• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

tee allahım yaaaaa...arzulamıyormuşşş...sen çok arzulamışsın heralde yorumcu.....oturduğun yerden yorum yapmak kolay.....kutu bu kutu...acıyoo diyor

Son düzenleme:
fikrimi eleştirmeniz ya da konu sahibine 'sen haksızsın' demek için yazmadım. konuya farklı bir uçtan fikir beyan ettim. tamamiyle yanlış bir argüman ürettiğimi de düşünmüyorum hanımlar. siz haklısınız pekala, ama ben de haklıyım. beni de şimdi anladığınızı düşünüyorum.

Hala anlayamadım ben sizi?
Kadının ilk ilişkisi olacak, haliyle korkuyor, ki haklı da korkmakta. Öpüşmekten bahsetmiyoruz biz, çok ileri derecede bir yakınlaşma yaşanacak ve kadınının tecrübesi yok. İstekli olması, canının yanmasına ve kasılmasına engel olmaz. Zira kadıncağız kurbanlık koyun gibi gelinlikle beklerken sizin bahsettiğiniz ruh halinde olamaz zannımca.
Ne yapsın yani? p.... izleyip de öğrenmeye mi çalışsın?
Yoksa anlayışsız, kadını obje gibi gören kocasına laf mı anlatmaya çalışsın?
Cinsellik çok şeydir evet ama her şey değildir.

Yoo hala anlayamadık/anlayamadım

Açıkçası ben neden kadına lütüfkar olma rolunu biçtiginizi anlamak için zorladım kendimi ama nato mermer nato kafa...Basmadı anlamaya

lütufkâr olma rolü falan biçtiğim yok. aa tabii ama dediğiniz gibiyse ben cevaplamayı burada kesiyorum, iyi günler.

Son düzenleme:
fikrimi eleştirmeniz ya da konu sahibine 'sen haksızsın' demek için yazmadım. konuya farklı bir uçtan fikir beyan ettim. tamamiyle yanlış bir argüman ürettiğimi de düşünmüyorum hanımlar. siz haklısınız pekala, ama ben de haklıyım. beni de şimdi anladığınızı düşünüyorum.

Hayir, bende sizi halen anlamiyorum. Ve ilginç olarak prezentabl ve benim argümanlarimiza karsi tek argümanim "ben yalnis seyler düsünmüyorum" mu? Eger öyle olsaydi, bize karsilik verecek baska argümanlarinizda olurda ama neyse...

Ne tecrübeli olman,ne kayganlaştırıcı kullanman çözüm değil.Kadınların ilişkiye hazır olması için önsevişme şart.
Aslına bakarsan önsevişmenin de öncesinde,gün içinde ilgi görmek,iltifat almak gibi ayrıntılar bile önemlidir.
Bütün gün arama sorma,akşam gelince surat yap sonra yatakta yakınlık bekle,olmaz.
Biraz öpüşüp koklaşacaksınız,okşamalar filan olacak ki ıslanasın.Öyle hönk diye başlarsa tabii canın acır.
Bunu eşine adım adım anlatmaya çalış.Mesela böyle olunca daha hazır hissediyorum diyebilirsin.

eşiniz ereksiyon olduktan sonra çabuk geçiyor hevesi sanırım bu sebeplede hemen olsun bitsin istiyo. bu sorunu dr gitmeden çözebileceğinizi düşünmüyorum. çk üzüldüm en güzel geçmesi gerken günleriniz zehir olmuşş :50:

Konu sahibi arkadasim bunun icin ondan bosanayim mi demissinde bunun icin dedigin seyin evlilikte ne kadar onemli oldugunu sen bilmiyorsun galiba.kimse sana burda bosan deme hakkinada sahip degil ama acikcasi benim icin ten uyumu cok onemlidir ben bu adamla hayatimi gecireceksem kadinlik ruhumu her gun oksamalidir hayvan gibi olmanin luzumu yok.esiniz kendisine hayat arkadasindan cok rahat rahat seks yapabilrcegi birini almis bence yoksa yatakta ask diye birsey var bunu unutmazdi.sizi kirip,incittiginin farkinda bile degil hala zorla sert davranislar icerisinde eger anlarsa oturun konusun size nasil davranirsa bunun guzel olabilecegini anlatin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

argüman sundum diyorya şimdi ablamız..

Delil ve kanıt demek içerigi bu kelimenin hangi kanıtı koydu önümüze ?

deliller nerede hani ?

Laboratuvar ortamında bu konuyu test mi etti, ne etti ben anlamamak var gerçekten !

Yoksa bu durum anneeeee bak ben tespit sı.......m demekten öte gitmiyor.

Aslında deneyimli deneyimsiz denmek istendi ama yanlış aksettirildi

Aslında deneyim ve deneyimsizliği de ona bağlıyorlar.
Aslında hepimiz de biliyoruz neyin ne olduğunu da bakma işte..
Ne kızlar var oynayan. Erkeği suya götürüp de susuz getiren. He onlar deneyimsiz oldu. Tamam yedik demi

Aslında deneyim ve deneyimsizliği de ona bağlıyorlar.
Aslında hepimiz de biliyoruz neyin ne olduğunu da bakma işte..
Ne kızlar var oynayan. Erkeği suya götürüp de susuz getiren. He onlar deneyimsiz oldu. Tamam yedik demi

Ne bakire kızlar var valla bizden daha cok deneyimliler :)

ilk birbirinize masturbasyon yapmayı deneyin. özellikle o senin klitorisini kullansın. Bunun inanılmaz faydası olur. ikna edebilrisen tabi...

bir de ereksiyon problemi mi var? Belki de en büyük sorun bu... erkekliğine laf getirmemek.

Klitorisin ne olduğunu biliyor mu eşi bence onu soralım.
Bazı hödükler bilse onun ne büyük nimet olduğunu her yer güllük gülistanlık olacak ya neyse...

Konu sahibi aç interneti eşinle birlikte oku bilgilensin öğrenmenin yaşı yok dedim mi dedim. Yardımcı da oldum yani.

Şahsen benim eşim böyle davransa çok zoruma gider bir daha da peşinden gitmezdim. Ama senin umrunda değil sadece cinsellik yaşamak istiyorsun.
O zaman hemen hamile falan kalma da malum kocan finish çizgisine varamayınca çok sinirli oluyormuş.

Ah bu erkekler kesin deneyimli o diğer kadınlar gibi sevişmeni beklemiştir nence erkekte bakir olmalı suç tamamen erkekte . Ama
düzelecek sabırlı ol

Erkekler bakir mi olmalı, al sana bakir erkek örneği işte. Deneyimli erkek, ilişki öncesi bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilir, hangi kıvama nasıl getirmesini gerektiğini bilir. Asıl korkacaksan bakir erkekten korkacaksın, ahır kapısından girer gibi girmeye kalkar, beklemek nedir bilmez, erkenden işini bitirir döner yatar. Sen de " aa sevişmek bu muymuş gerçekten" der hayatın boyunca zevk almadan sevişirsin.

Deneyimsiz erkek hiç çekilmez, işte aynen konu sahibinin anlattığı gibi olur yada daha beteri

ben eğer eşinizi arzulasaydınız hiç böyle olmazdı diyorum, bir de nedense hep eşinin şehvetine karşılık veremeyip sırf kardeş kardeş sarılıp uyumayı isteyen kadınlar oluyor siz de onlardansanız adam dayanamaz haliyle, sürekli şefkat beklentisi nereye kadar, erkek bu, çoğu erkek cinsellikten aldığı haz ile daha çok bağlanıyor.. aşkı bile tetikleyen nokta bu. ne kadar rahat ve mutlu cinsel yaşam; o kadar huzur ve ilgi diye düşünüyorum.

8 günden bahsediyoruz 8 yıldan değil. :51:
İnsanlar evliliğe cinselliğe birbirlerini tanımaya 8 günden daha uzun zaman harcayabilirler ki bu gayet doğal. :31:

Klitorisin ne olduğunu biliyor mu eşi bence onu soralım.
Bazı hödükler bilse onun ne büyük nimet olduğunu her yer güllük gülistanlık olacak ya neyse...

Konu sahibi aç interneti eşinle birlikte oku bilgilensin öğrenmenin yaşı yok dedim mi dedim. Yardımcı da oldum yani.

Şahsen benim eşim böyle davransa çok zoruma gider bir daha da peşinden gitmezdim. Ama senin umrunda değil sadece cinsellik yaşamak istiyorsun.
O zaman hemen hamile falan kalma da malum kocan finish çizgisine varamayınca çok sinirli oluyormuş.

Aslında bunun okumayla da çok ilgisi var mı? Dünya var olduğundan beri cinsellik var, ilk Ademden beri. Yani bu doğaçlama işidir bence..
Herkes ilk öpüştüğü zaman yapamayacağını zanneder ama oldukça da iyidir sonuç itibariyle.

Erkekler bakir mi olmalı, al sana bakir erkek örneği işte. Deneyimli erkek, ilişki öncesi bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilir, hangi kıvama nasıl getirmesini gerektiğini bilir. Asıl korkacaksan bakir erkekten korkacaksın, ahır kapısından girer gibi girmeye kalkar, beklemek nedir bilmez, erkenden işini bitirir döner yatar. Sen de " aa sevişmek bu muymuş gerçekten" der hayatın boyunca zevk almadan sevişirsin.

Deneyimsiz erkek hiç çekilmez, işte aynen konu sahibinin anlattığı gibi olur yada daha beteri

Tüm bakir erkekleri aynı kefeye koymasak :27: Benimkinin de eline bağyan eli değmemiş :1: Beraber öğrendik işte sevişmeyi.
Onun bilmediği yerlerde ben yardım ettim, şöyle yapsan daha hoşuma gider diye, ben yanlış bişey yaparsam o beni uyardı :30: Öğrendik bi şekilde.
Çok da nazik davrandı, asla ahır kapısından girer gibi girmedi yatağa, mum bile yakar benim romantizmden hoşlandığımı bildiği için.
Bunları anlatıyorum ki konu sahibi azıcık örnek alsın amacım asla kendimi övmek değil. Benim de oldu zor zamanlarım herkes gibi :6:

kendini rahatlatırsan acımaz bence. ama önce kendini hazırla.

Bu karşılıklıdır ama birbirlerini rahatlatabilirler karşılıklı.
Ve bu olursa zaten konu sahibinde sulanma olucak ve acıda hissetmicek..
Kızz zevk almıyor ki kayganlaşsın orası...
Çünkü eşi direk olaya odaklanıyor..
Tamam soyunduk mu, çıplak mıyız aç giricem gibi bişi bu.........

Biz de bir karar verelim. Kadın bakire olduğu için adalet olsun diye erkek bakir mi olmalı yoksa sağlıklı bir ilişki için erkek bu konuda uzmanlaşmalı mı?

Bu karşılıklıdır ama birbirlerini rahatlatabilirler karşılıklı.
Ve bu olursa zaten konu sahibinde sulanma olucak ve acıda hissetmicek..
Kızz zevk almıyor ki kayganlaşsın orası...
Çünkü eşi direk olaya odaklanıyor..
Tamam soyunduk mu, çıplak mıyız aç giricem gibi bişi bu.........

anlıyorum ama şu an için çözüm bu, en basit en yapabileceği bu.

Back