Bir hikaye de benden diyelim...

:)) canım ben de halen arkadaşlarıma güzin ablalık yapıyorum :) ama kendime çarem olmuyo işte..

Allah razı olsun senden var yaa.. Bugün keyfim yerinde sayende

sendende allah razı olsun bebegım bak kahve ıctık beraber bı kahvenın kırk yıl hatırı var sonucta sen hergun bana yaz ben hergun senı güldüreyım :):)

bana ver 4 kılo cok ıhtıyacım var 45 kıloyum

annemmm, kuzum çok zayfmışın yaa... ben verem sana.. :))

ben 62 yim şuan.. :)) boyum uzun gayet zayf görünüyorum ama iştee dedim yaa baş belası yağlar :S

sendende allah razı olsun bebegım bak kahve ıctık beraber bı kahvenın kırk yıl hatırı var sonucta sen hergun bana yaz ben hergun senı güldüreyım :):)

oyyy canım benim :)) valla hergün yazıp da kafanı şişirmiim :))

bak sıkıntım haricinde geveze bir insanımdır :))

annemmm, kuzum çok zayfmışın yaa... ben verem sana.. :))

ben 62 yim şuan.. :)) boyum uzun gayet zayf görünüyorum ama iştee dedim yaa baş belası yağlar :S

acıdım kendıme bak :) yağlar kötu ya ıyı yapmıssın dıyetısyene gıtmeklee

yazdıklarının satır satır her kelimesini okudum sevdanın suç olduğu kim söyledi her yürek sevdasını sığdıramaz içine kaplar her bir yanını şu cümlen:TÜM FELAKETLERİN BAŞLADIĞI BU KOCA SEVDANIN BENİ BU KADAR YALNIZ BIRAKACAĞINI BİLSEYDİM ASLA BU KADAR ÇOK SEVMEZDİM... evet hatalarda bizim içindir keşkesi olmayan bir tek kişi varmıdır hayatta yaşadıklarımız bize çook şey öğretir. canım benim o sana eksik kalmış sen ona fazla gelmişsin böyle ayrıyken bile hergün kavgalar ederken aynı evde nasıl yaşayacaktınız özlediğin aslında yüreğine koyduğun kendine yakıştırdığın o olduğunu zannettiğin kişiymiş bence, üzme kendini herşeye rağmen hayat çok güzel nefes almak bile. evet yaşadıkların çok zor hatta ağır çünkü inandığı güvendiğin herşeyim dediğin kişinin aslında kendinde olmayanı başkasında görürmüş güvensizliği kendine demekki. senin için rahat sonuçta bu yönden. herşeyin hayırlısını dilemek lazım.bence beyaz bir sayfa aç önüne ve herşeye en başta onu yüreğinden çıkarmakla başla çünkü seni haketmemiş, çünkü bugün bu noktadaysanız herşey anlattığından ibaretse seni kendi elleriyle kaybetmiş inan o seni kaybettiğine üzülsün sana şimdi en çok gerekli olan şey biraz zaman. Eminim tüm yürek sızılarına ilaç olacak.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım.. Anlattıklarımın eksiği var fazlası yok..
Abartısız, olduğu şekilde anlattım..
Kendimde hata aradım.. Buldum da hatalarımı; ama hiçbir hata bunları yaşamama sebep değildi..
Ben bu kadar büyütmemiştim hiçbir olayı..
Hayırlısını diliyorum..
Artık daha dingin bakıyorum olaylara..
Hatta kafamda net bir çizgi oluştu..
Burada hikayemi paylaşmakla iyi yapmışım..
Çok güzel arkadaşlık edindim, çok samimi temenniler aldım..
Çok teşekkür ederim gerçekten..

satır satır okudum cnm...
unutmak zordur bilirim..
dolu dolu yaşamışşsın ama kimse de vaz geçilmez deil yani...
herkes hata yapar takılma hatalarına...asıl hata yapan o olmuş..askerliği büyütmüş kapsirleriyle seni kaybetmiş...
inş..herşey daha güsel olur...

amin canım inşallah herşeyin daha güzel olmasını diliyorum...

Hani belki bugün iyi konuşuruz diye.....
Canım bu yazdığını okuyunca o kadar üzüldüm ki anlatamam.Benim 7,5 yıllık ilişkim bitti daha çok yeni bitti hem de ve aynen her telefonda bunu düşünüyodum son zamanlarda.Belki eskisi gibi konuşuruz mutlu mutlu diye ama olmadı...Bak sizin üstünden baya geçmiş unutamamışsın sanırım ben de ölene kadar başkasını sevemem evliliğe giden bir ilişkiydi...Allah sabır versin canım benim ne denir ki yazık olmuş.

Son düzenleme:

canım benim öncelikle Allah'ım sana sabır versin.. zor zamanlar.. ben bu hikayeyi paylaştığım zamanlar çok ama çok kötüydüm.. ama zaman her şeyin ilacı olabiliyor canım.. şimdi eskisi kadar kötü değilim.. sen de toparlayacaksın.. Allah sıkıntısını verdiği gibi sabrını da veriyormuş.. Umarım en kısa zamanda toparlarsın

canım sende benm gibi hayalinde yasattıgın kisiyi özlüyorsunn asık olmussun çünkü nası görmek istersen onuda öyle görüyorsunn yaptıkları seni yeternce nefret ettirmiyoo bende hayalmde canlandırdıgım bana asık o maneviyatı yasadıgım adamı hala özlüyorum insan hayal edince çocuklrnn babası kocasıı olarak hayal edincee hafızasından kolay kolay silemiyorr ben smdi ilerde bi baskasyla bu kadar şeyi nası yasarım diye düsünüyorum ve özlüyorum ama düsünüormda o kadar çok kırıldım okadar çok darbe yedimki nası olurda hala özlerim severimm diye kendme kızıyorumm

haklısın canım.. ben hayalimdeki erkeği seviyor ve özlüyordum.. ama inan bana zamanla bunun ne kadar gereksiz bir şey olduğunu görüyorum.. hayat işte.. neler öğretiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…