- 30 Aralık 2009
- 22.972
- 89.807
- 1.123
- Konu Sahibi AysegulLove
-
Bu karşılıklıdır ama birbirlerini rahatlatabilirler karşılıklı.
Ve bu olursa zaten konu sahibinde sulanma olucak ve acıda hissetmicek..
Kızz zevk almıyor ki kayganlaşsın orası...
Çünkü eşi direk olaya odaklanıyor..
Tamam soyunduk mu, çıplak mıyız aç giricem gibi bişi bu.........
Canım konu sahibesinin zaten tek sorunu bu...Sevişememek...Neyse olayın özüne indiginde bence daha derin sorunları var ama önemsemiyor zaten..
Sorunu kendinde aramaya devam ederse daha çoook üzülür
Bilmiyorum ben şimdi kendi açımdan düşünüyorum, adam yanımda ama benanlıyorum ama şu an için çözüm bu, en basit en yapabileceği bu.
Kuzu aslında konu sahibi de başlatabilir ne bilim ozaman da gerisi gelir yaniii dimiiiCanım konu sahibesinin zaten tek sorunu bu...Sevişememek...Neyse olayın özüne indiginde bence daha derin sorunları var ama önemsemiyor zaten..
Tüm bakir erkekleri aynı kefeye koymasakBenimkinin de eline bağyan eli değmemiş Beraber öğrendik işte sevişmeyi.
Onun bilmediği yerlerde ben yardım ettim, şöyle yapsan daha hoşuma gider diye, ben yanlış bişey yaparsam o beni uyardıÖğrendik bi şekilde.
Çok da nazik davrandı, asla ahır kapısından girer gibi girmedi yatağa, mum bile yakar benim romantizmden hoşlandığımı bildiği için.
Bunları anlatıyorum ki konu sahibi azıcık örnek alsın amacım asla kendimi övmek değil. Benim de oldu zor zamanlarım herkes gibi
Umursamıyor ki sevişirse ona göre mesele düzelir..
Baksana sitemli sitemli konuştu...
Bilmiyorum ben şimdi kendi açımdan düşünüyorum, adam yanımda ama ben
kendimi rahatlatıcamm o bana dokunmadan sonra tamam hazırım gelll girr ne bilim bana ters ..
Bu karşılıklı olmalı.... Konu sahibi okuyormusun bunları ama, eşin uzun tutmuyorsa sen bir şeyler yap..
Romantikleştir ortamı, sen başlatt ne bilimm kıvrandır adamı yaniii sen başlattt
Kuzu aslında konu sahibi de başlatabilir ne bilim ozaman da gerisi gelir yaniii dimiii
Bilmiyorum ben şimdi kendi açımdan düşünüyorum, adam yanımda ama ben
kendimi rahatlatıcamm o bana dokunmadan sonra tamam hazırım gelll girr ne bilim bana ters ..
Bu karşılıklı olmalı.... Konu sahibi okuyormusun bunları ama, eşin uzun tutmuyorsa sen bir şeyler yap..
Romantikleştir ortamı, sen başlatt ne bilimm kıvrandır adamı yaniii sen başlattt
Kuzu aslında konu sahibi de başlatabilir ne bilim ozaman da gerisi gelir yaniii dimiii
he bana kalsa ben o adamın yüzüne uzun bir süre bakmazdım.
Keza biri yazmış erkeğe böyle davranan kadın var mı diye..
Eşim 2 yıl bişry yapamadı. Hiç açmadık da konusunu...
Ben olsam öyle adamla sevişmem ki,Önce insan olsun yani..
O ne öyle ahır kapısı mı bu ?
gerisi gelir gelirde ben açıkçası kendime böyle muameleyi yakıştıramazdım..
Kocası resmen pamuk tarlasındaki ırgat gibi biran önce işi halletme peşinde...
Aslında deneyim ve deneyimsizliği de ona bağlıyorlar.
Aslında hepimiz de biliyoruz neyin ne olduğunu da bakma işte..
Ne kızlar var oynayan. Erkeği suya götürüp de susuz getiren. He onlar deneyimsiz oldu. Tamam yedik demi
Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..
Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz de bir karar verelim. Kadın bakire olduğu için adalet olsun diye erkek bakir mi olmalı yoksa sağlıklı bir ilişki için erkek bu konuda uzmanlaşmalı mı?
Aslında bunun okumayla da çok ilgisi var mı? Dünya var olduğundan beri cinsellik var, ilk Ademden beri. Yani bu doğaçlama işidir bence..
Herkes ilk öpüştüğü zaman yapamayacağını zanneder ama oldukça da iyidir sonuç itibariyle.
Lafı ağzımdan aldın İpek, Dünya'da evlilik öncesi anal ilişkinin vajinal ilişkiden daha fazla rağbet gördüğü tek ülke olabiliriz. Bir de konusu açılınca çığırıyor herkes % 95'i Müslüman olan bir ülkeyiz diye. Herkes haram yoldan gidiyor.
Bu arada konu sahibi bir cinsel terapiste görünseniz eşinizi ikna edip. Üçüncü kişinin ağzından duyarsa biraz daha ılımlı yaklaşır diye tahmin ediyorum olaya.
Bunu ortak bir karara bağlamak gerektiğini düşünmüyorum. Herkesin bakış açısı farklıdır. Herkes aradığını bulabildiğini sürece bence sıkıntı yok. Kadın bakire olmalı diye bir zorunlulukta görmüyorum örneğin ben, neden olsun ki? Namus kavramını neden kadın cinsinin üzerine bu kadar yük ediyoruz. Üstelik bir de, iki bacağı arasında ki zara yüklüyoruz bu koca kavramı.
Benim eşimin en yakın çocukluk arkadaşı, internette tanıştığı ve ilk buluşmayı beraber geçirdiği bir kızla evlendi. Bir kız çocukları var şu an, ve her ikisinin de söylediği tek şey "Yüce Rabbim bizi birbirimize hediye olarak gönderdi. İyi ki o geceyi beraber geçirmişiz"...
Yani, evlenmeden beraberlik yaşayan bayan da , yaşamayan bayanda benim nazarımda eşittir. Kadındır, bacak arası beni bağlamaz. Üstelik, sık sık "sürtünme yoluyla hamile kalınır mı?" , " kızlık zarımı nerede diktirebilirim" konuları açılırken.
Ben konu ile ilgili fikrimi söyledim, eğer kadın bakire ise, ilk beraberliği olacak ise evet erkek deneyimli olmalı.
Konuyu başka yere taşımak istemiyorum ama bu tür ilişki yaşayanlar da ilk geceden sonra namus abidesi kesilip hem huzura hem de rahata eriyorlar. O kan da aktı ya ölsem gam yemem misali. Neyse herkesin zarı kendine ama zar beyinde başlar başka mesele.
Ben de tam tersi olarak cinsel sorunların terapistle aşılmasının henüz zor olduğu bir dönemde görüyorum ülkemizi. Ben olsam ben de çok utanırdım gitmeye.
Bu durumda evli olan insanlar kendi doktoru olacak. Ne bilim birlikte film izleyebilirler, ortamı romantikleştirebilirler, yani hayal dünyası bu sonuçta..
Bunu ortak bir karara bağlamak gerektiğini düşünmüyorum. Herkesin bakış açısı farklıdır. Herkes aradığını bulabildiğini sürece bence sıkıntı yok. Kadın bakire olmalı diye bir zorunlulukta görmüyorum örneğin ben, neden olsun ki? Namus kavramını neden kadın cinsinin üzerine bu kadar yük ediyoruz. Üstelik bir de, iki bacağı arasında ki zara yüklüyoruz bu koca kavramı.
Benim eşimin en yakın çocukluk arkadaşı, internette tanıştığı ve ilk buluşmayı beraber geçirdiği bir kızla evlendi. Bir kız çocukları var şu an, ve her ikisinin de söylediği tek şey "Yüce Rabbim bizi birbirimize hediye olarak gönderdi. İyi ki o geceyi beraber geçirmişiz"...
Yani, evlenmeden beraberlik yaşayan bayan da , yaşamayan bayanda benim nazarımda eşittir. Kadındır, bacak arası beni bağlamaz. Üstelik, sık sık "sürtünme yoluyla hamile kalınır mı?" , " kızlık zarımı nerede diktirebilirim" konuları açılırken.
Ben konu ile ilgili fikrimi söyledim, eğer kadın bakire ise, ilk beraberliği olacak ise evet erkek deneyimli olmalı.
Ben de çekindiğim için gitmemiştim doktora, haklısın. Ülkemiz şartlarında, cinselliğin tabu olarak görüldüğü bi ortamda doktora gittiğim duyulur falan diye saçma düşüncelerle dolu kafamız. Bir de doktorlar resmen bu vajinismusu ranta çevirmişler, 3-5 bin arası tedavi parası :26:
Kendi kendinin doktoru olmak doğru, biraz araştırmayla, anlayışlı bi eşle aşılmayacak sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?