Bir hikaye de benden diyelim...

mrh yazdıklarını okudum en başından ilk tanışma şekliniz başlama şekliniz bence çok yanlış. birbirinizin sevgilisi gibi davranmanız. ve nişanlının eski sevgisi intihar edermiş ayrılırsa falan bi an şok oldum sanki benim hikayem. benimde eski şrfsiz sevgilim 7 yıllık sevgilim yurt dışındaydı orda birini bulmuş ve kız beni öğrenince kıza demiş ki o hasta psikolojik sorunları var ayrılırsam intahar eder benim yüzümden intihar ederse vicdan azabı duyarım demiş sevgilisine oda beni kabul etmiş bu arada benimlede sevgiliydi tabi ben herşeyi möğrendim o kızdan.
ben derim ki bide nişanlının eski sevgilisi açısından düşün nerden biliyorsun nişanlının doğru söylediğini o eski sevgilisi hakkında bi düşün bakalım kim bilir o neler yaşadı belkid onua kandırdı yurtdışında nerden biliyorsun neler yaptığını benim sevgilimde fransaydı bin bir türlü oyunlar çevirmiş sen anlattıkça acaba o kız sen misin dedi :)

belkide ahını almışsın dır kim bilir

konuşmak istersen msj atabilirsin anlatacaklarım örnek olabilir belki sende kandrılmışsndr kimseye güvenme bide kimse imse için kolay kolay intihar etmez erkeklerin meşur numarası 2 sini bir arada idare etmek için bu arada beni yanlş anlama konuşmak istersen yazabilir sin

canım benim öncelikle senin adına üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey.
bizim şöyle bir durumumuz vardı ki ben onun kız arkadaşını tanıyodum, yani o da üniversiteden arkadaşımızdı ve ben o konuyu araştırdım tabii..
ortak arkadaşlarımız da aynı şeyleri anlattı.. daha önceki erkek arkadaşında da en ufak bi problemde intihar ederim diye tehdit edermiş ve genelde de ya ilaç içer ya da bileklerini kesermiş :S yani zaten bi problem vardıı onda

canım seni dinlemek isterim, hayatta insanın başına neler gelicek bilemiyorsun..

bu arada son bir gelişmeden haberdar edeyim herkesi.. Önceki gece eski nişanlım beni aradı..
Beni çok sevdiğini, herkeste beni gördüğünü, bu durumun kendisine acı verdiğini benimle tekrardan barışmak istediğini ancak cesaret edemediğini söyledi..
Sebebini sordum ama cevap alamadım.. Bendeki aptallığa bakın yaa.. Sen o kadar acı çektiğin adamın cesaretsizlik sebebini sor!!!

Aptal ben aptall.. Artık inanmıyorum seviyorum diyene..

Madem cesaret edemiyorsun niye beni arayıp da böyle beni arada bırakıyorsun, üzüyorsun.. dökmediğim kadar gözyaşı döktüm..
Benden neyin intikamını alıyorsun, yetmedi mi beni üzdüğün dedim.. Özür dilerim diyip gözyaşı döktü sadece.. Anlam veremedim..

Madem cesaretin yok, artık arama beni dedim.. Yeter artık, beni yıkmak için elinden geleni yapıyorsun ama ben artık sana kanmıcam.. Ben çok mutlu olacam, sen böyle yalnız kalacaksın, içinde hep bi pişmanlık olacak.. Sen hep benim adımı sayıklıcaksın dedim.. suratına telefonu kapadım.. arıyor hala sanırım yapıcam şey numaramı değiştirmek olacak

Son düzenleme:

sadece vijdanini rahatlatmak istemis bence. snden güzel sözler isitip hayatina bi keyifle devam etmek icin.. sana yaptiklarinin oda farkinda, ama malesef sen onu daha cok sevmissin !!! biz kizlar daha farkliyiz erkeklerden, daha gözü kara, askimiz icin tüm fedakarliklari yapariz, onlarin affedemiyecegi seyler aff ederiz. benimde asik oldugum adam, savasmadan yok oldu. utaniyormus yari yolda biraktigi icin. cok seviyormus ama NERDE ozaman? hepsi vijdan canim, hepsi bos laf... ama biz asik oldugumuz icin YINE VE YINE affederiz. ve bekleriz. keske onlarda bizim gibi sevebilse... ASK nedir kiymet bilseler!! oda seni seviyordur eminim ama malesef senin onu sevdigin kadar degil. aranizda tatsiz seyler yasanmis cok üzücü gercekten.

ama zamana birak, hani derler ya zaman herseyin ilacidir diye, pek inanasim yok bu söze ama hic degilse zamanla unutamasakta alisiriz bir sekilde... hakkinda hayirlisi cnm...

Güzel bir rüya gördün. Uyandın ve herşey rüyada kaldı.. Çok zor evet ama haketmediğin onca söz, hakaretler.. Sevmekten başka hiç birşey yapmamışsın ki..

haklısın canım hayırlısı.. ama bitti artık! bundan sonra çok ama çok zor onu affetmem.. Asla adını bile anmam.. Lanet ettim.. Bi de öyle bir anda aradı ki beni, ben hastanede yatıyorum, bi de yakın zamanda babam da ameliyat oldu diye annemlere yanıma gelmeyin dedim. Babamın haberi yok hastalandığımdan ve hastanede tek başımayım.. Serum takılı, uykum kaçtı, odada duvarlar üstüme üstüme geliyo resmen ve o anda eski nişanlın arıyo.. nasıl kötü oldum anlatamam.. o üstüme gelen duvarlar bu kez benim teselli etmek için her şeyi yaptı sanki.. taş duvar bile bunu yaptı ama yalnzca insanoğluna bahşedilen kalbe sahip o mahlukat, eski nişanlım beni mahvetti..

saglikli bir insan degil emin ol, söyledikleri hic hos degil, simdi buysa, evlendikten sonra daha beter olur... yalniz sokaga bile cikamassin, bodrum katina bile inemessin, balkona cikamassin, sagini dönüp baksan ve olurya TESADÜF orda karsi cins biri olsun, KIYAMET kopar... birak böylesi daha iyi hakkinda hayirlisi insallah...

herzaman yanina baska bir erkegi yakistiracak, sen onunlasin yok bununlasin, yok yalan söyledin yok kimlesin!!!! etrafimda var ve hic hos degil...

herzaman yanina baska bir erkegi yakistiracak, sen onunlasin yok bununlasin, yok yalan söyledin yok kimlesin!!!! etrafimda var ve hic hos degil...

aynen katılıyorum sana canım.. kurtulduğuma şükrediyorum artık.. onun bu karaktersizliği bigün beni şükürlere de mi sürükleyecekti.. şaşıyorum kendime bazen ama her işte bi hayır varmış..

arkadaşım yazdıklarını merakla istekle mutlu sonla bitmesini isteyerek bir çırpıda okudum başlarda çok güzel gitmiş aşkınız yazık olmuş size çok üzüldüm sana umuduna beklentine Allah yardımcın olsun ne denir bilemiyorum sanki olmayacak gibi aşkınız açıkca nasıl söyler güvenmedigini anlayamıyorum birden sinirlenen biri miydi sonra pisman oluyor muydu söylediklerine olan olmuş üzüp bekle me hayırlısı böyleymiş de umarım hersey daha güzel olur arkadaşım

canım öncelikle hikayemi okuduğun için teşekkür ederim.. evet herşey çok güzeldi, belki de her şeyin bu kadar güzel gitmesinden anlayamadım kötü sona gittiğimizi...

canım o aslında sakin biriydi.. ama sonradan, yani sonrasından kastım nişanlılık döneminde oldu.. yalnızca benim tek hissettiğim flört zamanımda sürekli içimi kemiren şey onun göründüğü kadar sakin, uysal ve anlayışlı biri olmadığıydı..

nedense bu his beni hep korkuttu ama hiçbi zaman ona söylemedim.. yalnızca bi kere ablamla paylaşmıştım ve ablamda saçmaladığımı söylemişti :))

ama sonradan ablam da bana hak verdi..

uff bilmiyorum arkadaşım yaa Allah hakkımızda hayırlısını versin..

O cesaretsizdi.. Sevmekle bitmiyor işte..

ne kadar düzgün anlatmışşınız olayları , bence roman yazın, ben konuşarak kendimi çok iyi ifade ederken, yazarak, aynı beceriyi gösteremem tebrikler.

Yıl olmuş nerdeyse 2021 umarm çok daha güzel bir hayat kutmuşsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…