- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
- Konu Sahibi AysegulLove
-
fikrimi eleştirmeniz ya da konu sahibine 'sen haksızsın' demek için yazmadım. konuya farklı bir uçtan fikir beyan ettim. tamamiyle yanlış bir argüman ürettiğimi de düşünmüyorum hanımlar. siz haklısınız pekala, ama ben de haklıyım. beni de şimdi anladığınızı düşünüyorum.
Yoo hala anlayamadık/anlayamadım
Açıkçası ben neden kadına lütüfkar olma rolunu biçtiginizi anlamak için zorladım kendimi ama nato mermer nato kafa...Basmadı anlamaya
fikrimi eleştirmeniz ya da konu sahibine 'sen haksızsın' demek için yazmadım. konuya farklı bir uçtan fikir beyan ettim. tamamiyle yanlış bir argüman ürettiğimi de düşünmüyorum hanımlar. siz haklısınız pekala, ama ben de haklıyım. beni de şimdi anladığınızı düşünüyorum.
lütufkâr olma rolü falan biçtiğim yok. aa tabii ama dediğiniz gibiyse ben cevaplamayı burada kesiyorum, iyi günler.
Aslında deneyimli deneyimsiz denmek istendi ama yanlış aksettirildi
Aslında deneyim ve deneyimsizliği de ona bağlıyorlar.
Aslında hepimiz de biliyoruz neyin ne olduğunu da bakma işte..
Ne kızlar var oynayan. Erkeği suya götürüp de susuz getiren. He onlar deneyimsiz oldu. Tamam yedik demi
ilk birbirinize masturbasyon yapmayı deneyin. özellikle o senin klitorisini kullansın. Bunun inanılmaz faydası olur. ikna edebilrisen tabi...
bir de ereksiyon problemi mi var? Belki de en büyük sorun bu... erkekliğine laf getirmemek.
Ah bu erkekler kesin deneyimli o diğer kadınlar gibi sevişmeni beklemiştir nence erkekte bakir olmalı suç tamamen erkekte . Ama
düzelecek sabırlı ol
ben eğer eşinizi arzulasaydınız hiç böyle olmazdı diyorum, bir de nedense hep eşinin şehvetine karşılık veremeyip sırf kardeş kardeş sarılıp uyumayı isteyen kadınlar oluyor siz de onlardansanız adam dayanamaz haliyle, sürekli şefkat beklentisi nereye kadar, erkek bu, çoğu erkek cinsellikten aldığı haz ile daha çok bağlanıyor.. aşkı bile tetikleyen nokta bu. ne kadar rahat ve mutlu cinsel yaşam; o kadar huzur ve ilgi diye düşünüyorum.
Klitorisin ne olduğunu biliyor mu eşi bence onu soralım.
Bazı hödükler bilse onun ne büyük nimet olduğunu her yer güllük gülistanlık olacak ya neyse...
Konu sahibi aç interneti eşinle birlikte oku bilgilensin öğrenmenin yaşı yok dedim mi dedim. Yardımcı da oldum yani.
Şahsen benim eşim böyle davransa çok zoruma gider bir daha da peşinden gitmezdim. Ama senin umrunda değil sadece cinsellik yaşamak istiyorsun.
O zaman hemen hamile falan kalma da malum kocan finish çizgisine varamayınca çok sinirli oluyormuş.
Erkekler bakir mi olmalı, al sana bakir erkek örneği işte. Deneyimli erkek, ilişki öncesi bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilir, hangi kıvama nasıl getirmesini gerektiğini bilir. Asıl korkacaksan bakir erkekten korkacaksın, ahır kapısından girer gibi girmeye kalkar, beklemek nedir bilmez, erkenden işini bitirir döner yatar. Sen de " aa sevişmek bu muymuş gerçekten" der hayatın boyunca zevk almadan sevişirsin.
Deneyimsiz erkek hiç çekilmez, işte aynen konu sahibinin anlattığı gibi olur yada daha beteri
kendini rahatlatırsan acımaz bence. ama önce kendini hazırla.
Erkekler bakir mi olmalı, al sana bakir erkek örneği işte. Deneyimli erkek, ilişki öncesi bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilir, hangi kıvama nasıl getirmesini gerektiğini bilir. Asıl korkacaksan bakir erkekten korkacaksın, ahır kapısından girer gibi girmeye kalkar, beklemek nedir bilmez, erkenden işini bitirir döner yatar. Sen de " aa sevişmek bu muymuş gerçekten" der hayatın boyunca zevk almadan sevişirsin.
Deneyimsiz erkek hiç çekilmez, işte aynen konu sahibinin anlattığı gibi olur yada daha beteri
Bu karşılıklıdır ama birbirlerini rahatlatabilirler karşılıklı.
Ve bu olursa zaten konu sahibinde sulanma olucak ve acıda hissetmicek..
Kızz zevk almıyor ki kayganlaşsın orası...
Çünkü eşi direk olaya odaklanıyor..
Tamam soyunduk mu, çıplak mıyız aç giricem gibi bişi bu.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?