Gunaydın kızlar herkese,
Aardı beni actım bende telefonunu konustuk uzun uzun bensiz yapamıycaanı cok içinin acıdıından falan bahsetti durdu bide bnm zor donemimde noılursa olsun ynmda olmak istediinden falan bahsetti hiç deilse arkadas olarak..
Bende bnm onu malesefki arkadas olarak goremiycemi gorusmeye devam edersek işn boyutunun cok değişiceginden falan anlattım durdum baya 1 konustuk telefonda baya bi keskelerden bahsettik keske evli olmasaydı keske 3 sene once tanıssaydık falan filan..
Hıı bide zaten onumuzdeki ay içinde davanın acılcagını soledi kesin bosancaklarmıs bnde ole bişe oldugu zaman olaylar bi netlik kazanırsa elime somut selerle gelirse tabiki yanında olucamı anlattım cnki olmak istiorum kızlar ona asla bi tercih sunmuorm ya esin ya ben demiorm dememde zaten ama bu sartlarda olmıycagı için onlerinden cekiliorm eer gercekten biterse bu iş zaten bnm yuzumden deildir yani bilmiorm ya da kendmi buna inandırmak istiorm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sonuc olarak bitti ustumde inanılmaz 1 hafiflik var ama yani nası anlatsam bole yuregimde bi agırlık var aynı zamanda da cnm biş eyapmak istemio falan,gecicek biliorm
En azından kimsenin yuvasını yıkmıycaamdan dolayı mutluyum cok kendime yakısanı yapabildiim için duygularıma yenilmediim için..
Hepinizde tesekkur ediorum cok
Sevgiler..