Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

evlenmeden cinsellik yaşansınmı diyosunuz.
şu konuyu gözünüzü sevim bi netleştirin.
ona göre nişanlıma saldırcam

eşinizin odunluguna tıpda care yok maalesef. allah kolaylık versin.

Yorumların hepsine değil de sadece son sayfada olanlara gözüm ilişti.
Yani bu arkadaşlar yorum yaparken hiç bu durumu yaşamadılar mı yoksa hayatın hep filmlerdeki gibi pespembe olduğunu mu sanıyorlar acaba?
Kötü geçen ilk gece.. olabilir.
Bu durumda kadın nasıl istekli, arzulu olabilir ki.
Önce haz alması lazım ki onu hissetsin. Onu sakinleştirecek olan eşidir.
Bazen yorum yazmak için yazıldığını düşünüyorum.

Şımart şımart devam et.Kendini daha bi birşey sansın.Sana İNSAN gibi davranmadığı sürece ben olsam yüzümü dönüp bakmam.Hatasını anlaması lazım.

Bisiklete binmeyi öğrenmeden nasıl sürecek? Canım yanıyor diyor, ne zevki ya :S

Teşbihte hata olmaz kusura bakmayın.

Bende esinin daha yeni iliski deneuimi olan karisina anlayissizlik edip onu daha ilk gununde aglatmasindan dertleniyo sandim megerse kendine iliski esnasinda rahatlama tavsiyeleri ariyomus.
Evli arkadaslar tavsiyesini verirler de olaki ileride karniniz,mideniz agriyip iliskiye girmeyi istemedigini dusunuyorum da acaba ozaman nasil tepki verir esiniz.Urktum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bacım inan bana ne yaparsan yap hiçbirimizin umurunda değil,günümüzü acaba konu sahibesi bu gece sevişebildi mi diyerek geçirmeyeceğiz

Açıkçası çokta fifi ! Bize göre hava hoş yani..

Sana sadece aglama,suçlu sen degilsin dedik ama anlaşılan sen durumun gidişatından memmunsun tek derdin kocişinin sana totosunu dönüp yatmaması..

Peki madem öyle

o ne tarafa dönerse sen de o tarafına dön..Köşe kapmaca oynayın yatakta..

Acısa da oflama püfleme kullan bir kayganlaştırıcı hem ruhun rahatlasın hem kocan..

Ayı da olsa,odun da olsa bulmuşsun bir koca..Otur haline şükret..Onu bulamayanlarda var..

Nimete tü kaka denmez,günahtır,ayıptır (!)

Son düzenleme:
Şimdi acık acık anlatıcam da ayıp olacak.

Kadınlar cinsel organdan bile korkabiliyor devam edemiyorken ne bekleniyor acaba? Acımadııı kiiii fln mı :S

ilk birbirinize masturbasyon yapmayı deneyin. özellikle o senin klitorisini kullansın. Bunun inanılmaz faydası olur. ikna edebilrisen tabi...

bir de ereksiyon problemi mi var? Belki de en büyük sorun bu... erkekliğine laf getirmemek.

Evlenmeden önce sekse karşıydım suandan itibaren sevişin kızlar diyorum çatır çatır seks yapın...revadır !

Haklısın kontes, işte bilmeyince de tavır yapıyorlar.
Ne yapıyım, evlenmeden önce antrenman falan mı? E hepsi bakire istiyor, üzerine de sevişmeyi bilsin istiyorlar.
Bu ikisi bir arada mümkün değil.
Çok çok eski sevgililerimden birisi beni masum! diye seçmişti. Öyle diyordu, çok masumsun ondan senleyim diye.
Ama sex muhabbeti yapmadığım için kezbanlıkla suçlayıp terketmişti

ne saçma bune anlayışsızlık yaaa şimdi birsey dicem olmayacak çok tecrübeli birini bulsaymış madem kıymetini bilmiyo tövbe tövbeeee neyse krem sürün bari canım o zaman daha rahat edersin canın acımaz kolay olur

fikrimi eleştirmeniz ya da konu sahibine 'sen haksızsın' demek için yazmadım. konuya farklı bir uçtan fikir beyan ettim. tamamiyle yanlış bir argüman ürettiğimi de düşünmüyorum hanımlar. siz haklısınız pekala, ama ben de haklıyım. beni de şimdi anladığınızı düşünüyorum.

Konu sahibi;

Esinizi karsiniza alip, eger evlendigi kadinin kendisiyle ilk geceden, deneyimli, uzmanlasmis bir kadin gibi sex yapmasini istiyorduysa bakire kiz degil deneyimli kadinla evlenmesi gerektigini anlatin..

Ben öyle adama bir kafa koyarim görür hanyayi konyayi..

Bune yahu..

Kendisi ya yatmis kalkmis yada p.r.o filmleri cok izlemis..

Evliligi ilk geceden itibaren cilginlar gibi sevismekten ibaret zannediyorsa söyleyin ona yanlis ögrenmis / ögretende yanlis ögretmis evliligi..

Önce hayat arkadasi olarak sectigi kadina saygiyi ögrensin..

Ben olsam öyle adami karsima alirim " belliki sen cok tecrübelisin benimde senin kadar tecrübeli olmami umut ettiydin heralde ama ben evlenecegim insanla yasamak istedim herseyi..Tecrübelisini istiyorsan öylesiyle evlenecektin, yada ben gidip bir tecrübelenip geleyim" derdim.

Yoo hala anlayamadık/anlayamadım

Açıkçası ben neden kadına lütüfkar olma rolunu biçtiginizi anlamak için zorladım kendimi ama nato mermer nato kafa...Basmadı anlamaya

herkesin başına gelebilecek kadar basit bir konu değil.cinsellikle ilglili bilgi ve deneyim sahibi olmadan evlenildiği için genellikle ülkemizde,cinsellik tabu olduğu konuşulması bile hoş karşılanmadığı için,adamın öküz gibi üzerinize abanması,önsevişme olmadan sadece salt cinsellik istemesi normal geliyor sanırım size..
inannın normal değil..önsevişme vardır,sarılma öpme vardır ,yani duygu vardır cinselliğin içinde..hayvanlar gibi olmak ilk deneyimlerde yoktur..ve herkesin başına gelebilecek normal bişey değildir..

Eşinde çok hata var, madem bakire kız alıyor ona gçre davranacak..
Neden ewlenmiş ki ozaman, ne bekliyordu ki yaniii...
Tamam her bakire kızın da aynı şey olucak diye birşey yok,
kimisi çok rahat geçirir...
Siz diyorsunuzya hani kendimi kasıyorum diye, eğer eşiniz size ılımlı yaklaşsaydı
sen ozaman kasmazdın bile kendini... Seni yumuşatmayı bilmiyor, direk olaya dalıyor adam dingorun ahırıya orası..
Ön sewişmeyi uzun tutsa sende zevk alacan sulanacak orası sonn hopp içindee
Yanii aslında beceriksizz olan kendisi sende sıkıntı yok güzelimmm....
Eğer sana bu şekilde hala sert davranmaya dewam ederse gereğini yap ezdirme kendini...
Ve muhakkak korun...
Yiriimm la seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…