• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

Konu sahibi bir sorum olacak. Daha ilk gece şehvetli bir şekilde eşinin üstüne atlayıp aklına gelen gelmeyen her türlü numaranı gösterip işi nihayetlendirseydiniz bir daha içini nasıl rahatlatacaktı acaba? Hiç düşünmeyecekmiydi bu kız bunları nasıl öğrendi? Öyle isteseydi bakire biriyle evlenmeyecekti bu kadar basit :47:

Aileler istemiyorsa bir bildikleri oluyor.

Ailemin istemeyisinin sebebi çok farklı bir sebepten dolayiydi onu da aştık çok şükür şuan ailelerimizde biz de gayet hayatımizdan memnununuz. Bu durumda Allaha çok şükür aşılmayacak bir problem değil zamanla herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.. burada sadece deneyimli dostların fikrini sormak için yazdım sorunun bende olduğunu düşünüyordum hemen aileler istiyorsa bir bildiği oluyor diye yaftalamaniz çok yanlış bu herkesin yasayabilecegi bir problem sırf bu mantıkla Düşünen insanlar yüzünden kimseyle dertlesemez hale geldik... ailem daha önce Kocamla sevisti de o yüzden istemedi dimi nasil bi mantık nasıl bir zihniyettir bu ya kaldi ki ailemin istediği biriylede evlenseydim aynı problemi yaşayabilirdim hatta belki daha bile fazlasını ozaman ne yapacaktim kocamin kulağından tutup aileme götürüp sizin bulduğunuz adam beni böyle zorluyo diye şikayete mi gidecektim yapmayın Allah aşkına sorduğuma soracağıma pişman etmeyin insani...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ağlamanız çok garip....Hadi üzüldünüz olmadığı için alğladınız diyelim suçlu gibi..!
o anda size göstermesi gereken ilgiyi göstermiyorsa rahat yatıyorsa ne anladın bu işten...
Sadece cinsel biirliktelik başarılı oluncamı kadın sevilir..................!!!!!!!!!!!!!!

Konu sahibi bunu anlattigindada çok tuhafima gitti. Konu sahibi diyor ya, iliski iyi gitmezse kiçini dönüyor, iyi giderse beni öpüyor, bana sariliyor.
Ne yani? Af edersin, kadin ödüllendirecek bir köpekmi? Burda adamin sevgisi, sefkati sifirin altinda resmen. Cinsellik sadece bosalma degil, olmamali. Adam sadece bosaldi diye karisini öpüyor! Sonrada konu sahibi buna sevgi diyor! Olacak sey degil!

Gerçekten, nerden buluyorsunuz böyle adamlari?

yataga terk ediyomuş bide beyimize bak !
sende aglayarak çagr onu hep tamam mi ,eksikmişin gbi davran hani yetmiyomuşsun gibi hissettr ki böyle öküzlerin nesli tükenmesin mazallah ki dha çok kızımız senin durumunda olsun emi !

Yahu kıza kayganlaştırıcı tavsiye veriyorsunuz da kızcağız kendini kasmaktan şikayetçi. Sorun sadece ıslanmamak değil yani.
Vajinismusun belirtileri neler? Beyinden gelen acı duyma endişesi nedeniyle vajinada ki kasların kasılması ile ilişkiye izin vermeme.
Öküzün biri yüzünden vajinismus olmasına ramak kalmış. Ramak kalmış diyorum çünkü kız hala teşvik etmeye çalışıyor hastaların aksine itmiyor erkeği.

Bence bunu eşinle sakince konuş. Onun davranışı yüzünden başarılı olamadığını anlat. İntermetten birlikte araştırıp okut. Karşında düşüncesiz biri var malesef uğraştıracak.

Ben olsam o bana kıçını dönüyorsa bir daha ilişkinin i si bile kullanmazdım. Terbiyesize bak ya. Tarlada mı büyüyor bunlar anlamıyorum ki?

Ben nişanlıyken bunları hep detaylı konuştum valla hiç utanmadım. İlk gece sadece kapı açılır birkaç gece de zevk olmaz.

Konu sahibi bunu anlattigindada çok tuhafima gitti. Konu sahibi diyor ya, iliski iyi gitmezse kiçini dönüyor, iyi giderse beni öpüyor, bana sariliyor.
Ne yani? Af edersin, kadin ödüllendirecek bir köpekmi? Burda adamin sevgisi, sefkati sifirin altinda resmen. Cinsellik sadece bosalma degil, olmamali. Adam sadece bosaldi diye karisini öpüyor! Sonrada konu sahibi buna sevgi diyor! Olacak sey degil!

Gerçekten, nerden buluyorsunuz böyle adamlari?

İşte sorun bu bayanın sanki görev yerine gelmiyormuş gibi görmesi..Adamda kendini bişey sanmış.hem kaba hem beklentisi yüksek.Ben evli değilim ama cinselliğin bu olmadığını biliyorum en azından.
Kadın ağlıyor erkek umursamadan yatıyor...hatta ilk gece karısını yanlız bırakıyor odada...konu sahibini üzmek istemem ama temel bazı duygular eksik bu evlilikte..

Nureddin Yıldız hocanın yeni evliler ve cinsel hayat ile ilgili internette videoları var bir bakın isterseniz.Kendisine soru da sorabiliyorsunuz.
Aile hayatı
Fetva meclisi
Sosyal Doku

Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..

Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki :(((

yahu kendini düşünüyor adam ya..:20:Yani sen alışana kadar verici olsa bıraz anlayışlı olsa gül gibi olacak herşey ama anlamıyor..

İşte sorun bu bayanın sanki görev yerine gelmiyormuş gibi görmesi..Adamda kendini bişey sanmış.hem kaba hem beklentisi yüksek.Ben evli değilim ama cinselliğin bu olmadığını biliyorum en azından.
Kadın ağlıyor erkek umursamadan yatıyor...hatta ilk gece karısını yanlız bırakıyor odada...konu sahibini üzmek istemem ama temel bazı duygular eksik bu evlilikte..

Evet, onu bende düsünüyorum. Hepimiz ilk seferinde biraz korkmusuzdur, yani sirf bundan dolayi adam aglayan kadini birakirmi yataginda? Diyorum ya, en odun, arabesk adam bile esinin aglamasina dayanamaz. Yani haklisin, bu iliskide ask yok, sevgi, saygi yok. Cok üzücü bir durum aslinda :50:

Kizlar eşim bu konuda anlayışsiz evet bende kendimi çok kasiyorum benim sizden yardim olarak istediğim şey kendimi kasmamak için tavsiyelerinizin neler olacağıldi bu kadar ağır eleştiri yapmaniza gerek yok boşanayim mi bu konu yüzünden ?

ben eğer eşinizi arzulasaydınız hiç böyle olmazdı diyorum, bir de nedense hep eşinin şehvetine karşılık veremeyip sırf kardeş kardeş sarılıp uyumayı isteyen kadınlar oluyor siz de onlardansanız adam dayanamaz haliyle, sürekli şefkat beklentisi nereye kadar, erkek bu, çoğu erkek cinsellikten aldığı haz ile daha çok bağlanıyor.. aşkı bile tetikleyen nokta bu. ne kadar rahat ve mutlu cinsel yaşam; o kadar huzur ve ilgi diye düşünüyorum.

Bu konu cok ozel cinsellik bolumune acsaydiniz..Cinsellik icin evlenmis sanki boyle birinin yaninda birgun durmam

Bu badireyi de atlatmış oldunuz gözünüz aydın diyelim konu kapansın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben eğer eşinizi arzulasaydınız hiç böyle olmazdı diyorum, bir de nedense hep eşinin şehvetine karşılık veremeyip sırf kardeş kardeş sarılıp uyumayı isteyen kadınlar oluyor siz de onlardansanız adam dayanamaz haliyle, sürekli şefkat beklentisi nereye kadar, erkek bu, çoğu erkek cinsellikten aldığı haz ile daha çok bağlanıyor.. aşkı bile tetikleyen nokta bu. ne kadar rahat ve mutlu cinsel yaşam; o kadar huzur ve ilgi diye düşünüyorum.

Ne yani, cinsellik olmazsa, bir erkek bir kadini sevemezmi? Erkekler hayvanmi, sadece cinselligi düsünüp? Biz kadinlarda biraz sefkat görmek için bu hayvanlarin cinsel arzularini tatmin etmek için yaratildik?

Yapmayin ya! Konu sahibi tecrübesiz, elbette ilk gecede korkar. Konu burda aruzlamak, sehvet felan degil. Hatta konu cinsellik bile degil. Konu burda ask, sevgi, saygi gibi temel duygularin tamamen yok olmasi. Yoksa konu sahibin esi gidip yatak ayirmazdi, konu sahibin aglamasina sessiz kalmazdi.

Ayrica atiyorum ilerde konu sahibi hasta ve ya hamile olacak. O zaman senin tabirin ile o erkek ne yapsin? Karisindan sogsunmu? Bosanip daha genç bir kadin ile mi beraber olsun? Cinsellik aski tetiklemiyor, cinsellik tam tersi olan askin sadece bir göstergesidir. Ortada ask, sevgi yoksa cinsellik asla aski tetiklemez, sadece bir hayvansal davranis biçimi olur.

Ne kadar itici bir erkek tipi..
Yani henüz 1 hafta olmuşken seni tamamen soğutabilir.
Bunu ciddi olarak konuşmanız lazım, aksi halde böyle başlamış böyle gider.
Seni de hiçbir zaman düşünmez, kendi işi bittikten sonra.

Kizlar eşim bu konuda anlayışsiz evet bende kendimi çok kasiyorum benim sizden yardim olarak istediğim şey kendimi kasmamak için tavsiyelerinizin neler olacağıldi bu kadar ağır eleştiri yapmaniza gerek yok boşanayim mi bu konu yüzünden ?

Canım senin yapacağın bişey yok anlamıyor musun? Kocanın seni ilişkiye hazırlaması lazım :19:
Senin yapacağın anca parmak egzersizi, tabi onu da yapabilirsen.
Eşini burda masum durumuna getiriyosun neredeyse ama benim de başımdan geçti bu olaylar eşim bana zerre hissettirmedi, hep destek oldu. Yapamadığım ağlayıp zırladığım zaman teselli etti, yatakta tek başıma bırakıp gitmedi yani :51:
Eşinin tavırları sana göre normalse suçu kendinde aramaya devam et.

Burada bazı şeyleri düzeltmesi gereken eşiniz, siz değil. Doktora da gitseniz, psikoloğa da gitseniz aynısını diyecek.

Bu konu için boşanılmaz ama ömrünüz boyunca sakın hastalanıp yada hamile kalıp geçici de olsa cinsellekten uzaklaşmayın olur mu? Mecburiyetten uzaklaşırsanız da hayal kırıklığına hazır olun. Eşiniz malum bazı şeylere fazla anlam yüklemiş.

Eşi arzulatacak hal mi bırakmış allasen...

Aşk cinselliğin değil, cinsellik aşkın sonucudur. Ve erkek etken rol olarak eşine bunu sevdirmek zorundadır. Burada kimse annesinin karnından hünerli doğmuyor.

Yahu kadın acıyor diyor,,siz hala arzulamadıgınız için böyle olmadı diyorsunuz şaka mısınız ?

çatır çatır ilk gece seks mi yapsınlar ?

çogu erkegin aklı şeyinde size göre..ne kadar verimli seks o kadar anlayışlı erkek

Demek ki bu öküzlüge öykünen erkeklerin meğersem karıları şehvetsiz şişme bebekmiş (!)

Back