- Konu Sahibi AysegulLove
-
he bana kalsa ben o adamın yüzüne uzun bir süre bakmazdım.
Keza biri yazmış erkeğe böyle davranan kadın var mı diye..
Eşim 2 yıl bişry yapamadı. Hiç açmadık da konusunu...
Ben olsam öyle adamla sevişmem ki,Önce insan olsun yani..
O ne öyle ahır kapısı mı bu ?
gerisi gelir gelirde ben açıkçası kendime böyle muameleyi yakıştıramazdım..
Kocası resmen pamuk tarlasındaki ırgat gibi biran önce işi halletme peşinde...
Sorunu kendisinde aramak bu da kadının evlenene kadar hep hayalini kurması bir gün evlenecek, kocası olarak, ilk onla paylaşacak, o evinin erkeği cinsellik bir tabu zaten, kadının görevi anne olmak gibi..Konu sahibinin eşi doğaçlama yapmış zaten.:44:
Cinselliği insan ilişkileri, iletişimi, bilgi düzeyinin ne kadar oluşu etkiliyor bence. Gerisi tecrübeye kalıyor bana göre.
Ergenlikten itibaren ne duyup ne İZLEDIYSE artık..
Bak konu sahibi eşinin davranışının yanlış olmasına takılmamış sorunu kendinde sanıyor. Bu da bilgisizlik.
Ben eşimle nişanlıyken konuşmuştum ama karşımda zaten bilgili biri vardı. Ben hassasiyetimi paylaştım sadece.
Erkekte merhamet duygusunun yüksek olması şart. Konunun özü bu.
Yazdiklarin ile hemfikirim, sadece son cümlen ile hemfikir degilim. Önemli olan tecrübe degil, beraber bu tecrübeyi elde edebilirsiniz sonuçta. Önemli olan sevgi, saygi, baze seylere açik olmak, birbirini kirmamak. Zaten bu konuda mesele bu. Adam tecrübeli yada tecrübesiz oldugundan dolayi böyle davranmiyor. Adam hem odun, hem konu sahibini besbelli sevmiyor, asik degil, saygi duymuyor,..
Yoksa erkekler gerçekten o kadar hayvan yaratiklar degiller. Onlarinda duygulari vardir. Seven erkek ne olursa olsun, karisinin aglamasina gelemez. Karisini incitmek istemez. Asil temel bur. Sadece cinsellik için degil, mutlu bir evliligin temeli budur. Yani tecrübe degil.
Namus kavramını ona bağlamadım zaten. O farklı ve geniş bir konu ama eleştirmeden edemeyeceğim; şahsen ben eşimle ilk buluşmamda birlikte olduğumu biriyle paylaşmak istemezdim. Olsa bile benim özelim olurdu. Olsa bile böyle aile sohbetlerinde konu etmezdim. Bana itici geldi bu kısım.
Ayrıca onların şansı mı demek lazım bilmiyorum her ne ise yolunda gitmiş, görüşmede birlikte olmak ne kadar doğru bu da ayrı bir soru bence?
Umursamıyor ki sevişirse ona göre mesele düzelir..
Baksana sitemli sitemli konuştu...
İnsanların birbirine tahammülü kalmamış daha evliliğin başında bunları sorun ediyorsa iki gün sonra bebek olduğunda 40 günü zor sayar sanırım
Aslında evet, bende olaya o yönden bakınca haklısınız gibi geldi. Yani işin temelinde sevgi, aşk , anlayış olduğu zaman beraberde pek çok şey aşılabilir, haklısınız. Ben de değişik bir bakış açısı kazınmış oldum sayenizde.Ama konu sahibinin, eşinde bunlar yok maalesef
Yanlış anladınız, bu aile sohbetlerinde konu olan bir şey değil. Eşi benimle paylaştı, kendini çok yakın hissettiğini söyleyerek. Onun bu davranışını yargılamak benim haddim değil , sonuçta herkes için yanlış olan bir durum muhteşem bir yuvanın kurulmasına sebep olmuş. Binbir plan yaparak, tripler atarak, peşinden koşturunca daha kıymetli olacağını zannederek yapılan, bakire değilim nasıl yuttururum diyerek yapılan pek çok evlilikten belki de çok daha dürüst ve gerçek aşkla kurulu.Adamın bunu konu edecek yapısı asla yok, her ikisi de zor bir dönemden geçerken ve umutlarını kaybetmişken bulmuşlar birbirlerini. Fakat konuştukça çözmüşler iş dünyalarını, anlamışlar ki, onların karşılaşmalarını da bu şekilde planlamış hayat. Ben eşime dahi söylemedim, herkes onları okuldan arkadaş sanıyor.
Hayatta neyin doğru, neyi yanlış olduğunu maalesef keskin hatlarla çizemiyoruz. Kimisi için doğru olan diğerine yanlış oluyor.
Ailemin istemeyisinin sebebi çok farklı bir sebepten dolayiydi onu da aştık çok şükür şuan ailelerimizde biz de gayet hayatımizdan memnununuz. Bu durumda Allaha çok şükür aşılmayacak bir problem değil zamanla herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.. burada sadece deneyimli dostların fikrini sormak için yazdım sorunun bende olduğunu düşünüyordum hemen aileler istiyorsa bir bildiği oluyor diye yaftalamaniz çok yanlış bu herkesin yasayabilecegi bir problem sırf bu mantıkla Düşünen insanlar yüzünden kimseyle dertlesemez hale geldik... ailem daha önce Kocamla sevisti de o yüzden istemedi dimi nasil bi mantık nasıl bir zihniyettir bu ya kaldi ki ailemin istediği biriylede evlenseydim aynı problemi yaşayabilirdim hatta belki daha bile fazlasını ozaman ne yapacaktim kocamin kulağından tutup aileme götürüp sizin bulduğunuz adam beni böyle zorluyo diye şikayete mi gidecektim yapmayın Allah aşkına sorduğuma soracağıma pişman etmeyin insani...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimsenin haddi değil zaten birilerinin hayatını yargılamak. O kadar çok işimiz varken bir de başlarının hayatına hakem kesilirsek hem vebali çok büyük olur hem de döner dolaşır yarın biri bizim çocuğumuzun hayatına çamur atar gibi.
Ancak şiddetle gözüme çarptı, hala da daha çarpıyor.
İnternette tanışan iki insan ilk buluşmada birlikte oluyorsa bence bu insanlar zaten rüzgarla hareket eden sal gibidir. Tanışırlar, konuşurlar birbirlerinin iç dünyalarını anlarlar sizin dediğiniz gibi kısmen anlarım ama siz olayı sondan başa anlatmış gibisiniz. Kırmızılı yere bakın lütfen .
Bu ilk görüşme birlikteliği bunları evliliğe taşımız güzel ama diğer tarafta da diğer insanların kurduğu evliliği yazınızdaki gibi genellemek tamamen yanlış olur. kaldı ki ilk yazınızda Birliktelik olayını çoğul ağızdan yazdınız yani ikisi de aynı şeyi söylüyor gibi karı koca.. yoksa ben nasıl vardım ki o yargıya. Yeniden okursanız eğer yazdığınızı
Ya ben genelleme yapmıyorum, neden yanlış anlıyorsunuz. Yani yok mu çevremiz de, "valla peşimden çok koşturdum ben eşimi" , "amann ben ne koşucam peşinden o koşsun peşimden" diyerek yapılan evlilikleri, bunlar bence planlı programlı yapılan evliliklerden. Şöyle davranırsam böyle anlar olmaz, şöyle davranayım ki koşsun peşimden, evlenene kadar pek çok şeye göz yumup, sonra da gerçek yüzler ortaya çıkınca yıkılan evlilikler; bunları hiç görmedim diyemezsiniz sanırım. Ya da burada çok kez karşılaşmadık mı, kızlık zarını diktrip evlendiği gece eşimi nasıl kandırırım planları yapanları, ya da bakireyim ama sürtünme yolu ile ilişki yaşadık hamile miyim diyen kızları , bu kızlar ileri de eşlerine kendinlerini bakire olarak sunmayacak mı? Herkes böyledir demiyorum, ama şu kk'ya girdiğim günden beri, tahminimden çok bu tarz bayan olduğunu gördüm. "Erkek arkadaşımı evliliğe nasıl ikna ederim" diye konu açıldı burada, pek çok bayan taktik verdi. Taktikle, planla , yalanla yapılan evliliklere baktığımda, onların bu evliliği diğer evliliklerden çok daha gerçek, dürüst geliyor demek istedim ben.
Evet kırmızılı yere dikkat ettim, her ikisinin ağzından anlatmış gibi olmasının sebebi belki de şudur ki. Bayan bana anlattıktan sonra, onların birbirlerine olan yaklaşımlarına daha dikkat eder oldum, eşinin arada , bayana "sen bana Allah'ın hediyesisin" diye sarılması dikkatimi çekti mesela. Arkadaş bana anlatırken "biz konuştukça birbirimizin iç dünyasını anladık, tanıdık" falan diyerek eşinin de duygularını yansıttı çoğu zaman. Belki benim anlatışıma da bu yansımış olabilir.
Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..
Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki((
hala daha adamla nasil sevisecek diye tavsiye veriyorsunuz. neyiyle sevisecek bu davarin ya yapmayın allah askina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?