• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

Bu karşılıklıdır ama birbirlerini rahatlatabilirler karşılıklı.
Ve bu olursa zaten konu sahibinde sulanma olucak ve acıda hissetmicek..
Kızz zevk almıyor ki kayganlaşsın orası...
Çünkü eşi direk olaya odaklanıyor..
Tamam soyunduk mu, çıplak mıyız aç giricem gibi bişi bu.........

Canım konu sahibesinin zaten tek sorunu bu...Sevişememek...Neyse olayın özüne indiginde bence daha derin sorunları var ama önemsemiyor zaten..

anlıyorum ama şu an için çözüm bu, en basit en yapabileceği bu.
Bilmiyorum ben şimdi kendi açımdan düşünüyorum, adam yanımda ama ben
kendimi rahatlatıcamm o bana dokunmadan sonra tamam hazırım gelll girr ne bilim bana ters ..
Bu karşılıklı olmalı.... Konu sahibi okuyormusun bunları ama, eşin uzun tutmuyorsa sen bir şeyler yap..
Romantikleştir ortamı, sen başlatt ne bilimm kıvrandır adamı yaniii sen başlattt :17:
Canım konu sahibesinin zaten tek sorunu bu...Sevişememek...Neyse olayın özüne indiginde bence daha derin sorunları var ama önemsemiyor zaten..
Kuzu aslında konu sahibi de başlatabilir ne bilim ozaman da gerisi gelir yaniii dimiii :23:

Tüm bakir erkekleri aynı kefeye koymasak :27: Benimkinin de eline bağyan eli değmemiş :1: Beraber öğrendik işte sevişmeyi.
Onun bilmediği yerlerde ben yardım ettim, şöyle yapsan daha hoşuma gider diye, ben yanlış bişey yaparsam o beni uyardı :30: Öğrendik bi şekilde.
Çok da nazik davrandı, asla ahır kapısından girer gibi girmedi yatağa, mum bile yakar benim romantizmden hoşlandığımı bildiği için.
Bunları anlatıyorum ki konu sahibi azıcık örnek alsın amacım asla kendimi övmek değil. Benim de oldu zor zamanlarım herkes gibi :6:

Hayatta her zaman istisnalar vardır mutlaka, genelleme yaparken bu istisnalar konu dışı. Ben genelden bahsettim. Çünkü geneli böyledir, bir de eşler arası diyalog, konuşabilme konusu var ki o da çok önemli. Mesela konu sahibinin eşine "bana böyle yaparsan hoşuma gider, şuramı öp, bura mı okşa" diyebileceğini sanmıyorum, hadi diyelim söyledi karşı tarafın bunları anlayabileceğini sanmıyorum. Bu biraz anlayış, biraz sevgi, biraz saygı gerektirir. Konu sahibinin eşinde bunları göremedim ben. Deneyimli bir erkek olsaydı, ön sevişme ile karısını nasıl kıvama getireceğini bilirdi, karısını anlayabilirdi.

Umursamıyor ki sevişirse ona göre mesele düzelir..

Baksana sitemli sitemli konuştu...

O zaman kocası gitsin sevişmeyi öğrensin bi zahmet, öğrenmeye niyeti yoksa da rahat bıraksın kadını.
Anlamıyor ki konu sahibi burdakiler iyiliğine konuşuyor. Yoksa kimsenin sevişip sevişememesi ya da ön sevişmeyi düzgün yapıp yapmaması çok da umrumuzda değil :27:

kendimi rahatlatıcamm o bana dokunmadan sonra tamam hazırım gelll girr ne bilim bana ters ..
Bu karşılıklı olmalı.... Konu sahibi okuyormusun bunları ama, eşin uzun tutmuyorsa sen bir şeyler yap..
Romantikleştir ortamı, sen başlatt ne bilimm kıvrandır adamı yaniii sen başlattt :17:

Kuzu aslında konu sahibi de başlatabilir ne bilim ozaman da gerisi gelir yaniii dimiii :23:

he bana kalsa ben o adamın yüzüne uzun bir süre bakmazdım.

Keza biri yazmış erkeğe böyle davranan kadın var mı diye..

Eşim 2 yıl bişry yapamadı. Hiç açmadık da konusunu...

Ben olsam öyle adamla sevişmem ki,Önce insan olsun yani..

O ne öyle ahır kapısı mı bu ?

gerisi gelir gelirde ben açıkçası kendime böyle muameleyi yakıştıramazdım..

Kocası resmen pamuk tarlasındaki ırgat gibi biran önce işi halletme peşinde...

Ben olsam öyle adamla sevişmem ki,Önce insan olsun yani..

O ne öyle ahır kapısı mı bu ?

gerisi gelir gelirde ben açıkçası kendime böyle muameleyi yakıştıramazdım..

Kocası resmen pamuk tarlasındaki ırgat gibi biran önce işi halletme peşinde...

Aynen. Tak fişi bitir işi hesabı :27:

Aslında deneyim ve deneyimsizliği de ona bağlıyorlar.
Aslında hepimiz de biliyoruz neyin ne olduğunu da bakma işte..
Ne kızlar var oynayan. Erkeği suya götürüp de susuz getiren. He onlar deneyimsiz oldu. Tamam yedik demi

Lafı ağzımdan aldın İpek, Dünya'da evlilik öncesi anal ilişkinin vajinal ilişkiden daha fazla rağbet gördüğü tek ülke olabiliriz. Bir de konusu açılınca çığırıyor herkes % 95'i Müslüman olan bir ülkeyiz diye. Herkes haram yoldan gidiyor.:27:

Bu arada konu sahibi bir cinsel terapiste görünseniz eşinizi ikna edip. Üçüncü kişinin ağzından duyarsa biraz daha ılımlı yaklaşır diye tahmin ediyorum olaya.

Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..

Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki :(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acaba eşinin böyle davranmasının sebebi ondan kaynaklanan bi problem olabilirmi.erken boşalma ereksiyon olamama strese sokuyodur ve ilerleyemeden boşalsa sana karşı aciz hissedicek belki kendini o yüzden düşünüp ereksiyonunu kaybediyodur kendi şeylerini bastırmak için agresifleşiyo olabilir tabi yanlış bir yol ama...biraz özel olucak eşimle ilk evlendiğimizde yaklaşık 2 ay erken boşalma sorunu vardı ilk ztn balayında bende kendimi kasınca hep hüsran..oda farklı bir yol deneyip bana yaklaşmıyo yada boşalmadan aceleye getirmeye çalışıyodu.ben karşıma alıp konuştum olabilir böyle şeyler zamanla düzelicek ilişkiye girdikçe rutine oturtunca fln dedim.sonraki yaklaşık bir ay tam ilişkiye giremeden boşalıyo yada ereksiyonunu kaybediyodu ben aldırmıyomuş gibi yapıyodum ama aciz hissediyodu yani boşalınca fln sonra yatagın içinde sohbet oynaşma komiklikler derken kendine geliyodu artık düzeldi...eşin yanlış bir yol seçmiş ama onun üstünü örtmeye çalıştıgı şeyi sen aç deşiştir ve konuşun

eşiniz böyle davranırsa tabiki soğursunuz ..:53:
biz okurken soğuduk cinsellikten ..:ssz:
kibar,nazik olsun bi zahmet söylede.. :19:

ön sevişme kadını hazırlar .. söyleyin dile getirin .. :51:
zamanla yola girer .. olmadı destek alırsınız .. :3:

Biz de bir karar verelim. Kadın bakire olduğu için adalet olsun diye erkek bakir mi olmalı yoksa sağlıklı bir ilişki için erkek bu konuda uzmanlaşmalı mı?

Bunu ortak bir karara bağlamak gerektiğini düşünmüyorum. Herkesin bakış açısı farklıdır. Herkes aradığını bulabildiğini sürece bence sıkıntı yok. Kadın bakire olmalı diye bir zorunlulukta görmüyorum örneğin ben, neden olsun ki? Namus kavramını neden kadın cinsinin üzerine bu kadar yük ediyoruz. Üstelik bir de, iki bacağı arasında ki zara yüklüyoruz bu koca kavramı.

Benim eşimin en yakın çocukluk arkadaşı, internette tanıştığı ve ilk buluşmayı beraber geçirdiği bir kızla evlendi. Bir kız çocukları var şu an, ve her ikisinin de söylediği tek şey "Yüce Rabbim bizi birbirimize hediye olarak gönderdi. İyi ki o geceyi beraber geçirmişiz"...

Yani, evlenmeden beraberlik yaşayan bayan da , yaşamayan bayanda benim nazarımda eşittir. Kadındır, bacak arası beni bağlamaz. Üstelik, sık sık "sürtünme yoluyla hamile kalınır mı?" , " kızlık zarımı nerede diktirebilirim" konuları açılırken.

Ben konu ile ilgili fikrimi söyledim, eğer kadın bakire ise, ilk beraberliği olacak ise evet erkek deneyimli olmalı.

Aslında bunun okumayla da çok ilgisi var mı? Dünya var olduğundan beri cinsellik var, ilk Ademden beri. Yani bu doğaçlama işidir bence..
Herkes ilk öpüştüğü zaman yapamayacağını zanneder ama oldukça da iyidir sonuç itibariyle.

Konu sahibinin eşi doğaçlama yapmış zaten.:44:
Cinselliği insan ilişkileri, iletişimi, bilgi düzeyinin ne kadar oluşu etkiliyor bence. Gerisi tecrübeye kalıyor bana göre.
Ergenlikten itibaren ne duyup ne İZLEDIYSE artık..

Bak konu sahibi eşinin davranışının yanlış olmasına takılmamış sorunu kendinde sanıyor. Bu da bilgisizlik.

Ben eşimle nişanlıyken konuşmuştum ama karşımda zaten bilgili biri vardı. Ben hassasiyetimi paylaştım sadece.
Erkekte merhamet duygusunun yüksek olması şart. Konunun özü bu.

Lafı ağzımdan aldın İpek, Dünya'da evlilik öncesi anal ilişkinin vajinal ilişkiden daha fazla rağbet gördüğü tek ülke olabiliriz. Bir de konusu açılınca çığırıyor herkes % 95'i Müslüman olan bir ülkeyiz diye. Herkes haram yoldan gidiyor.:27:

Bu arada konu sahibi bir cinsel terapiste görünseniz eşinizi ikna edip. Üçüncü kişinin ağzından duyarsa biraz daha ılımlı yaklaşır diye tahmin ediyorum olaya.

Konuyu başka yere taşımak istemiyorum ama bu tür ilişki yaşayanlar da ilk geceden sonra namus abidesi kesilip hem huzura hem de rahata eriyorlar. O kan da aktı ya “ölsem gam yemem misali.” Neyse herkesin zarı kendine ama zar beyinde başlar başka mesele.
Ben de tam tersi olarak cinsel sorunların terapistle aşılmasının henüz zor olduğu bir dönemde görüyorum ülkemizi. Ben olsam ben de çok utanırdım gitmeye.
Bu durumda evli olan insanlar kendi doktoru olacak. Ne bilim birlikte film izleyebilirler, ortamı romantikleştirebilirler, yani hayal dünyası bu sonuçta..

Bunu ortak bir karara bağlamak gerektiğini düşünmüyorum. Herkesin bakış açısı farklıdır. Herkes aradığını bulabildiğini sürece bence sıkıntı yok. Kadın bakire olmalı diye bir zorunlulukta görmüyorum örneğin ben, neden olsun ki? Namus kavramını neden kadın cinsinin üzerine bu kadar yük ediyoruz. Üstelik bir de, iki bacağı arasında ki zara yüklüyoruz bu koca kavramı.

Benim eşimin en yakın çocukluk arkadaşı, internette tanıştığı ve ilk buluşmayı beraber geçirdiği bir kızla evlendi. Bir kız çocukları var şu an, ve her ikisinin de söylediği tek şey "Yüce Rabbim bizi birbirimize hediye olarak gönderdi. İyi ki o geceyi beraber geçirmişiz"...

Yani, evlenmeden beraberlik yaşayan bayan da , yaşamayan bayanda benim nazarımda eşittir. Kadındır, bacak arası beni bağlamaz. Üstelik, sık sık "sürtünme yoluyla hamile kalınır mı?" , " kızlık zarımı nerede diktirebilirim" konuları açılırken.

Ben konu ile ilgili fikrimi söyledim, eğer kadın bakire ise, ilk beraberliği olacak ise evet erkek deneyimli olmalı.

Yazdiklarin ile hemfikirim, sadece son cümlen ile hemfikir degilim. Önemli olan tecrübe degil, beraber bu tecrübeyi elde edebilirsiniz sonuçta. Önemli olan sevgi, saygi, baze seylere açik olmak, birbirini kirmamak. Zaten bu konuda mesele bu. Adam tecrübeli yada tecrübesiz oldugundan dolayi böyle davranmiyor. Adam hem odun, hem konu sahibini besbelli sevmiyor, asik degil, saygi duymuyor,..

Yoksa erkekler gerçekten o kadar hayvan yaratiklar degiller. Onlarinda duygulari vardir. Seven erkek ne olursa olsun, karisinin aglamasina gelemez. Karisini incitmek istemez. Asil temel bur. Sadece cinsellik için degil, mutlu bir evliligin temeli budur. Yani tecrübe degil.

Konuyu başka yere taşımak istemiyorum ama bu tür ilişki yaşayanlar da ilk geceden sonra namus abidesi kesilip hem huzura hem de rahata eriyorlar. O kan da aktı ya “ölsem gam yemem misali.” Neyse herkesin zarı kendine ama zar beyinde başlar başka mesele.
Ben de tam tersi olarak cinsel sorunların terapistle aşılmasının henüz zor olduğu bir dönemde görüyorum ülkemizi. Ben olsam ben de çok utanırdım gitmeye.
Bu durumda evli olan insanlar kendi doktoru olacak. Ne bilim birlikte film izleyebilirler, ortamı romantikleştirebilirler, yani hayal dünyası bu sonuçta..

Ben de çekindiğim için gitmemiştim doktora, haklısın. Ülkemiz şartlarında, cinselliğin tabu olarak görüldüğü bi ortamda doktora gittiğim duyulur falan diye saçma düşüncelerle dolu kafamız. Bir de doktorlar resmen bu vajinismusu ranta çevirmişler, 3-5 bin arası tedavi parası :26:
Kendi kendinin doktoru olmak doğru, biraz araştırmayla, anlayışlı bi eşle aşılmayacak sorun yoktur.

Namus kavramını ona bağlamadım zaten. O farklı ve geniş bir konu ama eleştirmeden edemeyeceğim; şahsen ben eşimle ilk buluşmamda birlikte olduğumu biriyle paylaşmak istemezdim. Olsa bile benim özelim olurdu. Olsa bile böyle aile sohbetlerinde konu etmezdim. Bana itici geldi bu kısım.
Ayrıca onların şansı mı demek lazım bilmiyorum her ne ise yolunda gitmiş, görüşmede birlikte olmak ne kadar doğru bu da ayrı bir soru bence?

Ben de çekindiğim için gitmemiştim doktora, haklısın. Ülkemiz şartlarında, cinselliğin tabu olarak görüldüğü bi ortamda doktora gittiğim duyulur falan diye saçma düşüncelerle dolu kafamız. Bir de doktorlar resmen bu vajinismusu ranta çevirmişler, 3-5 bin arası tedavi parası :26:
Kendi kendinin doktoru olmak doğru, biraz araştırmayla, anlayışlı bi eşle aşılmayacak sorun yoktur.

Biz ki ülke olarak bunu konuşmaktan bile kaçıyoruz. Kaç kadın haz alıyor ki ilişkide? bunu eşiyle bile paylaşmaktan kaçan insanlarız.
Gidenlere de ne şekilde yardım edildiğini çok merak ediyorum.

Back