Bir hatadan döndüm ama..

Ya... Hıhı evet, ayrılıp gelirse kabul et olur mu ? Daha karısından boşanmadan başkasına koşan bir adamı kabul et. Şuan sizin bu konuşmanız bile o kadıncağızın günahına girmenize sebep oluyor.

canim kusura bakmada kirmiziyla belli ettigim yerlerde sen zaten adami yuvasini yikmasi icin itekliyorsun,
yani bosanirsan gelirsen seninle tekrar beraber olurum gibi,
onun yerine cocugun var evliligini kurtar diye bilirdin zaten kendisi bosanirda gelirse tekrar birlikte olabilirdiniz,
ya ben ya esin demedim diyorsun ama ustu kapali demissin zaten sen onu

Höffff sizin gibiler varken şeytana gerek yok. ya adam belki boşanmayacak !!! ayy yarabbim ya bi uzak durun evli adamlardan !! ufacık bir bebek var ortada nasıl mideniz var sizin yaa.Her evde tartışmalar olur boşanmalar konuşulur ama sizin gibiler saolsun...Valla kardeşim hiç kırılma bu konuları okuyunca cinlerim tepeme çıkıyor.

birde ben ona tercih yap demedim diyor ama adamada bosanirsan gel demis kendi kendiyle celisiyor nasil is anlamadim,
adama git yuvani kurtar diyecegine dedigi seye bak,
birde yuva yikan kadin olmayacam diyor olmayacaginmi kalmis olmussun bile...

birde ben ona tercih yap demedim diyor ama adamada bosanirsan gel demis kendi kendiyle celisiyor nasil is anlamadim,
adama git yuvani kurtar diyecegine dedigi seye bak,
birde yuva yikan kadin olmayacam diyor olmayacaginmi kalmis olmussun bile...
Umarım o kişiden uzak durur.Cidden bu tarz insanlar hani kötü insan diye adlandırdığımız varya heh işte o insanlar bu insanlar.Hiç mi acımazsın o bebeğe,elimde somut bişey olur diyor.Kendi evliliğini kurtaramadı diye arkadaş herkezi öyle sanıyor.Ayrıca kendisinin göremediği bir şey var.O adamın eşi daha yeni doğum yapmış sayılır 9 ay nedir ki böyle zamanlarda problemler daha çok olur zamanla oturur yerine.Yazık ya cidden yazık aşk adı altında meşru kılmaya çalışmıyor musunuz bazı şeyleri birde akıl istemiyor musunuz .Bu kadar akıl melekenizi yitirdiniz başkasının yuvasına göz dikerek.Acayip sayasım var da neyse..

Valla benim de sayasım var. Ama sayarsam ban yeme korkusu var.
Hani gerek yok böyle bir konu için ban yemeye şimdi diyorum kendi kendime.
Fakat, ya...
Böyle kadınlar olduğu için kadınlığımdan utanıyorum.
Böyle iğrenç bir kişiliği olan adam ! Hala telefonlarına cevap verip 1 saat konuşuyor bu iğrenç adamla...
Pes. Sen ne bekliyorsun ki bu adamdan?
Ya bir de, ilk yorumlarımda girmedim ama, sen daha evlisin. Ve eşinin soyismini taşıyorsun.
Mutlu olacağına gerçekten inanıyor musun sen ?

birde o var degilmi kendiside hala bosanmis degil

gerçekten okurken sinirlerim bozuldu he...denecek o kadar söz varki ancak anlayacağını hiç sanmam..hem hatamı kabul ettim diyosun hemde halen devam ettiriyosun...senin gibiler yüzünden bu evliliklerin kurtulacağı varsada dibe batıyo sonra o çocuklar mutsuz,parçalanmış aile çocukları olup bin türlü iç problemler yaşıyorlar ömür boyu?niyee yaşamak zorundalar..?çünkü senin gibi kadınlar mecbur bırakıyo?buna hiç hakkın yok insan olarak..hem ne malum o admın senle evlendikten sonra yine başkasına aşık oluppta gitmeyeceği..?nasıl inanabiliyosun ya bi insanın gözü nasıl bu kadar kara olabir aklım almıyo??hayatta en büyük kötülüğü gerçekten bir kadın bir başka kadına yapıyomuş,hayatım boyu hiç inanmak istemem buuna, ama sizin yüzünüzden birbirimizi desteklememiz gerekirken şüphe duyar olduk be yazıklar olsun..ne demek bi başkasının kocasıyla kendini düşünmek nasıl bi işkembe bu???

konu sahibini anlamakta zorlanıyorum belki anlamamak daha iyi..sende boşanıyorsun hiç acımıyor mu için..
7 ay öncesine kadar bir düzenin vardı..aynı evi paylaştığın eşin..kimbilir neler yaşandı..iyi kötü..belkide ilk aşık olduğun adamdı..ya şimdi..hayat ne tuhaf..

empati kurmaya çalışıyorum..tamam bunaldın birinden ilgi görünce etkilendin..ama geçmişine bak ve düşün belki şu an boşanmakta olduğun eşini de sevmiştinki şuan boşanıyorsun ve daha sonuçlanmadan başka biri...geçmişte eşine beslediğin duygular bir çırpıda yok oldu..yarın bu adama duydugun duygularda seni bırakıp gidebilir..ben derim ki mantığını kullan daha fazla bu adama ümit verme..mantığın seni yarı yolda bırakmaz..ama duyguların seni istediğin noktaya getirdiğinde seni terkedebilir..ortada bir çocuk var..yarın bu adam boşanıp seninle evlense çocuğun olsa ve seni başka biriyle aldatsa ona ne diyebilirsin..kendi başına gelmesini istemediğin birşeyi başkasına yaşatma..

bak canım sen bu adamdan vazgeç..şöyle içinin yağları erisin..o masum günahsız için..inan Allah daha iyisini çıkarır karşına çektiğin acıdan sen bile inanamazsın..yeterki o masum için Allaha sığın..

beni çok üzdü bu konu duyarsız kalmak istemedim..kırmakta istemem kınamakta istemem..insan kendini isteyerek uçuruma atmaz..ama uçurumdan düşünce başına neler geleceğini akıl sahibi ise bilir..

Son düzenleme:
Kim 1,5 aydir tanidigi biri icin yuvasini yikarki ozelliklede cocugu varsa eger bosaniyorsa ki hic sanmiyorum bu 2. kadindan dolayi degil onceden varolan sorunlardandir ha bu arada konu sahibi gelecek ay bosanma davasi acilacakmis ya.. daha cok beklersin :80:

Sinek ufak ama mide bulandırır kazara o adamın yakalandığını düşünsenize.Ağzın da kuş tutsa tekrar güvendiremez eşine kendini.Hoş bu adam bu kadınla olmasa başkasıyla aynı naneyi yiyecek o belli iyi bi ders lazım o adama.Arkadaşım emin ol hiç birimiz bulunmaz hint kumaşı değiliz .Sen olmasan başka birisi...Ben ayrı anne babanın çocuğuydum çok çektim çok babam bizimle ilgilenirdi ama olmuyor olmuyor işte..

Birincisi su: Sahit oldugum, duydugum ikinci bir kadinla iliski yasayan evli adam olaylarinda adamlarin %99'u bosanma asamasindadir, aylardir karisiyla aralarinda birsey olmamistir, kanapede uyuyorlardir, cocuklarina cok asik olduklarindan elleri kollari baglidir, vs vs... imam bayildi oynardik kucukken, yani ayni hikaye binlerce yildir tekrar tekrar yasaniyor, sadece kisiler degisiyor rolleri ya nasil oluyor da hala herkes kendi hikayesinin, kendi karsisina cikan adamin farkli oldugunu saniyor? yemeyelim arkadaslar bunu artik.

Ask o kadar buyukse once ikiniz de bosanirsiniz, temiz bir sayfa acar oyle baslarsiniz kendi hikayenizi yazmaya.

ikincisi ise, yorum yazan bir cok arkadastan farkli dusunuyorum. Bir evliligin bozulmasinin sorumlusu hic bir sekilde ikinci kadin degildir. konu sahibinin evli bir adamla iliski yasayip yasamamasi kendi tasarrufundadir ve sadece kendine ve ailesine karsi sorumludur. evliligini, karisini, minik bebegini ve 1 bucuk yil once verdigi sozleri dusunecek olan sadece adamin kendisidir. Konu sahibi olmasa baska bir kadin olur veya baska bir kadin olmasa ne olacak? adamin bu evlilikte ortaya koydugu karakter belli iste, baska bir kadin olsa ne olur olmasa ne olur. hayir gelir mi bu evlilikten?

Aynen öyle, yuvayi yikan 2. kadin degildir, yuvasini yikanin ta kendisidir!!!
Saglam duvar yikilmaz. Onun icin 2. kadinin veya 2. erkegin sorumlulugu yokki o evlilikte, sorumlulugu yuva kuranlarin üzerinde, onlarin düsünmesi lazim evliliklerini, vicdanlarini, sorumsuzluklarini....

Ama su bir gercekki evli olanlar böyle kacamaklar yapsalar bile cinsellikden öteye gitmiyor bu is.
Sirf o insanla cinselligi yasiyorsun, baska bir sey yok. Cünkü vakit sinirli, kacamak adi üstünde yani normal bir iliski degilki beraber sinemaya gidilsin veya elele bir yemek yemeye restorana gidilsin.
Adam veya kadin gelir gelmez tatmin olup gitmek istiyor, cünkü öteki tarafda onu bekeleyen sorumluluklari var.

Ben sahsen evli insanlarin gizli iliski yasadiklarini duydugumda onlara gercketen cok aciyorum, bu resmen acizliklerini ortaya koyuyor, varsa o yürek acik acik bitirirsin, yeni bir sayfa acarsin hayatinda. Ama yok o yürek yusuf yusuf yapip kacarsin ortaliklardan habersiz, konu sahibinin anlattigi gibi.
Herkes sonucta asik olabilir ama acik oynayacaksin kartlari....
Dürüstce bitireceksin..Adam gibi ben asik oldum ayrilmak istiyorum diyebileceksin...bunu yapamiyorsan acizligin en güzel örnegini sergilemis olursun. Bence!!!

zaten kisiye degil, o yusuf yusufluk durumuna, heyecana, yasak olmasina, kose bucak kacmaya filan asik oluyo insanlar. genel icin konusuyorum, o cok asigim dedikleri ikinci sahisla evlensinler maksimum 3 sene veririm yine ayni seyler olur. bi nevi aska asik olma durumu yani. o yuzden diyorum ki sorun karakterde, hayatindaki boslugu neyle dolduracagini bilememekte. ama malesef ki aldatilan kadinlara kocalarinin ne mal olduguyla yuzlesmekten ve belki de sonuc olarak da ayrilik karari vermektense diger kadini suclamak daha kolay geliyor.

ben erkeklerin evliyim ama şukadar zamandır ayrıyım boşanıyorum boşanıcam laflarına hiç inanmam bakalım eşi boşanmak istiyormubu karar karşılıklımı eşi istemiyorsa bu dava uzar gider ben olsam ya eşiyle konuşurum böyle bir niyet varmı diye yada adamın boşanmaya niyeti varsa dava dosyasını isterim ki adam daha boşanma davası açmışmı açacakmı açacaksa ne zaman neyi bekliyor

neden önce türkçenizi düzeltmiyorsunuz? bu forumlarda yazılan kısaltmalar değişik yazım şekilleri yüzünden yazınızı okuyamıyorum içimden gelmiyor.

en güzeli en doğrusunu yapmışsın şimdi bir iki gün hadi 1 ay üzülürsün ama sonra bu adamla devam edersen daha çooookkk üzülürsün

yuva yıkanın yuvası olmaz

madem seninle evlenmek istiyo karısından ayrılıp da gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…