• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hamileden; Taze hamilelik belirtileri :)

kahverengi akıntı geldi az önce, acabaa ?
adete bi kaç gün kala ya da adet günü olurmuş yerleşme kanaması ? kafam iyice karıştı ya

Benim, adete 1 gün kala olurdu k.rengi akıntım. Arkasından adet görürdüm. Ama şu an hamileyim ve 1 haftadır k.rengi akıntım var.:37: O yüzden ne sebeptendir bilemedim :44:

Benim, adete 1 gün kala olurdu k.rengi akıntım. Arkasından adet görürdüm. Ama şu an hamileyim ve 1 haftadır k.rengi akıntım var.:37: O yüzden ne sebeptendir bilemedim :44:

sanırım oldum :43: bu ay da olmadı. bugünde doğum günüm, güzel bi haber almak isterdim olmadı

bende süpheleniyorum göğüslerim sızlıyor belim ağrıyo kasıklarıma çok fazla birşey olmuyor ama arada ağrıyorlar
oruca dayanan ben bugun midem kazınıyor resmen
ilk hamileliğimde adetime 10 gün kala kasıklarımda ağrılar başlamıştı
inş hamile değilimdir 20-21 temmuzu beklicem
inş bunlar psikolojiktir
istememe nedenim oğlum daha 2 yaşında ve çok zor bir çocuk şuan için asla 2. ile başa çıkamam tabi rabbim verirse gözüm başım üstüne ama rabbim isteyenlere nasip etsin inş........

konu sahibi arkadaşım hayırlısıyla sağlıklısıyla alırsın bebişini kucağına inş........
Allah razı olsun. İnşallah sizin de bebiş yoktur ne diyelim, Allah hayırlısını nasip etsin.
sanırım oldum :43: bu ay da olmadı. bugünde doğum günüm, güzel bi haber almak isterdim olmadı

Doğum günün kutlu olsun Tubacım :) Ama bak böyle yapma lütfen, daha 5 aylık evlisin dimi? Bismillah be güzelim. Benim 1 yıl oldu bebiş geldi :) Sakın üzme kendini, ve vücudunu çok dinleme. Akışına bırak. Her belirtiyi gebelik zannetmeyin diye açtım bu konuyu ben. Her ay kendimi dinledim çünkü. Bu ay hiç umursamadım, ve bebeğim geldi. Biraz zaman ver kendine, o da olacak inşallah merak etme.

Canım sen folik asite başladın mı? Hamilelik düşünmeden 3 ay önce başlanıyor. Eğer başlamadıysan adetin biter bitmez doktora hem kontrol ol, hem de gebelik düşündüğünü söyle :34: Sağlık olsun bu arada :54:

doğum günün kutlu olsun canım
ama üzme kendini lütfen demek ki daha zamanı var
kendini dinleme kasma ve sakın ve sakın üzme....
ilk olarak hazır regli iken dra git genellikle ozamanlarda kontrol yapıyorlar bana öyle yapmıştı drum ve hiç birşey çıkmamıştı çok şükür
sende birşey çıkacağından değil rutin kontrol olarak git bebek isteğinden bahset dra
hayırlı zamanda nasip eder sana rabbim inş....

Allah razı olsun. İnşallah sizin de bebiş yoktur ne diyelim, Allah hayırlısını nasip etsin.

ayy bilemiyorum ayaklarımda kasılmalar oluyor göğüsler sürekli sızlama halinde belim ağrıyor kasıklar arada ağrıyo çok takılıyorum kendime ama insanın elinde olmuyor malesef test alıp yapmaya bile vaktim yok bu vakitsizlik içinde 2. çocuk inş kuruntudur psikolojiktir bunların hepsi....

ewet hazan hamıleyım ıdrar testı yaptım bır defa emın olamadım ıkı defa yaptıma ıkısıde çıft cızgı cok sukur rabbım sağlıklı bır gebelik nasıp etsın 4 ay önce adetten önce öğrenmıstım kan testınde ve kımyasal bır gebelik yasamıstım sımdı cok korkuyorum öle olcak dıye rabbım ısteyen herkese versın inşşş kan testı ıcın 1 hafta beklıcem gıttıgıme göre keseyıe görmek ısterım o yüzden :39::39::39::39::39::39::39::39::39::39:

:nazar::emir_bebek::49:çok sevindim Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.darısı bana ve bütün isteyenlere.. bende 4 aydır tedavi görüyorum bugün adet günüm daha bişey yok inş güzel bi sebebi vardır:emir_bebek:

ewet hazan hamıleyım ıdrar testı yaptım bır defa emın olamadım ıkı defa yaptıma ıkısıde çıft cızgı cok sukur rabbım sağlıklı bır gebelik nasıp etsın 4 ay önce adetten önce öğrenmıstım kan testınde ve kımyasal bır gebelik yasamıstım sımdı cok korkuyorum öle olcak dıye rabbım ısteyen herkese versın inşşş kan testı ıcın 1 hafta beklıcem gıttıgıme göre keseyıe görmek ısterım o yüzden :39::39::39::39::39::39::39::39::39::39:

cnm sen taze hamilesin :) belirtilerin nelerdi gerçi kişiden kişiye değişiyo ama bi umut işte..

cnm sen taze hamilesin :) belirtilerin nelerdi gerçi kişiden kişiye değişiyo ama bi umut işte..

canım bende kasık ağrısı vardı adetımden 4 gun once başladı hala devam edıyo göbegımden aşağıya doğru gölge gıbı bır cızgı belırmıstı bu hamıleleık cızgısıymısssss onun dışında bıde her ay yüzümde en az 2 tane sıvılcem olurdu 3 gun önceden bu ay olmadııı:53::53::53::53:

canım bende kasık ağrısı vardı adetımden 4 gun once başladı hala devam edıyo göbegımden aşağıya doğru gölge gıbı bır cızgı belırmıstı bu hamıleleık cızgısıymısssss onun dışında bıde her ay yüzümde en az 2 tane sıvılcem olurdu 3 gun önceden bu ay olmadııı:53::53::53::53:

slm cnm ben de bugun kan testi yaptırdım dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün kanda pozitif çıktı çok mutluyum ama acaba deger düşük mü diye de bilemedim 325 çıktı normal mi bu benim de bulantılarım vardı s
sürekli ben kullandıgım ilaçlara baglıyordum ama degilmiş şimdi hem şaşkın hem mutlu hemde tedirğinim 325 normal mi sence bugun için

slm cnm ben de bugun kan testi yaptırdım dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün kanda pozitif çıktı çok mutluyum ama acaba deger düşük mü diye de bilemedim 325 çıktı normal mi bu benim de bulantılarım vardı s
sürekli ben kullandıgım ilaçlara baglıyordum ama degilmiş şimdi hem şaşkın hem mutlu hemde tedirğinim 325 normal mi sence bugun için

bence normaldr canım gun gectıkçe artacaktır o değer kafanı takma hamılelıgın tadını çıkar çıkar cok sevındım bu arada canımmm :D:49::49::49::49::49::49::49:

Evvet bu sivilceler adet zamanına yakın bende de başlardı ama bu ay sivilceler çıkmadı... Demek bu da bir işaretmiş sen söyleyince fark ettim :61:

Allah herkesin gonlune gore versin oncelikle ben de iki yıllık evliyim yeni dusunmeeye başladık adetim 9 unda başlamıştı hesapladım yumurtlama 23 unde gozkuo bakalım Allah ım aratamasın, doktora gitmiştim folik asit verdi bir haftadır kuullanıyorum burda sizlerle paylaşmak istiyorum , umarım hamileleik sevincimi paylaşrım sizlerle

Back