- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
- Konu Sahibi betty_boop
-
Gunaydın kızlar herkese,
Aardı beni actım bende telefonunu konustuk uzun uzun bensiz yapamıycaanı cok içinin acıdıından falan bahsetti durdu bide bnm zor donemimde noılursa olsun ynmda olmak istediinden falan bahsetti hiç deilse arkadas olarak..
Bende bnm onu malesefki arkadas olarak goremiycemi gorusmeye devam edersek işn boyutunun cok değişiceginden falan anlattım durdum baya 1 konustuk telefonda baya bi keskelerden bahsettik keske evli olmasaydı keske 3 sene once tanıssaydık falan filan..
Hıı bide zaten onumuzdeki ay içinde davanın acılcagını soledi kesin bosancaklarmıs bnde ole bişe oldugu zaman olaylar bi netlik kazanırsa elime somut selerle gelirse tabiki yanında olucamı anlattım cnki olmak istiorum kızlar ona asla bi tercih sunmuorm ya esin ya ben demiorm dememde zaten ama bu sartlarda olmıycagı için onlerinden cekiliorm eer gercekten biterse bu iş zaten bnm yuzumden deildir yani bilmiorm ya da kendmi buna inandırmak istiorm
Sonuc olarak bitti ustumde inanılmaz 1 hafiflik var ama yani nası anlatsam bole yuregimde bi agırlık var aynı zamanda da cnm biş eyapmak istemio falan,gecicek biliorm
En azından kimsenin yuvasını yıkmıycaamdan dolayı mutluyum cok kendime yakısanı yapabildiim için duygularıma yenilmediim için..
Hepinizde tesekkur ediorum cok
Sevgiler..
Gunaydın kızlar herkese,
Aardı beni actım bende telefonunu konustuk uzun uzun bensiz yapamıycaanı cok içinin acıdıından falan bahsetti durdu bide bnm zor donemimde noılursa olsun ynmda olmak istediinden falan bahsetti hiç deilse arkadas olarak..
Bende bnm onu malesefki arkadas olarak goremiycemi gorusmeye devam edersek işn boyutunun cok değişiceginden falan anlattım durdum baya 1 konustuk telefonda baya bi keskelerden bahsettik keske evli olmasaydı keske 3 sene once tanıssaydık falan filan..
Hıı bide zatenonumuzdeki ay içinde davanın acılcagını soledi kesin bosancaklarmıs bnde ole bişe oldugu zaman olaylar bi netlik kazanırsa elime somut selerle gelirse tabiki yanında olucamı anlattım cnki olmak istiorum kızlar ona asla bi tercih sunmuorm ya esin ya ben demiorm dememde zaten ama bu sartlarda olmıycagı için onlerinden cekiliorm eer gercekten biterse bu iş zaten bnm yuzumden deildir yani bilmiorm ya da kendmi buna inandırmak istiorm
Sonuc olarak bitti ustumde inanılmaz 1 hafiflik var ama yani nası anlatsam bole yuregimde bi agırlık var aynı zamanda da cnm biş eyapmak istemio falan,gecicek biliorm
En azından kimsenin yuvasını yıkmıycaamdan dolayı mutluyum cok kendime yakısanı yapabildiim için duygularıma yenilmediim için..
Hepinizde tesekkur ediorum cok
Sevgiler..
Höffff sizin gibiler varken şeytana gerek yok. ya adam belki boşanmayacak !!! ayy yarabbim ya bi uzak durun evli adamlardan !! ufacık bir bebek var ortada nasıl mideniz var sizin yaa.Her evde tartışmalar olur boşanmalar konuşulur ama sizin gibiler saolsun...Valla kardeşim hiç kırılma bu konuları okuyunca cinlerim tepeme çıkıyor.
Umarım o kişiden uzak durur.Cidden bu tarz insanlar hani kötü insan diye adlandırdığımız varya heh işte o insanlar bu insanlar.Hiç mi acımazsın o bebeğe,elimde somut bişey olur diyor.Kendi evliliğini kurtaramadı diye arkadaş herkezi öyle sanıyor.Ayrıca kendisinin göremediği bir şey var.O adamın eşi daha yeni doğum yapmış sayılır 9 ay nedir ki böyle zamanlarda problemler daha çok olur zamanla oturur yerine.Yazık ya cidden yazık aşk adı altında meşru kılmaya çalışmıyor musunuz bazı şeyleri birde akıl istemiyor musunuz .Bu kadar akıl melekenizi yitirdiniz başkasının yuvasına göz dikerek.Acayip sayasım var da neyse..birde ben ona tercih yap demedim diyor ama adamada bosanirsan gel demis kendi kendiyle celisiyor nasil is anlamadim,
adama git yuvani kurtar diyecegine dedigi seye bak,
birde yuva yikan kadin olmayacam diyor olmayacaginmi kalmis olmussun bile...
Valla benim de sayasım var. Ama sayarsam ban yeme korkusu var.
Hani gerek yok böyle bir konu için ban yemeye şimdi diyorum kendi kendime.
Fakat, ya...
Böyle kadınlar olduğu için kadınlığımdan utanıyorum.
Böyle iğrenç bir kişiliği olan adam ! Hala telefonlarına cevap verip 1 saat konuşuyor bu iğrenç adamla...
Pes. Sen ne bekliyorsun ki bu adamdan?
Ya bir de, ilk yorumlarımda girmedim ama, sen daha evlisin. Ve eşinin soyismini taşıyorsun.
Mutlu olacağına gerçekten inanıyor musun sen ?
birde o var degilmi kendiside hala bosanmis degil
Kim 1,5 aydir tanidigi biri icin yuvasini yikarki ozelliklede cocugu varsa eger bosaniyorsa ki hic sanmiyorum bu 2. kadindan dolayi degil onceden varolan sorunlardandir ha bu arada konu sahibi gelecek ay bosanma davasi acilacakmis ya.. daha cok beklersin :80:
Aynen öyle, yuvayi yikan 2. kadin degildir, yuvasini yikanin ta kendisidir!!!
Saglam duvar yikilmaz. Onun icin 2. kadinin veya 2. erkegin sorumlulugu yokki o evlilikte, sorumlulugu yuva kuranlarin üzerinde, onlarin düsünmesi lazim evliliklerini, vicdanlarini, sorumsuzluklarini....
Ama su bir gercekki evli olanlar böyle kacamaklar yapsalar bile cinsellikden öteye gitmiyor bu is.
Sirf o insanla cinselligi yasiyorsun, baska bir sey yok. Cünkü vakit sinirli, kacamak adi üstünde yani normal bir iliski degilki beraber sinemaya gidilsin veya elele bir yemek yemeye restorana gidilsin.
Adam veya kadin gelir gelmez tatmin olup gitmek istiyor, cünkü öteki tarafda onu bekeleyen sorumluluklari var.
Ben sahsen evli insanlarin gizli iliski yasadiklarini duydugumda onlara gercketen cok aciyorum, bu resmen acizliklerini ortaya koyuyor, varsa o yürek acik acik bitirirsin, yeni bir sayfa acarsin hayatinda. Ama yok o yürek yusuf yusuf yapip kacarsin ortaliklardan habersiz, konu sahibinin anlattigi gibi.
Herkes sonucta asik olabilir ama acik oynayacaksin kartlari....
Dürüstce bitireceksin..Adam gibi ben asik oldum ayrilmak istiyorum diyebileceksin...bunu yapamiyorsan acizligin en güzel örnegini sergilemis olursun. Bence!!!
Herkese Merhaba Kızlar,
Aslında cok kararsz kaldım buraya yazıp yazmamak arasnda ama artık birilerine anlatmazsam olucem. Bazılarınız bilir blki esimden ayrıyım 7 aydır ben bosanma davamız devam edio v esimin sacma sapan istekleri yuzunden bosanamıyoruz bir turlu ama geri donusumuz yok net..
Gelelim esas konuya ben bundan 1,5 ay once birile tamamen tesaduf eseri tanıstım. Yani bilseniz nası olduunu gercekten kader dersiniz.. Nese acaip etkilendm falan derken biz gorusmeye basladık dewamlı mesajlasıorz konusuorz falan.. Bigun bana 1,5 yıllık evli olduunu ama 6 aydır esiyle arasında hiçbişe olmadıını ve yakında bosancaklarını falan anlattı.
İlk basta inanmak istedim ama bole içimin bi kosesnde hep 1 vicdan vardı ustelik kucucuk bebekleri var dewamlı kendmi suclu hissediodm bu ilişkiden dolayı yani nası anltasam 1 yanım deli gibi mutlu 1 yanım aynı sekilde mutsuz kendime yakıstramıorm yaptıım seyi ama deli gibide istiorum onla olmayı bole nası anlatsam beraberken ayaklarım yrden kesilio falan ya asık oldm yani kendimi cok engellemeye calstım ama yapamadm oldum işte..
Snra her defasnda vicdanım aar bastı v bida gorusmk istemediimi soledim v her defasında da ikna etti beni yalvardı resmen ben sensz olamam artık hersey bizim istediimiz gibi olcak soz veriorm die hatta 1 keresnde sabaha kadar evin onunde yattı falan..
Cts gunu esinin ailesi gelmiş konusmaya madem ayrılcaksnz adam gibi bitsn bu iş falan demişler bide solediine gore esinin ailesinde falanda haz etmio hiç konusmuslar snra bu babasıla konusmaya gtti bana ben arıcam sni dedi bnde tmm dedm o aksam aramadı pazarda aramadı.. Bilmiorm artık esiyle barısmayamaı karar verdi naptı ama hani insan hisseder ya hep oleme gelio yani esini sevdiini dusunmuorm ama ogluna inanılmaz 1 duskunlugu var..
Nyse bnde bu sabah ona cok guzel 1 msg attım v artık bni aramaması gerektiini bu işin zaten hata olduunu anlatan guzel bi msg yazdım yrnda iş cıkısıda hattımı kapatıp yeni hat alıcam o da attıım msga cvp vermedi.
Şimdi kızlar sizden ricam nolur bana gaz verin yani cnm yanıo resmen ama dogru olanı yaptıımı bildiim için rahatım kimseye anlatamıorm doal olarak o yuzden burda paylasmk istedim biliormda ayrıca herkes yargılaıcak bni smdi agır agır konusup haklıda herkes ben olsam bnde aynını yapardım ama dondum işte yanlısımdan..
K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?