- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi AysegulLove
evlenmeden cinsellik yaşansınmı diyosunuz.
şu konuyu gözünüzü sevim bi netleştirin.
ona göre nişanlıma saldırcam
eşinizin odunluguna tıpda care yok maalesef. allah kolaylık versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şımart şımart devam et.Kendini daha bi birşey sansın.Sana İNSAN gibi davranmadığı sürece ben olsam yüzümü dönüp bakmam.Hatasını anlaması lazım.Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..
Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki ((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben eğer eşinizi arzulasaydınız hiç böyle olmazdı diyorum, bir de nedense hep eşinin şehvetine karşılık veremeyip sırf kardeş kardeş sarılıp uyumayı isteyen kadınlar oluyor siz de onlardansanız adam dayanamaz haliyle, sürekli şefkat beklentisi nereye kadar, erkek bu, çoğu erkek cinsellikten aldığı haz ile daha çok bağlanıyor.. aşkı bile tetikleyen nokta bu. ne kadar rahat ve mutlu cinsel yaşam; o kadar huzur ve ilgi diye düşünüyorum.
Kizlar eşim bu konuda anlayışsiz evet bende kendimi çok kasiyorum benim sizden yardim olarak istediğim şey kendimi kasmamak için tavsiyelerinizin neler olacağıldi bu kadar ağır eleştiri yapmaniza gerek yok boşanayim mi bu konu yüzünden ?
Evlenmeden önce sekse karşıydım suandan itibaren sevişin kızlar diyorum çatır çatır seks yapın...revadır !
Yahu kadın acıyor diyor,,siz hala arzulamadıgınız için böyle olmadı diyorsunuz şaka mısınız ?
çatır çatır ilk gece seks mi yapsınlar ?
çogu erkegin aklı şeyinde size göre..ne kadar verimli seks o kadar anlayışlı erkek
Demek ki bu öküzlüge öykünen erkeklerin meğersem karıları şehvetsiz şişme bebekmiş (!)
Ne yani, cinsellik olmazsa, bir erkek bir kadini sevemezmi? Erkekler hayvanmi, sadece cinselligi düsünüp? Biz kadinlarda biraz sefkat görmek için bu hayvanlarin cinsel arzularini tatmin etmek için yaratildik?
Yapmayin ya! Konu sahibi tecrübesiz, elbette ilk gecede korkar. Konu burda aruzlamak, sehvet felan degil. Hatta konu cinsellik bile degil. Konu burda ask, sevgi, saygi gibi temel duygularin tamamen yok olmasi. Yoksa konu sahibin esi gidip yatak ayirmazdi, konu sahibin aglamasina sessiz kalmazdi.
Ayrica atiyorum ilerde konu sahibi hasta ve ya hamile olacak. O zaman senin tabirin ile o erkek ne yapsin? Karisindan sogsunmu? Bosanip daha genç bir kadin ile mi beraber olsun? Cinsellik aski tetiklemiyor, cinsellik tam tersi olan askin sadece bir göstergesidir. Ortada ask, sevgi yoksa cinsellik asla aski tetiklemez, sadece bir hayvansal davranis biçimi olur.
fikrimi eleştirmeniz ya da konu sahibine 'sen haksızsın' demek için yazmadım. konuya farklı bir uçtan fikir beyan ettim. tamamiyle yanlış bir argüman ürettiğimi de düşünmüyorum hanımlar. siz haklısınız pekala, ama ben de haklıyım. beni de şimdi anladığınızı düşünüyorum.
Ailemin istemeyisinin sebebi çok farklı bir sebepten dolayiydi onu da aştık çok şükür şuan ailelerimizde biz de gayet hayatımizdan memnununuz. Bu durumda Allaha çok şükür aşılmayacak bir problem değil zamanla herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.. burada sadece deneyimli dostların fikrini sormak için yazdım sorunun bende olduğunu düşünüyordum hemen aileler istiyorsa bir bildiği oluyor diye yaftalamaniz çok yanlış bu herkesin yasayabilecegi bir problem sırf bu mantıkla Düşünen insanlar yüzünden kimseyle dertlesemez hale geldik... ailem daha önce Kocamla sevisti de o yüzden istemedi dimi nasil bi mantık nasıl bir zihniyettir bu ya kaldi ki ailemin istediği biriylede evlenseydim aynı problemi yaşayabilirdim hatta belki daha bile fazlasını ozaman ne yapacaktim kocamin kulağından tutup aileme götürüp sizin bulduğunuz adam beni böyle zorluyo diye şikayete mi gidecektim yapmayın Allah aşkına sorduğuma soracağıma pişman etmeyin insani...
Eşinde çok hata var, madem bakire kız alıyor ona gçre davranacak..Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..
Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki ((
Yiriimm la seniiiiO iş olmadı diye arkasını dönen adam sizi umursamadan aglamanızı bile hiçe sayarak uyuyabiliyorsa yerrrrrim ben öyle evliliği ya..
Sittin sene sevişmem ne halt yerse yesin..Az gururlu olun ya...Nedir bu yataga kadar getirip suç sanki sizdeymiş gibi salya sümük aglamalar..Dik olun az..Niye ilk geceden böyle pasif düşürüyorsunuz kendinizi kızlar ?
sevişmeyi bilmemek suç mu ? Bakire kız aramıyorlar mı sevişmeyi bilsen bu sefer nereden biliyor diyecek..Bilmesen ve ilişki olmasa adamlar kıçlarını dönüyor size yani muhattap olacak bir yüz ararken o yatakta siz koca bir G... görüyorsunuz...Alın kalemi elinize kaş göz çizin suratıyla olamadıgınız muhattaplıgı g..yle olun !
Lafı insan olanın suratına anlatırsın madem insan gibi haraket etmiyor sizi dinlemiyor siz de onun kıçına konusun...
İçim şişti yeminle,gözüm döndü
zaten pazartesi sendromlardayım
Bir de şu bakire kız bakire olmayandan üstündür muhabbetini yapmayın gözünüzü seveyim.