En büyük askim en buyuk yanlışım oldu

Evli erkeklerle beraber olanlar yazacakları şeyleri kopyala-yapıştır yapıyorlar herhalde.Hepsinin derdi aynı,karısını sevmeyen,onunla yakınlaşmayan bir erkek,esas kızımıza sürekli boşanıcam bu böyle gitmiyor der,her şey çok güzel bir rüya gibidir,esas kızımız ilk kez gerçekten aşık olmuştur,asla ayrılamaz,ayrılırsa ölür...

Bir şey diyeyim mi,iğrençsiniz.Her ne olursa olsun iğrençsiniz.İsterse gerçekten boşansın o adam karısından ki bu tür adamlar asla boşanmaz karılarından da neyse.

Hala düşünüyorsunuz ayrılsam mı ayrılmasam mı diye,bence ayrılmayın eninde sonunda bu adam sizi terkedicek o zaman şimdikinden beter sürüneceksiniz.Dilerim o gün en kısa zamanda gelir.

Kızlar korkulur valla sizden

Evet canım bu şehnaz eski konularına baktım şimdi.
Bizden aferini almış ama adamla beraber olmaya karar vermiş sonradan
Evli olduğunu bile bile.

Hayır tanımıyorum daha önce ''Ben de Boşanıyorum'' diye konu açmıştı yine orda yazmıştı ismini.

Konu Sahibi : betty_boop #1 betty_boop
Nilüfer

Giriş tarihi
May 2010
Bende Boşanıyorum..

Gunaydın Kızlar Hepinize,

Aslında nerden baslayacağımı bilemiyorum. Anlatcaklarım biraz uzun olabilir sabır gosterip okuyup yorum yapabilirseniz sevinirim.
Ben 15 aylık evliyim kızlar,eşimle ailemin karsı cıkmasına ragmen cok severek evlendim. Başlarda herşey guzeldi eşim kıskanc benim,giyimime kusamıma arkadas cevreme herseyime kısıtlama getirirdi. Ama bende alışmıştım zaten artık. 2 ay oncesine kadar işe başladım ben ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Buna bi çıldır geldi en ufak şeyden kavga cıkarmaya basladı komplekse girdi sacma sapan tripler beni adam yerine koymuyosn demeler falan. Bana sen işe girdikten sonra havalandın kendini bişe sandın demeler ki kızlar size yemin ediyorum ben sırf o o psikolojiye girmesin die benim ondan daha fazla kazanmama ragmen tek bir gun bunu yuzune vurucak bişey demedim aksine hep onun benim onumde olması için elimden geleni yaptım. Her kavgayı ben alttan aldım son bi kaç aydır zaten cok kavga ediyoduk ve bana 5 kavganın 3unde ananın evine git defol git tarzı cumleler kurmasına ragmen sabrettim bekledim.

En son kızlar kadir gecesiydi ben ofisteydim msnde konusuoduk konusmaları aynen yazıcam size ben ilk basta gayet duzgundu işte askım orucum halsizim falan dedim oda kıyamam askım az kaldı falan dedi. Sonrasında dedimki Bahri Beyle(patronum) tunalıya gitcez gps almaya oda dediki oda baydı artık ama haaa her yere seni yolluyo gitme bende sacmalama gitmem lazım ne diim adama sncta patronum dedim. Snrasında da bence sen bu işe bi kusur bulmaya calısıosn dedim oda belkide kusur sendedir dedi bende olemi neemiş bnm kusurum solede bende biliim dedim oda sehnaz neyse yaa uzatma işim var benim dedi bende dedimki evet bos bos oturmak işin hade sana kolay gelsin dedim oda bana bak ya beni adam yerine koy yada defol git dedi bende hı işte sole ette haftalardır etmek istedigin kavgayı sende rahatla bende rahatlayım dedim oda bnm içimdeki kavgadan cok daha buyuk bi istek agzını burnunu kırmak istiorum senin dedi ben bişe yazmadım sonrasında sehnaz ben gercekten cok sıkıldım evlilik bana gore deilmiş bitsin bu iş dedi bende olur dedim ondan snra istersen ben bırakırm aksam seni annenlere dedi bnde gerek yok kendim giderim dedm oda gidersin tabi artık calısıosn bana ihtiacın yok nede olsa hem babanında işleri duzeldi dedi. Hiç bişey yazmadım ustune aksamında direk kayınvalidesine gittim cunku ona soz vermiştim daha oncelerde de bana ananın evine git dedii için bana sehnaz bida boıle bişee derse kızım direk bana gel die soz verdirtmişti sırf o soz adına gittim anlattım herseyi once 3umuz konustuk batuhan annesine yok anlasamıoruz falan dedi snra beni şikayete basladı sehnaz temizlik yapmıo yemek hazırlamıo die. Kızlar ben calısmaya basladıktan snra sdc cts pzr evde oluorm ve tum temizlii cts yapıodum ama calısmadan once evim her zman duzenli temiz olmustur hatta eşim bana sende temizlik hastalıı var psikolaga goturelim seni die dalga bile gecerdi. Ramazan boyunca yemek yapmadıgım dogrudur cunku kayınpederim ramazan boyunca iftarda bizdesinz die emir buyurdugu için ve eşim de pısırıgın onde gideni oldugundan bu teklifine hayır diyememiştir ve biz tum iftarlarda onlardaydık haftanın 1 gunude benim ailemdeydik. Bu yuzden de yemek yapmamısmdr ondan oncede cok yaptıgım solenemez yane hep yenicek seler olurdu evde ama kolaycacık seler ama ac kalmamıstır.
Eve yardımcı alıcam dedim eşime bin kıyamet koptu demediini bırakmadı ki ben onuda kendim vericektim parasını ondan almıcaktım.

Sonuc olarak kızlar ben kadir gecesi annemlere gittim o gunden beri beni aramadı merak etmedi ve bu evlilik biticek.İlginctir ben cok zırlak olmama ragmen cizgi filme bile aglayan ben o gunden beri 1 kere aglamadım nie boleyim bilmiyorum sabahlari içimde bi huzunle uyanıorum ama gun içinde gecio.Çok şükür çoçuğum yok hep ona dua ediyorum size sormak istediğim boşanan arkadaşlar siz nası astınız bu sureci biraz destege ihtiyacım var acıkcası.

Şimdiden hepinize tesekkur ediorum umarım herseyin hayırlısı olur.

Sevgiler,
Beğen

İlginçsiniz valla konu sahibinin nickiyle değil de teee ne zamanki bir konunun içine yazdığı bir isimle hitap ediyorsunuz. Ben bir önceki okuduğum konuyu unutuyorum ki içinde geçen bir isim... İlginç...

Kızlar korkulur valla sizden

Evet canım bu şehnaz eski konularına baktım şimdi.
Bizden aferini almış ama adamla beraber olmaya karar vermiş sonradan
Evli olduğunu bile bile.

burdan şu sonuç çıkıyo
o zaman da dinlemeyip kafasının dikine gitmiş
şimdi de öyle yapacak

artık hayatı boyunca 2. kadın olur yapacak birşey yok

İlginçsiniz valla konu sahibinin nickiyle değil de teee ne zamanki bir konunun içine yazdığı bir isimle hitap ediyorsunuz. Ben bir önceki okuduğum konuyu unutuyorum ki içinde geçen bir isim... İlginç...

Ben normalde pek girmediğim için ve tek yazdığım konu o zamanlar o olduğu için aklımda kaldı. Sürekli bir yerlere yazı yazsam elbette aklımda tutamazdım.

Ben hiç bakmazsım konu açan arkadaşların eski konularına bu hafta öyle şeylere denk geldim ki
Sonradan saf hissettim kendimi
Bu konuda öyle bir noktaya geldi.
Bundan sonra bakıcam bende eski konulara :51:

Son düzenleme:
Ayy ne kadar igrenc bir hikaye!!!!

Birincisi konu sahibi arkadasim bu adam seni ayakta uyutmus resmen yok ayrildik ayri evdeyiz zart zurt. onlar bu kadar bosanma derecesinde olsa karisi neden kudurup seni arayip hakaret etsin iliskinizi ogrendiginde. Sen onu birakta adin nerdeyse yuva yikan kadina cikmis sen hala isin askinda meskindesin. tovbe yaaa

Adama gelince, madem beyimiz kendini oldurcek ve seni tehdit ediyor, efendim niye gidip anasina babasina ben bosanicam demiyor..

Annene zaten anlam veremedim benim annem olsa sacimi basimi yolar evli adamla gorussem. senin sevgilin rahatca anneni arayip konusabiliyor.

Kizim sen bu iliskiden dinlen dinlen kac birak aski filan hayatta hersey ask degil. Bugun onlarin yuvasi yikilir Allah korusun sonra senin yuvanda boyle yikilir ilerde. Tehlikeli sularda yuzuyorsun kurtar kendini bi an once!!!

Konu sahibi Karadenizli mi acaba? Okurken karadeniz şivesi çıktı ağızımdan
Peki evli oldiini nasiii oorendin? :27:

bırak şimdi evli olduğunu bilmiyordum öğrendikten sonra ayrılmak istedim yalanını. baştan bilmesen bile öğrendikten sonra çok ayrılmak isteseydin ayrılırdın yok peşime takıldı yok beni bırakmadı en az evli erkek arkadaşının yalanları kadar bayat. büyük ihtimalle karısıyla yıllaaardırrr cinsellikleri de yoktur değil mi :) karısıyla ateşli sevişmelerden sonra seni kandırmanın seninle dalga geçmenin büyük zevkini yaşıyor muhtemelen.

koca kadınsın ne dememizi bekliyorsun '' canım sabret sevginiz aşkınız çok büyük bugünler de geçer '' mi önce kendine sonra ailene sonra da başkalarına mesela bizlere söylediğin yalanları bırak gözünü aç o adam karısından asla boşanmaz yakında hamilelik haberini de alırsın

Son düzenleme:
bundan 10 ay önce yine buna benzer bi konu acmissin,hatadan döndüm diye ama dönmemis daha cok batmissin

bir 10 ay sonra yine buna benzer bi konu daha acarsin :ssz:

sende bosanmissin ve onlarin buzamana kadar bosanmalarini bekledin :20: inanamiyorum sana
dünyada bekar adammi kalmadi :20:

senden yüz bulmasaydi okadar pesine düsmeye cesaretde edemezdi :19:

Zaten senin gibiler yüzünden annelerimiz ablalarımız aldatılıp onca emekleri boşa gidiyor! bırakın bu hikayeleri yaw evli adamlardan uzak durun dışarıda onca bekar erkek var!!

Hayır tanımıyorum daha önce ''Ben de Boşanıyorum'' diye konu açmıştı yine orda yazmıştı ismini.

Konu Sahibi : betty_boop #1 betty_boop
Nilüfer

Giriş tarihi
May 2010
Bende Boşanıyorum..

Gunaydın Kızlar Hepinize,

Aslında nerden baslayacağımı bilemiyorum. Anlatcaklarım biraz uzun olabilir sabır gosterip okuyup yorum yapabilirseniz sevinirim.
Ben 15 aylık evliyim kızlar,eşimle ailemin karsı cıkmasına ragmen cok severek evlendim. Başlarda herşey guzeldi eşim kıskanc benim,giyimime kusamıma arkadas cevreme herseyime kısıtlama getirirdi. Ama bende alışmıştım zaten artık. 2 ay oncesine kadar işe başladım ben ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Buna bi çıldır geldi en ufak şeyden kavga cıkarmaya basladı komplekse girdi sacma sapan tripler beni adam yerine koymuyosn demeler falan. Bana sen işe girdikten sonra havalandın kendini bişe sandın demeler ki kızlar size yemin ediyorum ben sırf o o psikolojiye girmesin die benim ondan daha fazla kazanmama ragmen tek bir gun bunu yuzune vurucak bişey demedim aksine hep onun benim onumde olması için elimden geleni yaptım. Her kavgayı ben alttan aldım son bi kaç aydır zaten cok kavga ediyoduk ve bana 5 kavganın 3unde ananın evine git defol git tarzı cumleler kurmasına ragmen sabrettim bekledim.

En son kızlar kadir gecesiydi ben ofisteydim msnde konusuoduk konusmaları aynen yazıcam size ben ilk basta gayet duzgundu işte askım orucum halsizim falan dedim oda kıyamam askım az kaldı falan dedi. Sonrasında dedimki Bahri Beyle(patronum) tunalıya gitcez gps almaya oda dediki oda baydı artık ama haaa her yere seni yolluyo gitme bende sacmalama gitmem lazım ne diim adama sncta patronum dedim. Snrasında da bence sen bu işe bi kusur bulmaya calısıosn dedim oda belkide kusur sendedir dedi bende olemi neemiş bnm kusurum solede bende biliim dedim oda sehnaz neyse yaa uzatma işim var benim dedi bende dedimki evet bos bos oturmak işin hade sana kolay gelsin dedim oda bana bak ya beni adam yerine koy yada defol git dedi bende hı işte sole ette haftalardır etmek istedigin kavgayı sende rahatla bende rahatlayım dedim oda bnm içimdeki kavgadan cok daha buyuk bi istek agzını burnunu kırmak istiorum senin dedi ben bişe yazmadım sonrasında sehnaz ben gercekten cok sıkıldım evlilik bana gore deilmiş bitsin bu iş dedi bende olur dedim ondan snra istersen ben bırakırm aksam seni annenlere dedi bnde gerek yok kendim giderim dedm oda gidersin tabi artık calısıosn bana ihtiacın yok nede olsa hem babanında işleri duzeldi dedi. Hiç bişey yazmadım ustune aksamında direk kayınvalidesine gittim cunku ona soz vermiştim daha oncelerde de bana ananın evine git dedii için bana sehnaz bida boıle bişee derse kızım direk bana gel die soz verdirtmişti sırf o soz adına gittim anlattım herseyi once 3umuz konustuk batuhan annesine yok anlasamıoruz falan dedi snra beni şikayete basladı sehnaz temizlik yapmıo yemek hazırlamıo die. Kızlar ben calısmaya basladıktan snra sdc cts pzr evde oluorm ve tum temizlii cts yapıodum ama calısmadan once evim her zman duzenli temiz olmustur hatta eşim bana sende temizlik hastalıı var psikolaga goturelim seni die dalga bile gecerdi. Ramazan boyunca yemek yapmadıgım dogrudur cunku kayınpederim ramazan boyunca iftarda bizdesinz die emir buyurdugu için ve eşim de pısırıgın onde gideni oldugundan bu teklifine hayır diyememiştir ve biz tum iftarlarda onlardaydık haftanın 1 gunude benim ailemdeydik. Bu yuzden de yemek yapmamısmdr ondan oncede cok yaptıgım solenemez yane hep yenicek seler olurdu evde ama kolaycacık seler ama ac kalmamıstır.
Eve yardımcı alıcam dedim eşime bin kıyamet koptu demediini bırakmadı ki ben onuda kendim vericektim parasını ondan almıcaktım.

Sonuc olarak kızlar ben kadir gecesi annemlere gittim o gunden beri beni aramadı merak etmedi ve bu evlilik biticek.İlginctir ben cok zırlak olmama ragmen cizgi filme bile aglayan ben o gunden beri 1 kere aglamadım nie boleyim bilmiyorum sabahlari içimde bi huzunle uyanıorum ama gun içinde gecio.Çok şükür çoçuğum yok hep ona dua ediyorum size sormak istediğim boşanan arkadaşlar siz nası astınız bu sureci biraz destege ihtiyacım var acıkcası.

Şimdiden hepinize tesekkur ediorum umarım herseyin hayırlısı olur.

Sevgiler,
Beğen

o zamanlar Türkçesi daha anlaşılırmış :1:
bu ilişki ile imlası da mutasyona uğramış:27:

o zamanlar Türkçesi daha anlaşılırmış :1:
bu ilişki ile imlası da mutasyona uğramış:27:

baya bi mutasyona uğramış anlayana kadar göbeğim çatladı.

ayrıca konu sahibi gerçekten bu durumu kendine nasıl yakıştırıyorsun anlamadım.en çokta annenlerle konuşması kısmına takıldım, annenler demiyor bu nasıl iş böyle diye?tehtidler savuracak kadar özgüveni var babasına ben boşanacağım diyecek kadar yok yani ilginç.

yanlışı daha fazla büyütmeyin. bu kişiyle sağlıklı bir ilişki kurma ihtimaliniz çok düşük, yol yakınken ayrılın.

adamın her dediğine inanmayın. belki şehir dışında çalışıyor, belki 2. bir hat kullanıyor, belki karısı diye kaydettiği kişi bir arkadaşı. aldatan erkeklerin eşleri hep tü kaka, ama kadınlar öğrenince o tü kaka olan kadınların önünde ne gözyaşları döküyorlar... inanmayın, onların zevki uğruna kendi değerinizi azaltmayın.

Hm..
Aslinda karisi pek haksiz da degil. Kendiniz adamin psikopat oldugunu soyluyorsunuz, karisi da serefsiz demis. Serefli adam karisini aldatip, onu o duruma dusurur mu? Aldatilan kadin olarak yasamasina izin verir mi? Vermez. Demek ki karisi hakli. Sanirim hakikatende "oyle" bi adamla berabersiniz :26:

Evlendin,bosandin,evli bi adamla ask yasiyosun..zaten sutten agziniz yanmadi mi? Eski konudan anladigim kadariyla adamin sanirim 1yaslarinda demissin cocugu var ! Bu cok buyuk bir vebal.buyuk laf etmeyi sevmem,kimseyide kinamak istemem ama bu yaptiginiz sadece ayip.bir kadinin yuvasinin dagilmasina sebep oluyorsunuz,adam bosanacak olsa sizi daha bulmadan bosanirdi esiyle,inanmadiginiz yalanlara aslinda kendinizi inandirmaya calisiyosunuz.esi icin o beni suclar gibi biseyler demissiniz,nerden biliyosunuz belki de gercek suclu tam anlamiyla sizsiniz aralarinin kotu oldugunu iddaa ettiginde o adam belkide aralari kotu degildi.ayrica adamin esinin twitter facebook ve whatsappta iletilerinin sizi kirici seyler oldugunu soylemissiniz sizzi ogrenince ustunuze oynamis falan da kadinin telefonu sizde neden var whatsappta kadini nasil gorebiliyosunuz ben bu kisma takildim.ve bu iliskiden hic bisey olmaz,siz hayatinza devam edersiniz onlar evlerine geri donerler cift olarak.sonucta kullanilan siz olursunuz,o adama seni bidaha gormek istemiyorum dersiniz olur biter hicte birsey yapamaz ! Kapiniza dayanirsa ararsiniz polisi,telefon ederse acmazsiniz degistirirsiniz ki surekli sizide kovalamaz adam yeni avlar pesine duser yada adam olur yuvasini kurtarir.

Eger sevisiyorsaniz seninle zevkine bakiyor adam, bosanmak istese 11 ayda bosanirdi.

Sen benimsin o kucuk kafana sok laflari cok arabesk :37:

Erkeklerin seks oyuncagi olmak hosunuza gidiyorsa devam edin

Bak onceki konuna ne yazmislar

o seni tekrar kandirir guzelim hicccc merak etme sen. Bir sensiz yapamam desin yelkenler suya...
Ufacik bebe var ortada? O adamin anlattiklarinin dogru oldugunu bilemezsin..Gozunlemi gordun?
hayir o anlatti.. Onu ne kadardir taniyorsun? 1 aydir.. Sen daha bosanmadin? neyin acelesi bu hemen
2. koca telasi??? az dur dinlen!!! evli barkli cocuklu adamlardanda uzak dur. Inanma her keze..

her salataligim var diyene tuzu alip kosarsak...

Kandirmis mi evet, madem birbirlerini istemiyorlar esi neden cildiriyor? Bosanma asamasindaki kadin baska kadinin varligina neden cildirsin?

Kendi kendini kandiriyorsun iste, igrenc igrenc igrenc denecek baska birsey de yok

Son düzenleme:
Back