- 25 Aralık 2020
- 5.071
- 18.622
- 41
siz almanyadasınız biliyorumTam yazamadım sanırım, ben Almanya'dayım etrafımdaki herkes kayak ve buz pateni benzeri sporları çocukluktan beri yapıyor, yetişkin olarak öğrenen çok az. Gelen yabancılar ya ilgi göstermiyor ya da üşeniyor sanırsamBen ders alırken etrafta tek yetişkin ben vardım. Etrafımdaki herkes kayabiliyor madem ben de kayayım, kışın tatile gittiğimde otelde kalmayayım diye öğrendim biraz da.
Zevk almak için ille de süper kaymak gerekmiyor demeye getircektim, az biraz vınlıyorsan , zevk alıyorsan tamamdır, hobideki en önemli yer zevk almak Bir öğrendim pir öğrendim vallahi bayağı hoşuma gitti bu iş, uzunca tatil varsa kayakları arabaya atıp dağın yolunu tutuyorum gayet güzel ve eğlenceli bir kış aktivitesi
almanyada spor büyük disiplinle yaptıkları bir şey zaten ya hele paten kayak ski bisiklet ve yüzme, herkes hemen hemen yapıyor bunları! basketbol oynamazlar ya da takım sporu fazla takip eden yok (turnuvalar hariç) ama bunları çol çocuk hepsi ve hep yapıyorlar. iş çıkışı paten kaymaya giden bir dolu arkadaşım vardı benim de. ama ben o zamanlar latin dansla ilgileniyordum, bunlar yerine. yeni geldim kış sporu kafasına