Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

he bana kalsa ben o adamın yüzüne uzun bir süre bakmazdım.

Keza biri yazmış erkeğe böyle davranan kadın var mı diye..

Eşim 2 yıl bişry yapamadı. Hiç açmadık da konusunu...

Birde bunların ki daha çok yeniiii ve hemen böyle ayılaşmasını zaten tasvip etmiyorum...
Çok yeniler daha ve birşey nasıl başlıyorsa öyle giderr...

Sorunu kendisinde aramak bu da “kadının evlenene kadar hep hayalini kurması bir gün evlenecek, kocası olarak, ilk onla paylaşacak, o evinin erkeği” cinsellik bir tabu zaten, kadının görevi anne olmak gibi..
Yani yeni kuşakta bunları duymak çok üzücü ama maalesef böyle..
Kadının kendini değersiz hissetmesinin altında yatan ciddi sorunlar var.
Annesine eğilmek lazım.

Aslında evet, bende olaya o yönden bakınca haklısınız gibi geldi. Yani işin temelinde sevgi, aşk , anlayış olduğu zaman beraberde pek çok şey aşılabilir, haklısınız. Ben de değişik bir bakış açısı kazınmış oldum sayenizde. Ama konu sahibinin, eşinde bunlar yok maalesef

Yanlış anladınız, bu aile sohbetlerinde konu olan bir şey değil. Eşi benimle paylaştı, kendini çok yakın hissettiğini söyleyerek. Onun bu davranışını yargılamak benim haddim değil , sonuçta herkes için yanlış olan bir durum muhteşem bir yuvanın kurulmasına sebep olmuş. Binbir plan yaparak, tripler atarak, peşinden koşturunca daha kıymetli olacağını zannederek yapılan, bakire değilim nasıl yuttururum diyerek yapılan pek çok evlilikten belki de çok daha dürüst ve gerçek aşkla kurulu.Adamın bunu konu edecek yapısı asla yok, her ikisi de zor bir dönemden geçerken ve umutlarını kaybetmişken bulmuşlar birbirlerini. Fakat konuştukça çözmüşler iş dünyalarını, anlamışlar ki, onların karşılaşmalarını da bu şekilde planlamış hayat. Ben eşime dahi söylemedim, herkes onları okuldan arkadaş sanıyor.

Hayatta neyin doğru, neyi yanlış olduğunu maalesef keskin hatlarla çizemiyoruz. Kimisi için doğru olan diğerine yanlış oluyor.

sen yavaştan almak istediğinde ereksiyonu kaybedip bunu erkeklik gururun zedelenmesi olarak yorumluyor olabilir. Belki de o yüzden bu kadar aceleci... yani asıl kızgınlığı kendine de olabilir... ama sen bunu göremeden dönüp yatıyor e kimin yüzünden olmadı? senin...

Kimsenin haddi değil zaten birilerinin hayatını yargılamak. O kadar çok işimiz varken bir de başlarının hayatına hakem kesilirsek hem vebali çok büyük olur hem de döner dolaşır yarın biri bizim çocuğumuzun hayatına çamur atar gibi.
Ancak şiddetle gözüme çarptı, hala da daha çarpıyor.
İnternette tanışan iki insan ilk buluşmada birlikte oluyorsa bence bu insanlar zaten rüzgarla hareket eden sal gibidir. Tanışırlar, konuşurlar birbirlerinin iç dünyalarını anlarlar sizin dediğiniz gibi kısmen anlarım ama siz olayı sondan başa anlatmış gibisiniz. Kırmızılı yere bakın lütfen….
Bu ilk görüşme birlikteliği bunları evliliğe taşımız güzel ama diğer tarafta da diğer insanların kurduğu evliliği yazınızdaki gibi genellemek tamamen yanlış olur. kaldı ki ilk yazınızda Birliktelik olayını çoğul ağızdan yazdınız yani ikisi de aynı şeyi söylüyor gibi karı koca.. yoksa ben nasıl vardım ki o yargıya. Yeniden okursanız eğer yazdığınızı…

Bence de sorun sizde nerden mi biliyorum o kırmızıyla belirttiğim yazdığınıza bakar mısınız bir? Sorun tam da böyle düşünmeniz. Öncelikle sorunun eşinizde olduğunu bir kabul edin artık, ona yalvarıp yakarmayın ki o da hatalı olduğunun ayırdına varsın ki düzeltmek için çaba göstersin. Siz ona yalvar yakar giderek adamın beynine 'Ben hatalıyım, tek suçlu benim. Sana karşı kadınlık görevimi yerine getiremiyorum.' diye sinyal yolluyorsunuz. Eşinizin cinsel problemleri, ereksiyon problemi olabilir ve 'erkeklik gururu'(!)na yediremediği için suçu size atıyor olabilir. Biraz dik durun karşısında lütfen. Hatasını fark etmesine fırsat tanımamışsınız adamın. Sizin suçunuz da bu.

Ya ben genelleme yapmıyorum, neden yanlış anlıyorsunuz. Yani yok mu çevremiz de, "valla peşimden çok koşturdum ben eşimi" , "amann ben ne koşucam peşinden o koşsun peşimden" diyerek yapılan evlilikleri, bunlar bence planlı programlı yapılan evliliklerden. Şöyle davranırsam böyle anlar olmaz, şöyle davranayım ki koşsun peşimden, evlenene kadar pek çok şeye göz yumup, sonra da gerçek yüzler ortaya çıkınca yıkılan evlilikler; bunları hiç görmedim diyemezsiniz sanırım. Ya da burada çok kez karşılaşmadık mı, kızlık zarını diktrip evlendiği gece eşimi nasıl kandırırım planları yapanları, ya da bakireyim ama sürtünme yolu ile ilişki yaşadık hamile miyim diyen kızları , bu kızlar ileri de eşlerine kendinlerini bakire olarak sunmayacak mı? Herkes böyledir demiyorum, ama şu kk'ya girdiğim günden beri, tahminimden çok bu tarz bayan olduğunu gördüm. "Erkek arkadaşımı evliliğe nasıl ikna ederim" diye konu açıldı burada, pek çok bayan taktik verdi. Taktikle, planla , yalanla yapılan evliliklere baktığımda, onların bu evliliği diğer evliliklerden çok daha gerçek, dürüst geliyor demek istedim ben.

Evet kırmızılı yere dikkat ettim, her ikisinin ağzından anlatmış gibi olmasının sebebi belki de şudur ki. Bayan bana anlattıktan sonra, onların birbirlerine olan yaklaşımlarına daha dikkat eder oldum, eşinin arada , bayana "sen bana Allah'ın hediyesisin" diye sarılması dikkatimi çekti mesela. Arkadaş bana anlatırken "biz konuştukça birbirimizin iç dünyasını anladık, tanıdık" falan diyerek eşinin de duygularını yansıttı çoğu zaman. Belki benim anlatışıma da bu yansımış olabilir.

Olabilir tabi dediğiniz şekilde. Çok konu okuduk burada. Bir yaşıma daha girdim sizin anlattığınızla birlikte. Konuyu uzatmak istemiyorum kesinlikle ama internetten tanışmış ilk gün birlikte olmuşlar. Bana hiçbir koşul altında normal gelmiyor bu. Aklım almıyor yani. ilişki bir noktaya gelir yine anlarım ama ilk gün o insanın evli mi, sapık mı, cinsi ne olduğunu bilmeden en özelini paylaşıyorsan ben o insan da pek güvenmem. tamamen kişisel bakışım özür dileyerek.
Benim çevremde sorun var demek ki 34 yaşındayım hiçbir arkadaşım eşine “sen bana Allah’ın hediyesisin” diye sarılıp çocuksu şeyler söylemedi. Yani bana tamamen yapmacık ve evcilik oyunu gibi geldi.
Kadın da madem yaşamış bu kadar özel bir şey başka birine anlatması çok yersiz, saçma. Bunlar da tamamen benim düşüncem.

bu adam sana bu şekilde davranırsA kasılman çok normal senin yapabileceğin bişey yok onun nazik ve anlayışlı olması lazım, birden olmuyo öyle yavaş yavaş olması lazım önce kendini değil seni düşünmesi lazım

o sana kötü hissetiriyorsa sende ona öyle davran
ön sevişme diye birşey var beni hazırlamadan noluyoz de

kaba şey

canım beniim çok normal senin kasılman alışık olmadığın bir durum sonuçta sadece eşin biraz aceleci davranmış.bence buu açık açık konuşun herşeyi o ne istiyo ne bekliyo sen ne bekliyosun.bide ilk başlarda kayganlaştırıcılar var onlardan da kullanabilirsiniz en azıdan sen çok zorlanmazın

Ben de cok kasilmistim ve bunun benim basima gelecegini hic dusunmemistim. Zira cok sehvetliydim ama oldu iste. Esimin nazikce yaklasmasi ve on sevismeyi uzatmasi neticesinde birkac gun sonra yapabildik. Oyle ki deneme calismalarimizdan sonra tansiyorum dusuyordu.
Sizin esiniz size karsi insan olmadikca, adam olmadikca sizin elinizden bir sey gelmez. Kasildikca kasilirsiniz. Kendisinde erken bosalma sorunu oldugu icin bodoslama daliyor ve kendi kusurunu ortmek icin size tavir aliyor buyuk ihtimalle. Ikna edip bir uzmana gidin. Ya da bu insani adam etmeye calisin. Kolayliklar dilerim.

merhaba canım kasılmayla ilgili sorunun basit çünkü çok normal inan bana alışman 3 ay sürer hatta aylar geçsede tam konsantre olmayınca yinede canın acıyo Eczaneden ''gleitgelen'' isimli jeli al (sakın başka bi marka değil bunu al kesinlikle) bana dua ediceksin Yalnız eşinin tavırları asıl endişe verici Bizde ilk 15 gün olmamıştı ama eşim hep olsun aşkım yavaş yavaş olur acelemiz yok bütün ömür vaktimiz var diyodu Sürekli böyle yapan bi adamla ilişkiye konsantre olmakta zor Böyle kötümser mızmız olmaya devam ederse bi süre sonra seninde onunda denemeye hevesiniz kalmaz Acilen davranışlarını değiştirmeli

Son düzenleme:
hala daha adamla nasil sevisecek diye tavsiye veriyorsunuz. neyiyle sevisecek bu davarin ya yapmayın allah askina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin davranışlarında bişey yok ki canım, o kocan olacak adamın davranışlarını değiştirmesi lazım. Ne o öyle hart hurt ilk seferden. İlk yapıldıktan sonra bile ne kadar zorlanılıyor. O seni üzüyorsa sen de onu ez. Yok keyfini bekleyene kadar bilmem ne olurmuş. Bekleyecek kadar sabredemiyorsan bi doktora görün bence, normali bu, sen kendini ..... filmde sandın herhalde, kimse öğretmedi mi sana falan de. Ay çok sinir oldum, daha ilk zamandan psikolojini bozmuş.

hala daha adamla nasil sevisecek diye tavsiye veriyorsunuz. neyiyle sevisecek bu davarin ya yapmayın allah askina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hehehe ölme e mi ?

Bunu diyoruz konu sahibesine ama begenmedi dediklerimizi muhtemelen vicdansız ilan edilebiliriz zaman sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…