Bir hatadan döndüm ama..

Ben daha mini minnacıktım aynı yalanlar, kocaman dana kadar oldum aynı yalanlar !
Filmlerde, dizilerde bile aynı yalanlar.
"Boşanma aşamasındayız, yataklarımız ayrı, anlaşamıyoruz, aramız kötü boşanacağız"
Ya pardon , ben sakin yorum yapamayacağım.
Yıllardır aynı yalanlara inanan daha kaç tane saf çıkıcak karşımıza merak ediyorum ?

sizden sakladımı bu zamana kadar evli olduğunu.
hayır işin bi yanından tututalası tarafı bile yok.
1)eğer size bu zamana kadar yalan söylediyse zaten duyar duymaz ayrılmalıydınız. bu 'otobüsün tekeri patladı' gibi bir yalan değil bir evlilik var ortada.
2)ufacık bir bebek var her ne kadar sizin yüzünüzden değil dese de siz elbette biraz bile olsun sebep olmuşsunuzdur bu yuvanın yıkılmasına.kendinize yapılmasını hiçbirşeyi bir başkasına yapmayın.
3)bana öyle geliyorki tekrar gelip kapında yatsa, sensiz yapamıyorum dese affedersiniz. buraya da yazıyorum. umarım yanılan ben olurum.

1 aydır tanıdığın birinin seni sevdiğine nasıl inanabiliyosun ki. bir de anladığım kadarıyla birlikte oluyosun. bu kadar saf olma arkadaşım. adam belli ki karımdan boşancam bahanesiyle seni kullanıyo. sen de karısıyla barışıştığını düşünüp öyle göstermelik bi karar almışsın. ama eminim adam gelip iki güzel söz etse hemen dönersin ama dönme arkadaşım, boşanma nedeniyl düştüğün boşluğu başka yollarla doldurmaya çalış. böyle evli olduğu halde başka kadın avına çıkan tiplerin ekmeğine yağ sürmeyin.

İyi yapmissin. Biraz dinlenmelisin bence. Duygusal boslukta olabilirsin. Once bir bosan. Daha ne kisiler cikar seni degerini bilen. İlla o dersen o da bosansin biraz dinlensin. Hayirlisiyla kader zaten bulusturur sizi. Acele etme.

Sana tavsiye: sunu yapicam, edicem, bosanicam diye gelecek zamanli cumlelerden cok Yaptim, ettim, bosandim gibi cumleler kursun karsindaki.

Allah gonlune gore versin arkadasim...

Herkese Merhaba Kızlar,
Aslında cok kararsz kaldım buraya yazıp yazmamak arasnda ama artık birilerine anlatmazsam olucem. Bazılarınız bilir blki esimden ayrıyım 7 aydır ben bosanma davamız devam edio v esimin sacma sapan istekleri yuzunden bosanamıyoruz bir turlu ama geri donusumuz yok net..
Gelelim esas konuya ben bundan 1,5 ay once birile tamamen tesaduf eseri tanıstım. Yani bilseniz nası olduunu gercekten kader dersiniz.. Nese acaip etkilendm falan derken biz gorusmeye basladık dewamlı mesajlasıorz konusuorz falan.. Bigun bana 1,5 yıllık evli olduunu ama 6 aydır esiyle arasında hiçbişe olmadıını ve yakında bosancaklarını falan anlattı.
İlk basta inanmak istedim ama bole içimin bi kosesnde hep 1 vicdan vardı ustelik kucucuk bebekleri var dewamlı kendmi suclu hissediodm bu ilişkiden dolayı yani nası anltasam 1 yanım deli gibi mutlu 1 yanım aynı sekilde mutsuz kendime yakıstramıorm yaptıım seyi ama deli gibide istiorum onla olmayı bole nası anlatsam beraberken ayaklarım yrden kesilio falan ya asık oldm yani kendimi cok engellemeye calstım ama yapamadm oldum işte..
Snra her defasnda vicdanım aar bastı v bida gorusmk istemediimi soledim v her defasında da ikna etti beni yalvardı resmen ben sensz olamam artık hersey bizim istediimiz gibi olcak soz veriorm die hatta 1 keresnde sabaha kadar evin onunde yattı falan..
Cts gunu esinin ailesi gelmiş konusmaya madem ayrılcaksnz adam gibi bitsn bu iş falan demişler bide solediine gore esinin ailesinde falanda haz etmio hiç konusmuslar snra bu babasıla konusmaya gtti bana ben arıcam sni dedi bnde tmm dedm o aksam aramadı pazarda aramadı.. Bilmiorm artık esiyle barısmayamaı karar verdi naptı ama hani insan hisseder ya hep oleme gelio yani esini sevdiini dusunmuorm ama ogluna inanılmaz 1 duskunlugu var..
Nyse bnde bu sabah ona cok guzel 1 msg attım v artık bni aramaması gerektiini bu işin zaten hata olduunu anlatan guzel bi msg yazdım yrnda iş cıkısıda hattımı kapatıp yeni hat alıcam o da attıım msga cvp vermedi.
Şimdi kızlar sizden ricam nolur bana gaz verin yani cnm yanıo resmen ama dogru olanı yaptıımı bildiim için rahatım kimseye anlatamıorm doal olarak o yuzden burda paylasmk istedim biliormda ayrıca herkes yargılaıcak bni smdi agır agır konusup haklıda herkes ben olsam bnde aynını yapardım ama dondum işte yanlısımdan..
K

Arkadaşlar adam zaten sonradan söylemiş evli olduğunu, ilk başta değil, konu sahibi de öğrenir öğrenmez vicdan azabı çekmeye başlamış, bukadar ağır konuşmayın lütfen :26:

Arkadaşlar adam zaten sonradan söylemiş evli olduğunu, ilk başta değil, konu sahibi de öğrenir öğrenmez vicdan azabı çekmeye başlamış, bukadar ağır konuşmayın lütfen :26:

Vicdan azabı işe yaramaz, icraat olmadıktan sonra.

Vicdan azabı işe yaramaz, icraat olmadıktan sonra.

Seni anlayabiliyorum tabi basına gelmedii için bole bişe ordan konusmak kolay bnmde basıma gelmeden once aynı tepkileri aynı cumlelri bnde kuruyodum haklısın.. Ama olay ole deil işte o kadar kolay olmuo ben gidipte evli adamı ayartmadm ben tanıdıımda BİLMİYODUM!
Ogrendikten snrada vazgectim zaten kanıra kanıra vazgectik..
Yani ordan yargılamak sole bole demek gercekten cok kolayda bunu yaparken hayatın hepimize neler getirebilceginide unutmamak lazım..

Mutluluk herkesin hakkı..Pek tabi sizinde hakkınız.

Ama bizim mutluluğumuz bir başkasının mutsuzluğuna neden oluyorsa bu pek doğru birşey olmuyor.

Sizi yargılamak haddime değil.Duygusal boşluk anında gördüğünüz ufacık bir ilgiyi bile aşk sanmanız o kadar normal ki.

Kimbilir belki karşınızdaki kişide sizi sevmişti.

Ama karşınızdaki kişinin durumu sizinle aynı değil.Siz boşanmak için adımınızı atmış ve boşanma davasını açmış bir kadınsınız.Karşınızdaki bey ise hala bir şekilde evliliğini sürdüren ve boşanmayı düşündüğünü söyleyen biri.Yani durumunuz eşit değil.

Eşinden ayrılmayacaktır muhtemelen..Ya kendi için,ya bebeği için,yada eşi için..

Sizi ikinci kadın konumunda bırakacak bir ilişkiyi iyice kök salmadan kesmeniz iyi olmuş.Umarım bu ilişkiyi budamamış ve dibinden kesmişsinizdir.

Herşey unutuluyor betty_boop..Umarım bunuda atlatacaksınızdır:34:

Mutluluk herkesin hakkı..Pek tabi sizinde hakkınız.

Ama bizim mutluluğumuz bir başkasının mutsuzluğuna neden oluyorsa bu pek doğru birşey olmuyor.

Sizi yargılamak haddime değil.Duygusal boşluk anında gördüğünüz ufacık bir ilgiyi bile aşk sanmanız o kadar normal ki.

Kimbilir belki karşınızdaki kişide sizi sevmişti.

Ama karşınızdaki kişinin durumu sizinle aynı değil.Siz boşanmak için adımınızı atmış ve boşanma davasını açmış bir kadınsınız.Karşınızdaki bey ise hala bir şekilde evliliğini sürdüren ve boşanmayı düşündüğünü söyleyen biri.Yani durumunuz eşit değil.

Eşinden ayrılmayacaktır muhtemelen..Ya kendi için,ya bebeği için,yada eşi için..

Sizi ikinci kadın konumunda bırakacak bir ilişkiyi iyice kök salmadan kesmeniz iyi olmuş.Umarım bu ilişkiyi budamamış ve dibinden kesmişsinizdir.

Herşey unutuluyor betty_boop..Umarım bunuda atlatacaksınızdır:34:

Yapıcı yorumunz için cok tesekkurler ilk once..
Yani aslına bakarsanz duygusal boslukta olduumu dusunmuorm ben cnki ben eşimden ayrıldıım için kurban kesicem nerdeese ole seviniorm bu evliliin bitmesine.. Yani biliorm kmse anlayamıo mantıklı deil ama ben 1,5ayda tanıdıım adama aşık oldum yaa engelleyemedm kendmi v oldum..
Farkındayım baskasının mutluluunun ustune mutluluk kuramam kimsenin yuvasını yıkmaya hakkım yok o bebegi babasndan ayırmaya hakkım yok bolede bişe yapmıcam herseyden once kendi vicdanıma acıklayamam bunu..
Dediiniz gibi ben hayatından cıktım gercekten bosancakları varsa ben olmayıncada zaten biter bu iş blki o zmn hersey daha farklı olabilir..
Ama keske diorm keske sole 3 sene once tanısaydık birbirimizi,cok cnm yanıo cok ama gecicek biliorm ben atlatıcam bunu kendime yakısanı yaptıımı bildiim için huzurlym ama içimn acımasına engel olamıorm sdc..

İnşallah tez zamanda boşanma davanız sonuçlanır ve kurtulursunuz.
Diğer konuya gelince vazgeçin,numaranızı değiştirin,size ulaşmasını
engelleyin.Canınız çok acıyacaksa da dayanmaya çalışın.
Biz insanlar ne çok acıya dayanıyoruz,bunun da üstesinden gelebilirsiniz
eminim.Bırakın eşiyle sorunları varsa halletsin,bitirsin,ne yaparsa yapsın
bu aşamada sakın onunla görüşüp kararını etkilemeyin.
Kendileri bir çözüme ulaşacaklardır.

senin boşluğuna geldiği bir dönem olduğu için aşık olduğunu sanıyorsun belkide.bu işi bitirmek en iyisi bakarsın sende eşinle geri barışırsın.hem de onun eşiyle ilgili anlattıklarının ne kadar doğru olduğunu bilemezsin.bu konuyu bi daha açmamak üzere kapat.

benden sana daha 20 gün önce yaşanmış örnektir....

bundan bir kaç zaman önce kız arkadaşım geldi bana " ben dedi aşık oldum.. ayaklarımı yerden kesiyor çok mert. adam gibi adam dedi!" oh dedim ne güzel. korur kollar seni.
sonra biraz zaman geçti dediki
- ama bu adam evli
a dedim olmaz öle sakın dedim. yuva yıkanın yuvası olmuz diye.
- ha birde çoçuklu dedi.
aman sakın yapma dedim.. bak o sabinin günahı boynuna dedim...
olmadı vazgeçmedi. ben keyfime bakarım dedi

adam buna demişki ben 2 senedir aynı evde yaşıyorum ama kesinlikle cinsel açıdan bir birliktelik olmuyor.

sonuç mu?
kız arkadaşım beni aradı....
bir kadın aradı beni oros..... diyerek uzak dur kadından diye...
adam telefonlara çıkmaz oldu...

sonuç bu
kısadan hisse

Herkese Merhaba Kızlar,
Aslında cok kararsz kaldım buraya yazıp yazmamak arasnda ama artık birilerine anlatmazsam olucem. Bazılarınız bilir blki esimden ayrıyım 7 aydır ben bosanma davamız devam edio v esimin sacma sapan istekleri yuzunden bosanamıyoruz bir turlu ama geri donusumuz yok net..
Gelelim esas konuya ben bundan 1,5 ay once birile tamamen tesaduf eseri tanıstım. Yani bilseniz nası olduunu gercekten kader dersiniz.. Nese acaip etkilendm falan derken biz gorusmeye basladık dewamlı mesajlasıorz konusuorz falan.. Bigun bana 1,5 yıllık evli olduunu ama 6 aydır esiyle arasında hiçbişe olmadıını ve yakında bosancaklarını falan anlattı.
İlk basta inanmak istedim ama bole içimin bi kosesnde hep 1 vicdan vardı ustelik kucucuk bebekleri var dewamlı kendmi suclu hissediodm bu ilişkiden dolayı yani nası anltasam 1 yanım deli gibi mutlu 1 yanım aynı sekilde mutsuz kendime yakıstramıorm yaptıım seyi ama deli gibide istiorum onla olmayı bole nası anlatsam beraberken ayaklarım yrden kesilio falan ya asık oldm yani kendimi cok engellemeye calstım ama yapamadm oldum işte..
Snra her defasnda vicdanım aar bastı v bida gorusmk istemediimi soledim v her defasında da ikna etti beni yalvardı resmen ben sensz olamam artık hersey bizim istediimiz gibi olcak soz veriorm die hatta 1 keresnde sabaha kadar evin onunde yattı falan..
Cts gunu esinin ailesi gelmiş konusmaya madem ayrılcaksnz adam gibi bitsn bu iş falan demişler bide solediine gore esinin ailesinde falanda haz etmio hiç konusmuslar snra bu babasıla konusmaya gtti bana ben arıcam sni dedi bnde tmm dedm o aksam aramadı pazarda aramadı.. Bilmiorm artık esiyle barısmayamaı karar verdi naptı ama hani insan hisseder ya hep oleme gelio yani esini sevdiini dusunmuorm ama ogluna inanılmaz 1 duskunlugu var..
Nyse bnde bu sabah ona cok guzel 1 msg attım v artık bni aramaması gerektiini bu işin zaten hata olduunu anlatan guzel bi msg yazdım yrnda iş cıkısıda hattımı kapatıp yeni hat alıcam o da attıım msga cvp vermedi.
Şimdi kızlar sizden ricam nolur bana gaz verin yani cnm yanıo resmen ama dogru olanı yaptıımı bildiim için rahatım kimseye anlatamıorm doal olarak o yuzden burda paylasmk istedim biliormda ayrıca herkes yargılaıcak bni smdi agır agır konusup haklıda herkes ben olsam bnde aynını yapardım ama dondum işte yanlısımdan..
K
öncellıkle sunu söylemek istiyorummm nıyetım kesınlıkle seni kırmak deıl sen daha bosanmamıssın oda aynı sekılde bu ne acele?
evlılık bu kadar basıt olmamalı.okadının yerınde sende olabılrdın... küçücük bi bebegın olabılırdı.... hatandan dönmüşşün amennaaa bi daha böyle hatalara düşmemen dilegiyle....:19::19::19:

İnsanlar boşandıktan sonarada tekrar evlenebiliyor.Eşiyle arası kötü diye onunla devam etmen zaten cok yanlış birsey.O an kötüdür araları sonra düzelir.Zaten kendisinin dediği gibi cok kötü olsaydı bi şekilde ayrılırdı eşinden.Ayrıca cocukları var, cocukları olmasa bi derece ama o cocuğun hakkına girersen hayatında acısı emin ol çok kötü çıkar.Bunu unutma derim ben...

benim eşimde beraber olacağı insanlara biz boşanacağız, mutsuzum , anlaşamıyoruz, birlikte olmuyoruz filan diyormuş....

kıssadan hisse....

bir kadına en büyük kötülüğü yapan başka bir kadındır.lütfen o kadınlardan biri olma,evli ve çapkın erkekler genelde hep aynı hikayeyi yazar,eşimle aynı evdeyiz ama ayrıyız bu bir klişedir,hiç bir erkek sevmediği bir kadınla (belki çocuk yapabilir) ama bağlasan aynı evde durmaz.sen şu aralar bir geçiş süreci yaşıyorsun,eşinin oluşturduğu boşluğu bu adamla doldurduğunu sanıyorsun sende biliyorsun yanlış yolda olduğunu hatadan döndüm ama..diyorsun cümlenin sonundaki ama.....aslında çok şey anlatıyor,kes at o amaları keşke deme sonunda bir kadın için şeref herşeyden önce gelir sen şerefli ve gururlu bir kadınsınki böyle bir konuyu vicdan muhasebesi yapıyorsun ve lütfen öyle kal....

Seni anlayabiliyorum tabi basına gelmedii için bole bişe ordan konusmak kolay bnmde basıma gelmeden once aynı tepkileri aynı cumlelri bnde kuruyodum haklısın.. Ama olay ole deil işte o kadar kolay olmuo ben gidipte evli adamı ayartmadm ben tanıdıımda BİLMİYODUM!
Ogrendikten snrada vazgectim zaten kanıra kanıra vazgectik..
Yani ordan yargılamak sole bole demek gercekten cok kolayda bunu yaparken hayatın hepimize neler getirebilceginide unutmamak lazım..

Valla canım, annesi babası ihanetle boşanmış biri olarak konuşuyorum ben "burdan". O yüzden bana, ordan konuşması kolay tarzı söylemler fark etmez. Bana senin olduğun yerden de konuşması kolay gelecektir inan. Büyük konuşmamak gerekir derler,evet öyle. Fakat, Vazgeçtin de, sonra gelip kandırmış ya seni ? Buna nasıl izin verdin ? İNşallah bu adam sana gelip herhangi bir kandırmaca ile seni kandırmaz ve buna izin vermezsin.

Son düzenleme:
benim eşimde beraber olacağı insanlara biz boşanacağız, mutsuzum , anlaşamıyoruz, birlikte olmuyoruz filan diyormuş....

kıssadan hisse....

nası yani ben bu mesajı anlayamadım eşinde mi nası yani eşin başkalarıylada mı beraber oluyor ve sen bunu biliyorsun ben mi yanlış anladım...

bazen ınsan hata oldugunu bıle bıle yapıyor o hatayı iste öyle ınsanlara ben üzülmüyorum, sonucta allah akıl fıkır vermis öyle degilmi?

biliyorsun hata oldugunu madem uzak dur..

kendıme hakım/engel olamadım, dayanamadım fln bence kendi kendini kandirmaca..

ortada koca bır yanlıs var ve sende bunun farkındasın..ozaman o yanlısa dogru adım atma hatta kaççç bu kadar basıt.

bana göre siz yanlışınızdan dönmemişsiniz adam sizi aramayınca mecburen ayrılmışsınız...

Back