• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

Bacım inan bana ne yaparsan yap hiçbirimizin umurunda değil,günümüzü acaba konu sahibesi bu gece sevişebildi mi diyerek geçirmeyeceğiz

Açıkçası çokta fifi ! Bize göre hava hoş yani..

Sana sadece aglama,suçlu sen degilsin dedik ama anlaşılan sen durumun gidişatından memmunsun tek derdin kocişinin sana totosunu dönüp yatmaması..

Peki madem öyle

o ne tarafa dönerse sen de o tarafına dön..Köşe kapmaca oynayın yatakta..

Acısa da oflama püfleme kullan bir kayganlaştırıcı hem ruhun rahatlasın hem kocan..

Ayı da olsa,odun da olsa bulmuşsun bir koca..Otur haline şükret..Onu bulamayanlarda var..

Nimete tü kaka denmez,günahtır,ayıptır (!)

Hay Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız, içim rahatladı dahada bişey yazmama gerek kalmadı ( alkış alkış )

Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..

Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki :(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım durumuna gerceken cok uzuldum evlılıkte cınsellık onemlıdır özleeıkle erkekler ıcın ,

Sana tavsiyem bende ılk evledıgımde kı cok da ısteklıydık esımle bır turlu ıslaklık olmuyordu ve canım cok yanıyordu gıremıyordu .Sonra kayganlastırıcı aldık ve onunla cok rahat oldu en azından acısını hısstemyrsn sonra sonra alısıyorsun .KEsinlikle kayganlastırıcı aldı bırde esın eve gelmeden kendını hazırla buna yanı ne bılıyım senın ıstegını arttırıcı seyler yap ve tahrık olmus halde cık esının karsısına sana nacızane tavsıyem budur .

jinekoloji bölümünde vajinismus topiği var okursan faydalı olabilir ama vajinismus olduğunu sanmıyorum eşinin tavrından dolayı senin canın yanıyor, ilişkiye hazır olmadan denersen canın yanar ve kendini kasarsın, senden çok eşine görev düşüyor şefkatle ve nazik yaklaşırsa ona güvenirsen kendini kasmassın, ilişki için sadece eşinin hazır olması yetmez senin de hazır olman gerekir burda da eşine görev düşüyor, ne bekliyor ki birden profesyonel seks hayatınız mı olacak zamanla alışacaksınız, insan sevdiğini, eşini nasıl incitir ki böyle olunca sevgisini sorgulardım ben ki 3,5 yıl vajinismusla uğraştım hep geçecek diye eşim teselli etti, 8 gün ne ya 8 yıl 10 yıllık insanlar var yine de eşlerine böyle davranmıyorlar.

On sevisme sart canım olmadı bi kayganlastırıcı al ama o da nereye kadar
ben 6 aylık evliyim benim bile ilk girişte acıyor ve hala yumusak davranıyor esim onun bu tutumu sayesinde alıstım bende

Acaba konu içeriği gerçek mi acaba .. Bana bir kadına göre fazla açık seçik konuşmuş gibi geldi ..

+ olarak sen bu adamın pis davranışlarına aldırmadan nasıl geyşa olurum diye soruyorsun resmen inan bize bu kadar kadının tecrübelerine ileride bu yaptıklarına çok pişman olacaksın. Böyle bir adam ya koklaşa koklaşa yada sevişe sevişe anlaşıyor galiba , konuş desek bu sefer ne olur sonuçları düşünmek istemiyorum . Ama bence EŞİNİN annesiyle konuş oda ağız yoklasın uygun dille anlat .

Yeni gelinsin ne sanıyor o senden önce ki kızlara mı benzetti seni acaba ?!!

Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..

Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki :(((

Affınıza sığınarak söylüyorum, manyak mı bu adam.
Bir ömür bu adamla nasıl geçer bilmiyorum. Kaprisli, öfkeli, beceriksiz, kaba saba bir adam.
Allah yardımcın olsun.

Evli olmadigim hatta ortada bir aday adayimin dahi bulunmadigini dusunerek yorum yapmaya calisacagim.Kimi kinarsak basimiza gelirmis.Esinizin evlilik amaci cinsel isteklerini gerceklestirmek gibi.Bir olur iki olur tamam alisirsiniz diyelim ama bu iliski cok ozur diliyorum tecavuz gibi caninizin yandigini bile bile boyle devam etmesi cok uzucu.İnsallah durumunuz duzelmistir bu zaman zarfinda.

Ya allah sabir versin bu nasil bi is mağaradan mi cikmis ilk gunu kakaya cevirmis gorucu usulu mi evlendiniz acaba

Kizlar eşim bu konuda anlayışsiz evet bende kendimi çok kasiyorum benim sizden yardim olarak istediğim şey kendimi kasmamak için tavsiyelerinizin neler olacağıldi bu kadar ağır eleştiri yapmaniza gerek yok boşanayim mi bu konu yüzünden ?

bir kadın bundan daha fazla nasıl aşşalanabilir ki? sende yılların tecrubesı yok ki elbette kasarsın kendını
kaldı ki tecrubeli bile olsan bi kadına böyle yaklaşılmaz, şişme bebekle idare etseydi madem,
ama siz bundan şikayetçi değilseniz yapıcak bişey yok, mutluluk dilemekten baska

yazilan yorumlari okudum.. senin konuyuda okudum.. aradan bi kac ay gecmis alnaldigim kadariyla benim merak ettigim simdi durumlar nasil?? düzeldimi simdi nasil davraniyor sana sen korkunu atladabildinmi caniM??

Aslında tek sorun var o da eşinin geçmişi. Geçmişinde yaşadığı sağlıksız cinsellik sonucunda ereksiyon problemi yaşıyor. Kapalı ve baskıcı toplumun bir getirisi. Lütfen kendini kötü hissetme. Ama mutlaka da şu soruyu sor kendine: bu adam sana kendini gün içinde evde ya da sokakta herhangi bir olayda iyi ve özel hissettiriyor mu? Yoksa yatakta olduğu gibi hep kaba mı?

Bellı bı muddet ara verınce bıle ben kendımı kasıyorum 4yıl oldu ama hala bı kasma var ara verınce. Bıraz bırbırınıze dokunun sabırlı olmayı bırbırınıze ogretın ne dıyım allah kolaylık versın

Aslında tek sorun var o da eşinin geçmişi. Geçmişinde yaşadığı sağlıksız cinsellik sonucunda ereksiyon problemi yaşıyor. Kapalı ve baskıcı toplumun bir getirisi. Lütfen kendini kötü hissetme. Ama mutlaka da şu soruyu sor kendine: bu adam sana kendini gün içinde evde ya da sokakta herhangi bir olayda iyi ve özel hissettiriyor mu? Yoksa yatakta olduğu gibi hep kaba mı?
2014 konusu , konu sahibi 4 senede problemini cozmustur herhalde

Back