Merhaba kızlar, hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun, isteyenlere de en kısa zamanda allah nasip etsin inşallah.
Ben de 2 gün önce geciken adetim sonucu yaptığım test ile öğrendim ve test silik olduğundan emin olamayıp gece vakti :) saat 21:30 da hastaneye gidip kan testi yaptırdım. Pozitif olduğunu öğrendim. Henüz ilk doktor randevum gerçekleşmedi cumartesi günü gidicem inşallah. Biraz tedirginlik ve korku var belki ilk olacağı için çünkü aslında istediğimiz bi bişeydi. Bi arkadaş 3 haftalık hamileliğinde HCG sinin 2000 küsürlerde çıktığını yazmış az evvel görünce korktum çünkü benim testte 334 çıktı
( Çok mu düşük acaba, testi acildeki doktora gösterdiğim için sadece hamilelik var diyip kestirip attı salak adam. Acaba normal mi, bi anormallik mi var merak ettim şimdi.İzmir de yaşayanınız varsa iyi bi doktor tanıdığı olan var mı arkadaşlar? Ben daha doktor seçmedim de, ilk detayı öğrenmek için Buca Şifa Eğitim e gidicez ama sonrası için iyi bi doktor bulmam lazım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Tekrar herkes için Allahtan hayırlısını diliyorum.