Bir hatadan döndüm ama..

ıkı gun aramayıp mesajınıza cewap wermemesı enteresan aslında ondan umudunuz bıtmıste oylelıkle bır ayrılık kararı almıs gıbisınız sıze ulassa emınım bır ıkı guzel soz soylese dewam edersınız ama etmeyın derım kafa karısıklıgından asık oldugunuzu sanmıssınız daha cok vakıt gecırmeden işler sarmadan unutmak en kolayı....

Evet dediiniz gibide olabilir 2 gun aramaması blkide bana bahane olmustr ayrılmk için ama yani tekrar arıcanıda sanmıorm o yuzden ole bişeye ihtml vermiorm.. Zaten ole 1 ilişki istemiormda..

biraz megaloman gelebilir ama ilk evliliğinin acısını yaşamalısın bence..daha ayrılığın çok taze, yeni ve yanlış aşklara yelken açıyorsun..şu an yaşamış olduğun ilişkinin yanlış olduğunun da farkına varmışsın..dur ve düşün biraz..yaşadıklarını gözden geçir..henüz yıkılmamış bir yuvanın üzerine yuva kurma..sadece flört ettiğin adam değil başka insanları da bir süre hayatına sokma..

anne olmadan önce bu konuyu okusaydım insanlar boşanabilir, aşık olabilir vs çok doğal gibi karşılayabilirdim..
ama şimdi kendimi o kadının yerine kızımıda o bebeğin yerine koydum ve inan çok acı verici... 9 aylık bebek varsa problemleri 9 aydır var demek ki ve büyük ihtimal çocuk yüzünden vakit ayıramama, ilgi gösterememe gibi basit bir problemde olabilir. yakında bebekleri bir düzene girecek ve kadın eşine vakit ayırabilecek bu yüzden eminim karısı daha ağır basacaktır.. sanırım çocuğun yok ve eğer birgün birisiyle beraber olacaksan onunda çocuğu olmasın, ilk heyecanları beraber yaşayın... ikinizde aynı anda ilk defa anne baba olun derim ben..

biri gelip kocam benı aldatıyor küçük bebeğim var dese 2.kadına demeyeceğini bırakmayan kk

2.kadının kendisi gelip konu açınca aman yapma etme hatasız kul olmaz moduna girerek gerçekten gözlerimi yaşartıyor...

bu işin sonunda ceza almak olmasa...

Herkese Merhaba Kızlar,
Aslında cok kararsz kaldım buraya yazıp yazmamak arasnda ama artık birilerine anlatmazsam olucem. Bazılarınız bilir blki esimden ayrıyım 7 aydır ben bosanma davamız devam edio v esimin sacma sapan istekleri yuzunden bosanamıyoruz bir turlu ama geri donusumuz yok net..
Gelelim esas konuya ben bundan 1,5 ay once birile tamamen tesaduf eseri tanıstım. Yani bilseniz nası olduunu gercekten kader dersiniz.. Nese acaip etkilendm falan derken biz gorusmeye basladık dewamlı mesajlasıorz konusuorz falan.. Bigun bana 1,5 yıllık evli olduunu ama 6 aydır esiyle arasında hiçbişe olmadıını ve yakında bosancaklarını falan anlattı.
İlk basta inanmak istedim ama bole içimin bi kosesnde hep 1 vicdan vardı ustelik kucucuk bebekleri var dewamlı kendmi suclu hissediodm bu ilişkiden dolayı yani nası anltasam 1 yanım deli gibi mutlu 1 yanım aynı sekilde mutsuz kendime yakıstramıorm yaptıım seyi ama deli gibide istiorum onla olmayı bole nası anlatsam beraberken ayaklarım yrden kesilio falan ya asık oldm yani kendimi cok engellemeye calstım ama yapamadm oldum işte..
Snra her defasnda vicdanım aar bastı v bida gorusmk istemediimi soledim v her defasında da ikna etti beni yalvardı resmen ben sensz olamam artık hersey bizim istediimiz gibi olcak soz veriorm die hatta 1 keresnde sabaha kadar evin onunde yattı falan..
Cts gunu esinin ailesi gelmiş konusmaya madem ayrılcaksnz adam gibi bitsn bu iş falan demişler bide solediine gore esinin ailesinde falanda haz etmio hiç konusmuslar snra bu babasıla konusmaya gtti bana ben arıcam sni dedi bnde tmm dedm o aksam aramadı pazarda aramadı.. Bilmiorm artık esiyle barısmayamaı karar verdi naptı ama hani insan hisseder ya hep oleme gelio yani esini sevdiini dusunmuorm ama ogluna inanılmaz 1 duskunlugu var..
Nyse bnde bu sabah ona cok guzel 1 msg attım v artık bni aramaması gerektiini bu işin zaten hata olduunu anlatan guzel bi msg yazdım yrnda iş cıkısıda hattımı kapatıp yeni hat alıcam o da attıım msga cvp vermedi.
Şimdi kızlar sizden ricam nolur bana gaz verin yani cnm yanıo resmen ama dogru olanı yaptıımı bildiim için rahatım kimseye anlatamıorm doal olarak o yuzden burda paylasmk istedim biliormda ayrıca herkes yargılaıcak bni smdi agır agır konusup haklıda herkes ben olsam bnde aynını yapardım ama dondum işte yanlısımdan..
K

canım benim sen doğru olanı yaptın.sana böylesi yakışır.hiç üzülme canım karşına çok çok daha iyileri çıkıcaktır.bence bir daha asla görüşme.hattını değiştir.bişeyler yap:)

Hattını degistirmekle is bitmeyecektir sanırım evinizi de biliyor kapım da yatmıstı yazmıssınız. Yaptıgınız yanlıs basından beri farkındaymıssınız bosanma kararı almıslar veya almamıslar bunu kimse bilemez yani evin icindeki yasananları bir tek onlar bilir. Acaba sizden önce zaten birseylerin bittigi dogru mu? Yoksa siz hayatına girdiginiz icin mi böyle oldu? Bir yuva' nın dagılması demek heleki buna sebep olmak cok agır, kötü birsey.

Sonucta ikinizde hala evlisiniz bide o hala esi ve cocuguyla aynı evde yasıyor. Gecte olsa dogru olanı yapmıssınız gaza ihtiyacınız yok sadece mantıklı olun ve dogru olanı yapın.

Ben pek yanlışından döndüğünü sanmıyorum..Neden dersen adam seni arasa tekrar barışmak istese gideceksin..Burda bitiren sen olmamışsın ki...biraz mantığını çalıştır adam evli barklı eşini sevmiyo diyosun ne biliyosun ki ..Sen onların evindemi yaşıyosun belki farklı heyecanlar aradığı için seninle oluyo..Zaten sende boşanmamışsın ilk önce bi boşanmayı deneseniz bişeyler yaşamadan önce o zaman kimse sizi yargılamazda kızmazda...Sen evli ve çocuklu olsaydın eşin boşanmak üzere olan bi kadınla görüşüyo olsaydı kusura bakma ama burda o kadına demediğini bırakmazdın...Burda karşı taraf suçlu sen ondan dahada suçlusun çünkü sebebi sen oluyorsun..Adam sana eşimi seviyorum ama senide kullanmak istiyorum diyecek hali yok..Tabiki 6 aydır eşimden ayrıyım diye sallıcak..Hem 1.5aydır tanıdığın birinin lafına nasıl inanıyosun ki sen...Eşinden ayrıldın madem büyük hatalar yapma ne demişler yuva bozanın yuvası olmaz sebebi sen olma.. karşına türlü türlü felaketler çıkar..Sevgiyi arıyo olabilirsin ama yanlış yerde arıyosun ki ilk önce boşan..diğer kişiyide sevdiğini sanmıyorum sadece sevilmek istediğinden gönlün kaymış olabilir unutursun...İlk eşini unutmuşsun baksana onumu unutamıcaksın..Sonra başka saçmalıklar yapma bak gör zaman geçtikçe karşına en hayırlı kısmetler,seni seven gerçek kişiler çıkar....Bu arada söylediklerime kırılma bu benim fikrim yanlış yaptığını bilmeni en hafif cümlelerle açıklamaya çalıştım..

Son düzenleme:
Ben pek yanlışından döndüğünü sanmıyorum..Neden dersen adam seni arasa tekrar barışmak istese gideceksin..Burda bitiren sen olmamışsın ki...biraz mantığını çalıştır adam evli barklı eşini sevmiyo diyosun ne biliyosun ki ..Sen onların evindemi yaşıyosun belki farklı heyecanlar aradığı için seninle oluyo..Zaten sende boşanmamışsın ilk önce bi boşanmayı deneseniz bişeyler yaşamadan önce o zaman kimse sizi yargılamazda kızmazda...Sen evli ve çocuklu olsaydın eşin boşanmak üzere olan bi kadınla görüşüyo olsaydı kusura bakma ama burda o kadına demediğini bırakmazdın...Burda karşı taraf suçlu sen ondan dahada suçlusun çünkü sebebi sen oluyorsun..Adam sana eşimi seviyorum ama senide kullanmak istiyorum diyecek hali yok..Tabiki 6 aydır eşimden ayrıyım diye sallıcak..Hem 1.5aydır tanıdığın birinin lafına nasıl inanıyosun ki sen...Eşinden ayrıldın madem büyük hatalar yapma ne demişler yuva bozanın yuvası olmaz sebebi sen olma.. karşına türlü türlü felaketler çıkar..Sevgiyi arıyo olabilirsin ama yanlış yerde arıyosun ki ilk önce boşan..diğer kişiyide sevdiğini sanmıyorum sadece sevilmek istediğinden gönlün kaymış olabilir unutursun...İlk eşini unutmuşsun baksana onumu unutamıcaksın..Sonra başka saçmalıklar yapma bak gör zaman geçtikçe karşına en hayırlı kısmetler,seni seven gerçek kişiler çıkar....Bu arada söylediklerime kırılma bu benim fikrim yanlış yaptığını bilmeni en hafif cümlelerle açıklamaya çalıştım..

Yok cnm hi kırılmadm sozlerine haklısın cnki yerden goge.. Yani ben acıkcası tekrar arıcanı sanmıorm o yuzden bida barısma falan olmıck.. Sadece cok buyuk 1 yanlıs yaptım farkındaım ama nası desem yani asık oldum ben ya.. Diceksinki 1.5 ayda n askı bu ama odum işte yanlıs hata ayıp hepsi var içinde biliorm..
Kendimi eşinin yerinede koyuyorm yani ama mesela ole seler anlattıki bana inandm gercekten evliliinin bittiine ya da inanmak istedm.. Neseki erkenden donebildm diorm kndi kndime v inan bana aramasını istemiorm..

Yok cnm hi kırılmadm sozlerine haklısın cnki yerden goge.. Yani ben acıkcası tekrar arıcanı sanmıorm o yuzden bida barısma falan olmıck.. Sadece cok buyuk 1 yanlıs yaptım farkındaım ama nası desem yani asık oldum ben ya.. Diceksinki 1.5 ayda n askı bu ama odum işte yanlıs hata ayıp hepsi var içinde biliorm..
Kendimi eşinin yerinede koyuyorm yani ama mesela ole seler anlattıki bana inandm gercekten evliliinin bittiine ya da inanmak istedm.. Neseki erkenden donebildm diorm kndi kndime v inan bana aramasını istemiorm..

1 ayda aşk olmaz evet sadece olduğunu sanırsın sonra kafana dank eder yanlış yaptığın..Sonradan pişman olma yani..Anlattığı şeyler onların ikisinin arasında burda bir çok bayanı görüyoruz neler oluyo neler aile içinde aldatılan,dayak yiyen ben çok okudum oluyo yani eşlerini affediyolar sonradan yani onlarında yuvasının kurtulmak ihtimali var sebep sen olma..Birazda bencillik seninki başta eşin çocuğun varmış diyip kestirip atman gerekiyodu..Senin kapının önünde yatan zamanında eşi için neler yapmıştır kim bilir..Yarın birgün sanada yapar aynısını...Seninle olmak isteseydi evli olduğunu bile söylemeden boşanırdı ama 1.5 aylık tanıdığı biri için bunu yapana salak derim..Onların yuvasını korumuyorum ben ama sen kendine saygın için dur demelisin kendine..Umarım bidaha aramaz..Arasada açma eşimle birleşme kararı aldım de kurtulmak için..O kim bilir kaç yalan söyledi sende söyle nolucak kapınada gelemez böylece..neyse hatandan döndüysen ne mutlu sana herşey gönlüne göre versin allah ...Yaşın kaç bu arada ?

Son düzenleme:
en bastan hata yapmıssın .
daha bosanmadan hemen yenı bırı ustelık evlı bırı .
asıktım duygularıma engel olamıyordum demeyın lutfen
lıselı kız degılsınız kı .duygularınızı kontrol edebılecek olgunluktasınız .
yenı bır ılıskı ıcın cok erken ,ve suan bosanmadan baska bırıyle olmanız
hem kendınıze hem de bosanmak uzere oldugunuz esınıze saygısızlık yapmıs olursunuz .
once ayrılın .bıraz ayrılıgı hıssedın .ayrılıgın acısını da yasayın .acılar ınsanı olgunlastırır .
aradan bıraz zaman gecsın ,bır baskası ıle olursa zaten olur .
ama bıraz kendınıze zaman verın .

1 ayda aşk olmaz evet sadece olduğunu sanırsın sonra kafana dank eder yanlış yaptığın..Sonradan pişman olma yani..Anlattığı şeyler onların ikisinin arasında burda bir çok bayanı görüyoruz neler oluyo neler aile içinde aldatılan,dayak yiyen ben çok okudum oluyo yani eşlerini affediyolar sonradan yani onlarında yuvasının kurtulmak ihtimali var sebep sen olma..Birazda bencillik seninki başta eşin çocuğun varmış diyip kestirip atman gerekiyodu..Senin kapının önünde yatan zamanında eşi için neler yapmıştır kim bilir..Yarın birgün sanada yapar aynısını...Seninle olmak isteseydi evli olduğunu bile söylemeden boşanırdı ama 1.5 aylık tanıdığı biri için bunu yapana salak derim..Onların yuvasını korumuyorum ben ama sen kendine saygın için dur demelisin kendine..Umarım bidaha aramaz..Arasada açma eşimle birleşme kararı aldım de kurtulmak için..O kim bilir kaç yalan söyledi sende söyle nolucak kapınada gelemez böylece..neyse hatandan döndüysen ne mutlu sana herşey gönlüne göre versin allah ...Yaşın kaç bu arada ?

Çok haklısın cnm cok 26 yasındayım..

evliliklerde sorunlar olabilir,sana 6 aydır eşimle aramızda bişey olmuyor dediğinde inandın mı?
eşi zaten loğusa sayılır küçük bebekleri varmış,yeni evliler daha..
evliliğe alışmadan bebekleri olmuş,sorunlar olur ve aşılabilir..
o evlilik biticekse de sebep sen olmamalısın..
görüşmeni katiyyen tavsiye etmem..evli insanla bir ilişki nereye gidebilir..
zaten sorunlu bir evlilik yaşamışsın,sıkıntıların daha tazeyken başka sorunlar ekleme..

kendine zaman tanıyıp yeni bir ilişkiye öyle başlamalısın..

hala sizin boşanma davanız tamamlanmamış ne olursa olsu sizde evlisiniz.
yazık değil mi o kadına bebeği var.hepte öyle olur zaten yok biz anlaşamıyoruz,evde ayrı yataklarda yatıyoruz,bebeğime çok düşkünüm onun için sürdürüyorum inanmayın artık böyle şeylere.zaten o bebeklerde kazara olmuştur,eşi hain planlarla hamile kalmıştır.
inşallah kararınızı sürdürürsünüz çünkü yanlış yoldasınız.

bence uzak dur o adamdan,
belki esiyle barisacagi varsada sen varsin diye bitirmeye diretiyor olabilir,
yazik bak yeni bebekleride olmus o bebek babasizmi buyusun,
yuva yikanin yuvasi olmaz derler vazgec bu sevdadan...

evli bir erkeğe yada evli bir kadına olan aşkı anlamıyorum!!!
anlamakta istemiyorum!!!

büyük konuşmamak lazım fakat bu gerçekten hiç hoş bir durum değil.

ki siz boşanma arifesinde bir bayansınız bunu gerçekten kendinize yakıştırdınız mı??

ya da şöyle sormalıyım karşınızdaki adamın size söylediklerine inandınız mı???

Evlilikler sarsıntılı zamanlar yaşandığında,şayet erkek birini bulursa kendine o evlilik büyük ihtimalle bitiyor. Ama bi bayan olmadığı zaman arada, erkek evliliğine devam etmeye çalışıyor.Yani yedekler varsa evlilikler daha kolay bitiyor. Hayatta hiçkimsenin yedeği olmamanız dileği ile...

Son düzenleme:
Herkese Merhaba Kızlar,
Aslında cok kararsz kaldım buraya yazıp yazmamak arasnda ama artık birilerine anlatmazsam olucem. Bazılarınız bilir blki esimden ayrıyım 7 aydır ben bosanma davamız devam edio v esimin sacma sapan istekleri yuzunden bosanamıyoruz bir turlu ama geri donusumuz yok net..
Gelelim esas konuya ben bundan 1,5 ay once birile tamamen tesaduf eseri tanıstım. Yani bilseniz nası olduunu gercekten kader dersiniz.. Nese acaip etkilendm falan derken biz gorusmeye basladık dewamlı mesajlasıorz konusuorz falan.. Bigun bana 1,5 yıllık evli olduunu ama 6 aydır esiyle arasında hiçbişe olmadıını ve yakında bosancaklarını falan anlattı.
İlk basta inanmak istedim ama bole içimin bi kosesnde hep 1 vicdan vardı ustelik kucucuk bebekleri var dewamlı kendmi suclu hissediodm bu ilişkiden dolayı yani nası anltasam 1 yanım deli gibi mutlu 1 yanım aynı sekilde mutsuz kendime yakıstramıorm yaptıım seyi ama deli gibide istiorum onla olmayı bole nası anlatsam beraberken ayaklarım yrden kesilio falan ya asık oldm yani kendimi cok engellemeye calstım ama yapamadm oldum işte..
Snra her defasnda vicdanım aar bastı v bida gorusmk istemediimi soledim v her defasında da ikna etti beni yalvardı resmen ben sensz olamam artık hersey bizim istediimiz gibi olcak soz veriorm die hatta 1 keresnde sabaha kadar evin onunde yattı falan..
Cts gunu esinin ailesi gelmiş konusmaya madem ayrılcaksnz adam gibi bitsn bu iş falan demişler bide solediine gore esinin ailesinde falanda haz etmio hiç konusmuslar snra bu babasıla konusmaya gtti bana ben arıcam sni dedi bnde tmm dedm o aksam aramadı pazarda aramadı.. Bilmiorm artık esiyle barısmayamaı karar verdi naptı ama hani insan hisseder ya hep oleme gelio yani esini sevdiini dusunmuorm ama ogluna inanılmaz 1 duskunlugu var..
Nyse bnde bu sabah ona cok guzel 1 msg attım v artık bni aramaması gerektiini bu işin zaten hata olduunu anlatan guzel bi msg yazdım yrnda iş cıkısıda hattımı kapatıp yeni hat alıcam o da attıım msga cvp vermedi.
Şimdi kızlar sizden ricam nolur bana gaz verin yani cnm yanıo resmen ama dogru olanı yaptıımı bildiim için rahatım kimseye anlatamıorm doal olarak o yuzden burda paylasmk istedim biliormda ayrıca herkes yargılaıcak bni smdi agır agır konusup haklıda herkes ben olsam bnde aynını yapardım ama dondum işte yanlısımdan..
K

tabiki dogru olanı yapmıssın boşanma aşamasındasın duygu açlığın var boşluktasın gözü kapalı hareket etme iyice bi kafanı dinle kendine gel sonra adam akıllı bir hayat kurarsın kendine

böyle insanlardan nefret ediyorum,benimde iki buçuk aylık bebegim var .eşimle de sorunlar yaşamıyor degiliz ama geçer gider.asla ve asla inanma adamın dediklerine.:20:

bencede en dogru olani yapmissiniz, insan bir defa asik olabiliyor belki ama bi baskasini sevmek okadarda zor degil , arkasinda uzulucek insan veya vicdanin rahat olacagi bir insanla karsilasdiginda ilerde iyiki boyle yapmisim diyecegine eminim , insallah gonlunuze goree birisi cikar :) sizde bana dua edin :)

öncelikle doğru olanı yapmışsınız ve yazdığınız her harf için para alınmıyor herhalde kelimeleri düzgün yazsanız

Back