Bir hatadan döndüm ama..

nası yani ben bu mesajı anlayamadım eşinde mi nası yani eşin başkalarıylada mı beraber oluyor ve sen bunu biliyorsun ben mi yanlış anladım...

ay nasıl cevap vereceğimi bilemedim sana...

beraber olduğu kadına gidip , seni nasıl ayarttı,evli olduğunu bilmiyormuydun demiştim.o söylemişti.

erkeklerin de olayı bu, karımı sevmiyorum, çocuğum yüzünden mecburiyetten evliyim, aramızda bişey olmuyor!
hıı tabi kesin öyledir.
kanmayın...
o zaman önce boşansın sonra gelsin.
tabi siz de öyle konu sahibi.

benden başım geçenleri anlatayım
biriyle tanıştım deli giibi aşığım geziyoruz tozuyoruz beni işten almaya geliyor hafta sonları tatile gidiyoruz arkadaşları ile kalıyor bekar evi var orayı gördüm arkadaşlarıyla tanıştım yemek yedik. neyse böyle 5 aydan fazla geçti bende şüpheler başladı ama ne olduğunu nbilmiyorum tayini çıktı artık görüşemeyeceğiz diye çok üzülüyorum büyhük ihtimallede ayrılırız artık ama yok sürekli aradı h.sonları geldi konyadan istanbula geliyor yani sonra ben ailemle tanış diye direttim ama içimde hep birşeyler var yan çizdi kaçtı bende sertg çıktım. böyle geçti 1 ay ben ya bu işin adı konsun ya da artık beni arama dedim şimdi yola çıkıyorum yarın gelince konuşacağız dedi. meğerse 7 yıllık evliymiş birde kızı varmış ama geçen hafta boşanmış ben kaldım şoka girdim...
şimdi 5 yıllık evliyiz hiç birşeyden haberim olmamasına rağmen vicdan azabım beni hiç bırakmadı...

bu yazıda ayakta uyuyanlara gitsin...

geçen hafta boşanmışsa siz nasıl 5 yıllık evli oluyorsunuz ki?:44:

şöyle bir durum var .erkeklerin genel yalanları var canım ya eşimi sevmiyorum ,görücü usulunle evlendim ,gidecek yeri yok karımın çalışmıyor vs vs bırakamam benim elime bakıyor daha neler neler .şimdi onun evliliği nasıl bilemezsin o yüzden her anlatıığına inanma .
ikincisi şu seni bir macera olarak görüyor olabilir .yani birde sevgilim olsun mantığı sürekli yalan söylüyor gibi geldi ban bu adam .hani bugün boşanıcam yarın boşanıcam diye .
ben şu yaşıma kadar erkeklerin ne kadar rahat ve kolay yalan söyleyebildiğini gördüm .bir gün senin için ölüyorum diyen yarın aramıyor bile .sözler değil davranışlar önemlidir .seni sevdiğini göstermesi gerekir .iki lafla değil .180 derece döner hiç şaşırma ben artık şaşırmıyorum çünkü .
sen arama yda cevap verme bence .onun ayrılması gerek eğer seni seviyorsa bunu göstrir bir şekilde zaten .öle değilse sende hiç üzülme .sen bunu hak etmiyorsun inan bana .

Gunaydın kızlar herkese,
Aardı beni actım bende telefonunu konustuk uzun uzun bensiz yapamıycaanı cok içinin acıdıından falan bahsetti durdu bide bnm zor donemimde noılursa olsun ynmda olmak istediinden falan bahsetti hiç deilse arkadas olarak..
Bende bnm onu malesefki arkadas olarak goremiycemi gorusmeye devam edersek işn boyutunun cok değişiceginden falan anlattım durdum baya 1 konustuk telefonda baya bi keskelerden bahsettik keske evli olmasaydı keske 3 sene once tanıssaydık falan filan..
Hıı bide zaten onumuzdeki ay içinde davanın acılcagını soledi kesin bosancaklarmıs bnde ole bişe oldugu zaman olaylar bi netlik kazanırsa elime somut selerle gelirse tabiki yanında olucamı anlattım cnki olmak istiorum kızlar ona asla bi tercih sunmuorm ya esin ya ben demiorm dememde zaten ama bu sartlarda olmıycagı için onlerinden cekiliorm eer gercekten biterse bu iş zaten bnm yuzumden deildir yani bilmiorm ya da kendmi buna inandırmak istiorm
Sonuc olarak bitti ustumde inanılmaz 1 hafiflik var ama yani nası anlatsam bole yuregimde bi agırlık var aynı zamanda da cnm biş eyapmak istemio falan,gecicek biliorm
En azından kimsenin yuvasını yıkmıycaamdan dolayı mutluyum cok kendime yakısanı yapabildiim için duygularıma yenilmediim için..
Hepinizde tesekkur ediorum cok
Sevgiler..

siz 5 yıllık evlisiniz geçen hafta nasıl boşandı eşiniz anlamadım valla:44:

5 yıl hatta 6 yıl önceki geçen hafta oluyor karışık mı yazmışım o kadar 2006 ağustos ayında ayında boşandı...

sizin için en güzel olanını yapmışsınız bence

5 yıl hatta 6 yıl önceki geçen hafta oluyor karışık mı yazmışım o kadar 2006 ağustos ayında ayında boşandı...

hıı tamam şimdi anladım..ben de sandım ki geçen hafta boşanmış öbür kadından ama siz 5 yıllık evlisiniz...

burada bir sürü şey okuyunca insan hep en karışığını düşünüyor

Ne çabuk aşık oluyorsunuz da ne çabuk hayatınıza alıyorsunuz birilerini,ne büyük cesaret sizdeki hemde ikinizde evliyken vay vay vay...
Ben bekarım şu an birlikte olduğum biriside yok yani engelim yokken gelip bana teklif edenlere bile hemen atlamıyorum.Öyle iki güzel söze tav olmayın hemen Allah aşkınıza ya..
Lütfen erkeklerin oyuncağı yapmayın kendinizi.Bu ne ya gördüğüne aşık görmediğine bulaşık azıcık ağır olun,ince eleyin..Yoksa hep hüsran olur sonu sizin için.Biz bayanlar erkeklerden daha duygusalız çok fazla etkileniyoruz olan olaylardan.

Kendini çok akıllı zanneden kazanova:
"Karımla kardeş gibiyiz."
"Yatakları ayıralı şu kadar oluyor"
"Mahkeme önümüzdeki hafta/ay açılıyor"
"Beni bırakırsan kendimi öldürürüm dedi"
"Karımı sevmiyorum ama çocuğum için beraberim"...
Ezelden ebede devam eden bir tiyatrodur bu olay. Sahiden mahkeme açanlar, boşananlar yok mu, elbette var. Ama erkek olsaydım da böyle bir durumda bulunsaydım sırf klişeye kaçmamak için bunları demezdim yaw! Efendi gibi gitsin boşansın, sen de tabii. Sonra paylaşın kozunuzu. Bakalım sırtını yaslayacağı bir "öteki kadın" olmadan boşanabilecek kadar becerikli miymiş.

vayy özellikle son cümlenizi alkışlıyorum...

Osizi arasada zaten olaya ılımlı yaklaşacağınızı biliyodum yazılarınızdan belliydi...İçin nasıl rahatladı anlamadım sonuçta gene adamın boşanmasını bekliyorsun :26: keşke şöyle olmasaydı böyle olmasaydı ddiye konuşmak onla birlikte olmak istediğinin kanıtı bence...Umut vermişsiniz gene.:26:

Son düzenleme:
siz anmamışsınız galiba iyi okuyun, bayan eskiyi anlatıyor ama ,şuan 5 yıllık evliler, okey tamam anladık.. ama adam geçen hafta nasıl boşanmış onu anlamadık:44:

Bayan yorum yapmış, 5 yıl önceki geçen hafta. Ben zaten iyi okudum. Ve iyi anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…