar zaten.

Gebze öyle saniyenin göbeği.

Derince de arkadaşım var muhteşem bir evde süper ortamda olmasına rağmen tayin isteyecek.

Karamürseldi sanırım o taraf biraz daha sakin ve iyiymiş.

Kocaeli bulunduğu konum itibariyle sizi cezbediyorssa Kocaeli'de bir ilçede olmaktansa Yalova merkez tercih edin derim. Yanlış bilmiyorum feribotta ulaşım var.

Yalovayı da burda bir ben sevmemişim heralde. Mecbur kalırsan yaşanır da tercih etmek... Bilemedim 🤷🏻‍♀️

Aşırı sıcak istemem diyorsanız ve alışkın değilseniz Aydın yazları sizi çok zorlar. Ben Karadenizliyim perişan olmuştum. Orada yaşayan arkadaşlarımız da en çok bu durumdan şikayetçi. 48 dereceyi görmüştüm ben orada. Gece gündüz duş almak zorunda kalıyordum terden.

Ama kışın da bir o kadar güzel ocak ayı bile 15 20 derecelerde.

Yaşanabilir bir şehir ben sevmiştim genel olarak.

Back