Bir hikaye de benden diyelim...

:26: ciddi misin??
onca olandan sonra bile mi ??
gerçekten çok sabırlısın.:44:

evet canım ciddiyim ama bu ciddiyetim devam etmeycek sanırım artık..

bu sabır bende nasıl oluştu inan bana ben de bilemiyorum...

sevmek tuhaf bir şey gerçekten..

birini böyle sevmek, sabır göstermek, onca hataya rağmen hala o demek ne kadar kötü ama işte bugün bir söz okumuştum "Aşk'ta akıl dolaşırsa bataklğa takılmış eşek gibi yatar kalır" diyordu sanırım benm aklımda o misal kaldı

hikayeninin ilk yazdığın kısımları, yorumları, sonra ilaveten anlattığın kısımları okudum, hatta sanki bir roman okuyormuşum yada bir film izliyormuşum gibi oldum...
etkileyici bir hikaye gerçekten.
askerlik onun için zor bir dönem olmuş aynı dönemde de sen işe başlamışsın ve senin işin çok sıkıntılı bir iş... çalıştığın işin ağır şartlarını kimseye kolay kolay anlatamazsın. yani ikinizin de sıkıntılar içinde olduğu bir dönemde kopmuş fırtına. eğer gerçekten seviyorsan, ona güveniyorsan git görüş bence. bir başkası ile mutlu olamayacaksan, onsuz olamam diyorsan git yanına çık karşısına ben herşeyi silip bugün miladımız olsun istiyorum de, bir dene... yine aynı şeyleri yaşarsan çok üzülürsün belki ama ya daha güzel olursa, o zaman keşke dersin.
senin için hayırlısı olsun

canım benim inan bana ben milada hazırım ama o ve ailesiyle olan ilişkiler biraz beni zorluyor.. yaa düşünsene benim onca sıkıntıma rağmen benim babam kız babası olarak KIZIM İÇİNDE UHTE KALMASIN, BİLİYORUM SEVİYORSUN VE DENEMEYE HAZIRSAN BİZ ONU AFFETMEYE BU KONYU BİR DAHA ASLA AÇMAMAYA HAZIRIZ dedi. ama bu ilgiyi onun ailesinden ve ondan alamıyorum.. aslında o da cesaret ediyor ama ailesinden korkuyor.. çünkü önce de bahsettiğim gibi her şey ortaya çıkarsa ailesi onu yalnız bırakcak.. düşünsene oğulları kendilerine yalan söyledi!! kii onun babası beni o kadar çok seviyordu ki; halen ben oğlumun anlattıklarına inanamıyorum, benim gelinim değil kızımdı o, benim kızım öyle şeyler yapmaz demiş...

Bu arada beyefendi benim onu aldattığımı söylemiş ailesine.. ve ben bunları onun kuzeninden öğrendim..

kuzeni ben olayların ilk olduğu anda dayımlara herşeyi anlatacaktım ama kuzenim intihardan falan bahsediyordu.. eğer ki gerçekleri söylersem dayımlar da onu yalnız bırakcaktı ve salakça bir şey yapar diye korkumdan söyleyemedim, çok özür dilerim, maalesef ki hiç haketmediğin şekilde kuzenimin ailesi tarafından nefret duyguları alıyorsun dedi..

Ya beennn ben nasıl aldatırım?? Bunu nasıl söyleyebilir inanamıyorum... Ahh bunları düşündükçe nasıl kızıyorum ona.. Sonra onda böyle duygular uyandırdığım için kendime kızıyorum.. Ama sen beni daha iyi anlarsın canım.. Meslek o kadar zor kii.. Bunu birebir yanımda kaldığı süreçlerde de gördüğü halde beni mesleğimin verdiği zor şartlar yüzünden saçma sapan bir şekildde suçladı..

Ben halen şuanda arasa tüm sıkıntılarla yüzleşmeye, gögüs germeye hazırım.. Çünkü seviyorum!..

Ama sen koca bir dağ gibi kükremişken fırtınalara karşı; seni koruyacak ağaçlarındır.. Ve benim ağacım yok şuanda.. Çorak bir toprak fırtınaya ne kadar fütürsuz dayanırsa, toz toprak içinde kalırsa; onun bu cesaretsizliği de beni o şekilde bırakıyor...

Yaşın kaç bilmiyorum ama sanırım yirmili yaşların başında yaşadığım farklı bir hikaye bana çok şey öğretti zamanla.aynı olan şeylerse yalanlar.bunca şey yaşatmış ve yaşatıyorken nasıl baştan başlayacaksın?o aşamam dediğin sevgiler öyle bir aşılıyor ki!ortada farklı bir ayrılık olsa cümlelerim daha farklı olurdu..ama zeki kızsın,akıllısın,fedakarsın...haketmeyen bi adam içinde kendini bu kadar harap etme.ve süper bir ailen varmış altını cizmek lazım..

evet canım 24 yaşındayım..

nasıl baştan başlıcam? ben de düşünüyorum.. haklısın? bu soruyu defaen kendime sordum..

ben bunu nasıl yaparım? o da benim kadar yürekli olursa yaparım..

yapamazsa da; kii bu zamana kadar da başaramadı ama bi yaparsa ben de katlanacak, kazanacak koca bir yürek var!.. yeter ki o da benim kadar sağlam olsun..

aslında zeki falan değilim canım.. beni yarı yolda bırakan birini halen seven, delicesine onun için gözyaşı döken biri aptalın önde gidenidir..

Ailem bir tane..

Onların desteği beni ayakta tutan..

Karsında çabalayan bı adam yok ama bazen insan çabalarıyla bir şeylere karşı koyamıyorsa,her şeyi doğal haline bırakmak en güzeli..zeki olmasan bu kadar uzun cümlelerle hislerini güzelce anlatamazdın:)zaman ver biraz ama kendıne!

canım nısanı atmakta ıyı yapmıssın ewlenseydın de hayır gelmezdı dusunmemeye calıs bence unutursun

zamana bırakmaktan başka bir şey yapamıyorm artık zatn canım.. ne kadar içimde fırtınalar kopsa da; her geçen gün biraz daha mantıklı düşünmeye başlıyorum..

Hislerimi yansıtabildiğime sevindim ,)

canım nısanı atmakta ıyı yapmıssın ewlenseydın de hayır gelmezdı dusunmemeye calıs bence unutursun

Ayrıldığıma hiç pişman olmadım zaten canım.. O zaman öyle olması gerekiyordu..

Herkes hatalarının bedelini ödemeye mecburdur diye düşünüyorum..

Ama burada ben de onun hatasını beraber ödedim sanırım.. Zira ben ödemeseydim o belki çoktan yanımda olurdu...

Ya da fazla abartıyorum..

Sevgimin büyüklüğünden onun küçüklüğünü göremedim belki de..

Ufff bilmiyorum yaa.. Öyle bir muamma ki benimkisi.. Aklımla kalbim azılı düşman şuanda..

İkisinin de aynı anda gönlünü yapamıyorum..

başlarda emındım kendımden, sonu güzel bıtıcek dıye, belkıde evlenmışlerdır dıye düşünüyordum
sona doğru bı umutsuzluğa kapıldım okurken
bu çocuk çok bencıl dedım ıçımden
ve doğru çıktı :)

hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyelım
unutulmaz tabıkı ama tecrübe olmuş ıyı veya kötü.

:) ahh ben yaşarken çeşit çeşit duygulara kapıldım canım sen okurken nasıl kapılmayasın

Artık gülüyorum halime.. Yine de Rabbim'e şükürler olsun diyorum..

Bencillik mi, kendini bilmezlik mi ya da en önemlisi kısmet mi demek en doğrusu ben de bilemiyorum...

Tecrübe..

^^^^ CENNET'E GİDEN YOLUN KENARINDA İNSANLARIN MERAKINI KONTROL EDEN KOCAMAN BİR BATAKLIK VARMIŞ.. İNSANLAR ASLINDA SONSUZ GÜZELLİK YOLUNDA İLERLERKEN HİÇBİR ŞEYE TAKILMAMALIYMIŞ; AMA İNSANOĞLU YA MERAKINA YENİLİRMİŞ... NE OLDUĞUNU ÖNCE ELİYLE KONTROL EDERMİŞ VE ELİ ÇAMUR OLURMUŞ.. HATTA BİR BAKARMIŞ Kİ O ÇAMUR LEKESİ ELİNDEN ÇIKMAZMIŞ.. SONRA O ÇAMUR LEKESİYLE YAŞAMAYI ÖĞRENİRMİŞ.. BU LEKE KENDİSİNE SORULDUĞUNDA HER DEFASINDA BAŞINDAN GEÇENLERİ ANLATIRMIŞ VE SON OLARAK DA ONUNLA YAŞAMAK ZORUNDA OLDUĞU İÇİN DE ADINI TECRÜBE KOYARMIŞ.. O GÜNDEN BU GÜNE HİÇBİR İNSAN YOKKİ O LEKENİN ADINI TECRÜBE KOYMASIN...^^^^

Sen de alışacaksın ve tecrübe diyeceksin diyorsun bana yani :) Alışıyorum güzelm yaa..

Benim çamur lekemin hikayesi de bu işte...

bu ilişki seni baya yıpratmıs olsada su gercekki kalben seven birisin nisanlında öyle herseyi birkenarı bırak kalbinden gelen sese kulakver eminim ozaman doğru yolu bulucaksın

bu ilişki seni baya yıpratmıs olsada su gercekki kalben seven birisin nisanlında öyle herseyi birkenarı bırak kalbinden gelen sese kulakver eminim ozaman doğru yolu bulucaksın

ahh canım benim beni anlamış olman beni hem mutlu etti hem de üzdü... Beni hiç görmeyen, tanımayan, yalnızca yazılarımdan anlayabilen sen ile ama doğrularım ama yanlışlarımla, deliliğimle, kızgınlığımla, gözyaşlarımla, kahkahalarımla ve hatta psikopatlıklarımla beni tanıyan seven ve benim hala çok sevdiğim insan beni anlamıyor...

Kalbimin isteği belli.. Onun için bir kere daha çabalamak.. Tüm olanları bir kenara atmak..

Ama aklım ASLAAA!! diyor.. Bunu yaparsan onu haklı çıkarırsın, ileride senin üzerine yine gelebilir.. Yine bir sıkıntıda harcayacağı kişi sen olursun.. O seni ne kadar sevse de egolarının kurbanı oluyor diyo ((

hangı bırımızın yok kı o lekeden
olmasaydı zaten bu hayatı olması gerektığı gıbı yaşayamazdık dımı ama... tecrübe şart

üzme sen kendını, hep derım hıç bırşey unutulmaz,zamanla geçer dıyenlerede ınanma,geçmez.
gerçekten sevdıysen unutamazsın, sadece ılk zamankı gıbı koymaz alışırsın
dedığımız o leke var ya hep kalır ışte baktıkça hatırlarız
unutmazsın ama o lekeyle yaşamaya alışırsın ...

ama unutma sakın, o leke var dıye kendını yenı ılışkılere, aşklara kapatma
hayat aşskız çekılmez canım ya

:)) haklısın canım.. ama ben aşkımın adını o koydum..

yüreğime onu almak kolay olmadı..

çıkarmak bir o kadar zor (

uff gecelerden nefret ediyorum.. gözyaşlarımn yanımda olduğu saatler..

kurumuyormuş insanoğlunun gözyaşı öyle ağlamaktan gözyaşım kurudu diyenlere inanmıyorum artık

yok bence kuruyor
ben mesela
hüngür hüngür ağlatacak flashbackler oluyor beynimde
ağlamak istiyorum
ama sonra gözaltlarımda oluşan kırışıkları hatırlıyorum
ve ağlamıcam diyorum
içimden ağlıyorum çünkü artık gözlerime kıyamıyorum
ama umarım sen asla bu duruma düşmezsin

( en acı olanı da bu sanırım değil mi?

Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin canım.. Ne seni ne beni ne de bir başkasını..

inan ki en unutulmaz sanılan aşklar bile unutuluyor...

sadece zaman gerek... herşeye öyle iyi geliyor, yaraları öyle güzel sarıyor ki...

inan ki en unutulmaz sanılan aşklar bile unutuluyor...

sadece zaman gerek... herşeye öyle iyi geliyor, yaraları öyle güzel sarıyor ki...

Umarım öyle olur benimki de

Ya bir düzen ya da tamamen hafıza kaybı istiyorum artık..

Yüreğim de buzz tutsun..

Yorgun, bitkin yüreğim..

Ben ona şiirler yazdım.. Müzikle ilgileniyorum ve besteledim şarkıyı..
Dinletebilmek kısmet olmadı...

GÖZLERİNDEKİ AŞK SÖNDÜ MÜ, YÜREĞİNDEKİ SEVDA BİTTİ Mİ..
SAHİ GÖNLÜN GERÇEKTEN BENİ UNUTTU MU
AHHH SEVGİLİM
YETMEZ Mİ YALANLAR
YETMEZ Mİ AYRILIKLAR
YETMEZ Mİ, YETMEZ Mİİ???

YÜREĞİM SENSİZ ATMIYOR..
SENSİZLİĞE DAYANILMIYOR..
HER ŞEY, HERKES SEN SANKİ..
AMA KİMSE YERİNİ TUTMUYOR...

uff ne tuhaff bir şey oldum ben (

biz kadınlar ağlamak ıçın geceyı beklerız zaten

hanı bır söz vardır ya

Gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?
he ışte, tam da bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…