Herkese Merhaba Kızlar,
Aslında cok kararsz kaldım buraya yazıp yazmamak arasnda ama artık birilerine anlatmazsam olucem. Bazılarınız bilir blki esimden ayrıyım 7 aydır ben bosanma davamız devam edio v esimin sacma sapan istekleri yuzunden bosanamıyoruz bir turlu ama geri donusumuz yok net..
Gelelim esas konuya ben bundan 1,5 ay once birile tamamen tesaduf eseri tanıstım. Yani bilseniz nası olduunu gercekten kader dersiniz.. Nese acaip etkilendm falan derken biz gorusmeye basladık dewamlı mesajlasıorz konusuorz falan.. Bigun bana 1,5 yıllık evli olduunu ama 6 aydır esiyle arasında hiçbişe olmadıını ve yakında bosancaklarını falan anlattı.
İlk basta inanmak istedim ama bole içimin bi kosesnde hep 1 vicdan vardı ustelik kucucuk bebekleri var dewamlı kendmi suclu hissediodm bu ilişkiden dolayı yani nası anltasam 1 yanım deli gibi mutlu 1 yanım aynı sekilde mutsuz kendime yakıstramıorm yaptıım seyi ama deli gibide istiorum onla olmayı bole nası anlatsam beraberken ayaklarım yrden kesilio falan ya asık oldm yani kendimi cok engellemeye calstım ama yapamadm oldum işte..
Snra her defasnda vicdanım aar bastı v bida gorusmk istemediimi soledim v her defasında da ikna etti beni yalvardı resmen ben sensz olamam artık hersey bizim istediimiz gibi olcak soz veriorm die hatta 1 keresnde sabaha kadar evin onunde yattı falan..
Cts gunu esinin ailesi gelmiş konusmaya madem ayrılcaksnz adam gibi bitsn bu iş falan demişler bide solediine gore esinin ailesinde falanda haz etmio hiç konusmuslar snra bu babasıla konusmaya gtti bana ben arıcam sni dedi bnde tmm dedm o aksam aramadı pazarda aramadı.. Bilmiorm artık esiyle barısmayamaı karar verdi naptı ama hani insan hisseder ya hep oleme gelio yani esini sevdiini dusunmuorm ama ogluna inanılmaz 1 duskunlugu var..
Nyse bnde bu sabah ona cok guzel 1 msg attım v artık bni aramaması gerektiini bu işin zaten hata olduunu anlatan guzel bi msg yazdım yrnda iş cıkısıda hattımı kapatıp yeni hat alıcam o da attıım msga cvp vermedi.
Şimdi kızlar sizden ricam nolur bana gaz verin yani cnm yanıo resmen ama dogru olanı yaptıımı bildiim için rahatım kimseye anlatamıorm doal olarak o yuzden burda paylasmk istedim biliormda ayrıca herkes yargılaıcak bni smdi agır agır konusup haklıda herkes ben olsam bnde aynını yapardım ama dondum işte yanlısımdan..
K