eger anlattıklarınız tam olarak böyleyse ben bunu ilk geceye bagladım..acaba şüphelerimi var adet oldum dediniz ya..bunu meak ettim olabilir mi?:26::26:
ne gibi bir şüpe.... bakirelikle alakalı olarak mı soruyosununz. evlendiğimiz gece evet biraz sıkıntılı geçti ama sonunda oldu...bakireliği dayalı kanamada oldu... sabah erken saatlerde balayı için yola çıkmayı planlıyorduk ama olmadı...hatta ertesi sabah evden çıkmadan bi denememiz daha oldu ama benim canım çok yanıyodu..biz saat 12 gibi yola çıktık ve akşam otele saat 22 gibi giriş yaptık..balkonda oturduk o ara lovaboya gittim ve regli oldum..yanı anlayacağınınz üzere cinsel birleşmeden kaç saat sonraki bi olay.. bunca sene olmaması için engellediğimden dolayı bi sorunun aklınıza gelmesi normal ama sanmıyorum ole bi endişesi olsa bence daha hırçın olurdu...ve hiç dokunmazdı bana ama biz çok uzun aralıklarlada olsa eşimle beraber oluyoruz.sıkıntım onun çok gergin olması ve rütin olması gerekn cinsel aktivitenin arasının sürekli açılması