• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

Böylelerinin öküz olduğunu anlamak nişanlıyken çok mu zor?
Bu işlerden bihaber olduğunu, bir kadına nasıl yaklaşması gerektiğini bilmediğini illa ki göstermiştir herhalde sevgililik döneminde.
Ya da hiç mi bu konuları konuşmadınız?
Konuşarak çözülebilir bu işler sanırım ama onu da yapmışsın. Anlamayan birine ne yapılır ki daha... :(

Son düzenleme:
hala daha adamla nasil sevisecek diye tavsiye veriyorsunuz. neyiyle sevisecek bu davarin ya yapmayın allah askina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne diyelim hemen boşanma davasını aç mı diyelim Ne yaşadıklarını bilemeyiz belki adamında ilk tecrübesi ,yetersiz olduğunun oda farkında ve hırçınlaşıyo Konu sahibinin eşi davar olsa evlenmezdi heralde Yorum yazarken yapıcı olmaya çalışalaım kimse kimsenin kocasına davar diyemez hele böyle hassas bi konu hususunda

Bu işin 1.haftası 5.yılı diye bişi yok bu adam anlayışsız ve böyle devam edecek bence.
Onun içn evlenmiş gibi bi hali var yorumlarıma hep dikkat etmişşmdir ama dayanamadım bende sevgili eşin böyle bi izlenim bıraktı:44:

Son düzenleme:
ilk baslarda bende ayni durumu yaşadım ama esim bana cok anlayisliydi elbette kizdi bana morali bozuldu sonucta arzusunu gerceklestiremiyorduk ama yinede teselli etti beni doktora gidelim istersen dedi hep bi cozum bulmaya calisti şimdi 3 aylik evliyim ve hersey yoluna giriyo. hala iliskide canımın yandigi oluyor ama artik vucudum alisti rahatim. önemli olan kasmamak kasarsan canin daha cok yaniyo bitanem bnm rahat ol kndini rahatla ve esine ne istedigini soyle on sevisme olmadan olmamasi normal once bi senle ilgilensin hununona belirt kesinlikle. allah yardımcın olsun

ya arkadasim adam neler yapmış farkinda misiniz ya. bu kiz adamin mali mi? sevişmek icin mi evlendiler bu insanlar. bu adamin elle tutulacak bi seyi yok su konuda. yapmayın etmeyin ya. ben korkacam sevdigim adam da senin keyfini mi beklicez dicek bana, bende parmak egzersiziyle falan ugrascam ha? parasini mi basiyo karsisindakini ne goruyo ya? insan sevdigine bunu nasil yapar, bu kiza yazik degil mi?

ne diyelim hemen boşanma davasını aç mı diyelim Ne yaşadıklarını bilemeyiz belki adamında ilk tecrübesi ,yetersiz olduğunun oda farkında ve hırçınlaşıyo Konu sahibinin eşi davar olsa evlenmezdi heralde Yorum yazarken yapıcı olmaya çalışalaım kimse kimsenin kocasına davar diyemez hele böyle hassas bi konu hususunda

Okuduğum en iyi yorumdu yani...

Hatun evleneli daha 1 hafta olmuş boşasın mı ? Tamam eşinin davranışları iyi demiyorum hatta çok beter. Ama o adamın da iç dünyasını ne hissediyo nasıl bilemeyiz. Konu sahibine hemen eşin seni sevmiyo aşık değil sevgi yok gibi şeyleri nasıl böyle patır patır rahatlıkla söyleyebiliyosunuz. Biraz karşı tarafı da düşünmek gerek yaaa... Evet ilk geceden hoş değil ama olmuş ve o da sizlere bizlere sormaya çalışıyo.. Değişik gerçekten...

Esinle konusup bu rahatsizligini paylasmalisin canim belki laftan anlar iliskiden anlamiyormus ama
Erkeklerin hepsi boyle degil neyse ki

Eşin anlayışlı olmadığı sürece bu sorunu aşamazsın o kadar net söylüyorum.
2 yıla yakın bir süre vajinismustum, eşim böyle yapmadı.
Yapsaydı şuan hala vajinismus olurdum.

Merak etmesin kimse konu sahibi zaten eşini bosamaz herkeste eşinin davranislarini eleştirdi kaldi ki seven adamin tepkileri bunlarsa sevmeyenden Alallah korusun

yazdıklarını okuyunca eşimi öpesim geldi. canım eşim bu sıkıntımızı hoşgördü 3 aysonra karı-koca olduk. sağolsun ne beni üzdü ne de kırdı. hala zorlanıyoruz ama hala anlayışlı. aşkımı hemen öpmeliyim.

hay Allah ya böyle davranarak iyice korkutup soğutacak daha ilk haftadan.keske esin biyere esime böyle davranıyorum diye konu açsa da birileri ne yapması gerektiğini gösterse kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama çok bilinçsiz ve fevri ya. böyle bir konu hakkında birine de danışmaz. yine en iyisi sen ağlamadan sakince konuşup anlatacaksın iş sana düşüyor çünkü çok fazla sağduyulu değil eşin.

hala daha adamla nasil sevisecek diye tavsiye veriyorsunuz. neyiyle sevisecek bu davarin ya yapmayın allah askina

Yemin ederim kahkahayi patlattim :))

ya arkadasim adam neler yapmış farkinda misiniz ya. bu kiz adamin mali mi? sevişmek icin mi evlendiler bu insanlar. bu adamin elle tutulacak bi seyi yok su konuda. yapmayın etmeyin ya. ben korkacam sevdigim adam da senin keyfini mi beklicez dicek bana, bende parmak egzersiziyle falan ugrascam ha? parasini mi basiyo karsisindakini ne goruyo ya? insan sevdigine bunu nasil yapar, bu kiza yazik degil mi?

Haklisin esinin davranışları hic yenilir yutulur degil ama herkesin tahammul siniri farkli kiz zaten bir haftalik evli ve psikolojisini tahmin bile edemeyiz böyle yorumlar insani intihara bile sürükler lutfen biraz makul yorumlar yapalim

Boyle bir durumda intihari düşünüyorsa hic durmasin zaten kafasini duvarlara vurarak kirsin.
Dunyanin sonu mu bu nedir yani yillardir bu durumda olanlar ne yapsin kaldi ki zaten ilişkiye giremiyor değil.. Eşiyle konusamiyor zaten ilişkiye girmekten önce esinin davranislarini yola getirsin..esi laftan anlamiyor ille seks deyip naska birsey demiyorsa gerisi konu sahibesine kalmis..kadin yarin bugün hamile kalsa esi yine totosunu donup uyuyacak mi hastalik var saglik var...git esinle konuş sorunun cinsellikten daha öte bana gore adam anlayis abidesi degil

Son düzenleme:

:46::46::46:

Konuyu okurken tiksindim resmen, ne igrenc herifler var. Hayvan gibi davraniyor, ben olsam kesinlikle bu adama yaklasamazdim.

Arkadaslar adama nefretinizi kuscaginiza kizcagiza bi yardim edin. Tmm kocasinin yaptigi cok odunca bi davranis ama bi iki hafta sonra duzelebilcek bi konu icin adammı boşasın yani? Doldurusa getirmeyelim ltfn arkadas daha yeni evli çiçeği burnunda gelin. ..

Arkadaslar adama nefretinizi kuscaginiza kizcagiza bi yardim edin. Tmm kocasinin yaptigi cok odunca bi davranis ama bi iki hafta sonra duzelebilcek bi konu icin adammı boşasın yani? Doldurusa getirmeyelim ltfn arkadas daha yeni evli çiçeği burnunda gelin. ..

Bir iki hafta sonra düzelebilecek konu ne?
Sorun cinsellik mi sizce bu konuda?

Eşinizin adamakıllı bir sopaya ihtiyacı var.
O zaman gelir herhalde aklı başına.

Cnm siz gorucu usulumu evlendiniz yoksa severekmi? Bana gorucu usulu gbi geldi cnku sevse bikere bu kdr da okuz olamazdi diye dusunuorum. Sadece cinsellik icn evlenmks sanki sevgi sifir.. kesinlikle beraber psikiyatriste gidn hani evliler gidiyor ya cinsellik konusnda filan esinizle giderseniz ckk ii olur tbi ikna olursa

Kocasinizin okuzlugunu bir tarafa birakiyorum. O ayri bir konu.
Cinsellik konusunda bu kadar tabularin oldugu bir toplumda yasayinca, olmayacak seyden korkar oluyor insanlar.
Ne var yahu korkacak?
Nitekim 3 kere yasamissiniz
Adam sizi kesmiyor ya
Toplumsal olarak sacma psikolojik iskencelere, sorunlara boguluyoruz.
Nedir cinselligi, ilk geceyi kurbanlik koyun gibi hissettiren dusunce
Konu sahibi, akli basinda, belli bir yasa gelmis insansin
Otur dusun mantikli bir sekilde. İki insanin cinsel birlesmesi ne gibi bir zarar verir?
Daha acik yazamiyorum ama en cok ne olur yani?
İnsan yaradilisi bu cinsel birlesmeyi kolaylastiracak kas yapisina sahip
Eger korkmazsan ki mantigiyla hareket eden, dusunebilen bir varliksan korkacak bir sey olmadigini, korkmanin sacma oldugunu bilirsin ve kaslarin gevser, canin yanmaz

Back