• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir haftalik evliyim ve çok mutsuzum...

O iş olmadı diye arkasını dönen adam sizi umursamadan aglamanızı bile hiçe sayarak uyuyabiliyorsa yerrrrrim ben öyle evliliği ya..

Sittin sene sevişmem ne halt yerse yesin..Az gururlu olun ya...Nedir bu yataga kadar getirip suç sanki sizdeymiş gibi salya sümük aglamalar..Dik olun az..Niye ilk geceden böyle pasif düşürüyorsunuz kendinizi kızlar ?

sevişmeyi bilmemek suç mu ? Bakire kız aramıyorlar mı sevişmeyi bilsen bu sefer nereden biliyor diyecek..Bilmesen ve ilişki olmasa adamlar kıçlarını dönüyor size yani muhattap olacak bir yüz ararken o yatakta siz koca bir G... görüyorsunuz...Alın kalemi elinize kaş göz çizin suratıyla olamadıgınız muhattaplıgı g..yle olun !

Lafı insan olanın suratına anlatırsın madem insan gibi haraket etmiyor sizi dinlemiyor siz de onun kıçına konusun...

İçim şişti yeminle,gözüm döndü

zaten pazartesi sendromlardayım :19:

Aynen bacım aynen....

Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..

Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki :(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adamın cabuk boşalma gibi bi problemi varsa kendi açığını boyle kapatiyodur. Cinsellik konusu olunca bazı erkek odunluktan öküzluge geçebiliyor maalesef :( insallah düzelir

Bu arada eşine ısrarla seni mutlu edemediğini, canını acıttığını ve sorunun kendisinde olduğunu söyle. Uzak dur ondan. Sorun sende değil, eşin olacak adamın bunu kabul etmesi lazım :47:...

Niye sevişsin ki tekrar ?

Karşısında oduna rahmet okutturan bir adam var suan..

Niye sevişmek zorunda mı ?

adam kızı dinlemiyor,aglamasını umursamıyor bence sorun cinsellikten öte yapmayın kızlar..

Adam daha böyle bir konuda bile erkeklik ispatlamasına girişiyorsa muhim sorunlarla karşı karşıya geldiginde n'apabilir diye hiç düşündük mü ?

adam kızı dinlemiyor,aglamasını umursamıyor bence sorun cinsellikten öte yapmayın kızlar..

Adam daha böyle bir konuda bile erkeklik ispatlamasına girişiyorsa muhim sorunlarla karşı karşıya geldiginde n'apabilir diye hiç düşündük mü ?
Çok çok güzel bir yorum..:31:

Merhaba kızlar cinsellik bölümünden konu acamadigim için buraya yazmak durumunda kaldım..

Affiniza sığınarak detaylı anlatacağım kusuruma bakmayın. Bir hafta önce evlendim ilk gecem tam bir kabustu... Eşim beklediğimin aksine çok hırçın ve sert davrandı e olmadi haliyle iyice korktum iyice kastım kendimi yapamadım baya ugratik bunaldik eşim sinirlendi yatakdan gitti kanepede yatti ağlaya yalvara geri getirdim yatağa. . İlk gecemizde ayrı yatmak istemedim ama çok çok zoruma gitti...
Bir hafta boyunca denemelerimiz sürdü şuana kadar çok Afedersiniz 3 kere gerçekten yapabildik.. hala ilk girişlerde çok kendimi kasiyorum çok zorlanıyorum eşim birden bire tamamını sokmaya çalışıyor bende yavaş yavaş sok ve sakin çıkarma diyorum "senin keyfini bekleyene kadar ereksiyonumu kaybediyorum öyle yavaş yavaş olmuyo işte" diyor. Çok mutsuzum çok kötü hissediyorum kendimi her olmayisinda birbirimize kicimizi dönüp öyle yatıyoruz.. eşime derdimi anlatamıyorum beni çok geriyor daha çok yeniyiz daha şefkatli davran bana ilgili arzulu dokun diyorum ama anlatamıyorum adamın on sevişmeden haberi yok çok bunaldim çok üzüldüm dün gece yine yapamadık arkasını döndü yattı sabaha kadar ağladım dönüp bakmadi bile.. bu konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz ? Nasıl davranirsam daha iyi olur bilemiyorum ki :(((

Canm çok üzüldüm.Evlilikte cinsellik önemli.Birlikte olabiliyorsan problem yok rahatlaman gerekli.Kendini kasmamaya çalış eşinin de anlayışsızlığı çok garip her bakire kız korkar zaten.Baktın ki olmuyor eşini ikna edip bir aile danışmanına gidin.Ön sevişme her kadın için önemlidir eşinin üzerine gitme açık açık konuş onunla.Çok sert davrandığını aslında sende problem olmadığını onunla birlikte olmak istediğini söyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağlamanız çok garip....Hadi üzüldünüz olmadığı için alğladınız diyelim suçlu gibi..!
o anda size göstermesi gereken ilgiyi göstermiyorsa rahat yatıyorsa ne anladın bu işten...
Sadece cinsel biirliktelik başarılı oluncamı kadın sevilir..................!!!!!!!!!!!!!!

Siz hiç ereksiyon olamayan bir erkeği karısının daha ilk gece aglattıgını gördünüz mü ?

sen ne biçim erkeksin dedigini ?

Varsa eger o da kadının odun cinsinden..

zorlamak nedir ya adam resmen ilk geceden kendini tatmin etmeyi düşünmüş
eşiniz sizi niye hiç düşünmüyor acaba

ben olsam kanepeye yatmaya giden bi adamı asla çağırmam hele yanıma gel diye ağlayıp yalvarmam
kendi bileceği iş
olmuyorsa olmuyordur

Evet! Düsüncelerime tercüman oldunuz. Burda olay çok basitmis gibi "adam öküz/odun ama sen yine parmak egsersizini ihmal etme" deniliyor.
Ki en odun erkek bile esinin aglamasina, heleki dügün gününde umursamaz gibi davranmaz. Kendini kötü hiseder. Yahu cinsellik sadece bir penisin vajinaya girmesi degilki. Cinsellik sevismek, sevgini, askini göstermek ve 2 kisinin 1 olmasidir.

Bana sorarsan ortada ask, sevgi felan yok. Olsa o adam konu sahibi aci hisettigi anda geri çekilirdi "askim çokmu aciyor" diye. Konu sahibini ön planda tutardi. Ha konu sahibi diyor ya "aslinda çok sakin, iyi kibar adam" felan. Bence hiç böyle bir olay yok. Haydi iliski ani diyelim kafayi biraz siyiriyor ama ondan sonra? Ilk gecede yataklari ayirmak ne demektir ya? Sanirim konu sahibi bu adami hiç bir zaman iyi taniyamamis ve bu evlilik pek iyi gideceginide sanmiyorum.

inanmak gelmiyor içimden.böyle eşler var mı ya?bu nedir arkadaş.ilk günden kadınlık gururu kırılmış.Bilgisizlik mi desem acaba ama çevresinden evli arkadaşlarından hiçmi bişey öğrenmemiş?çok kızdım yaa

Evlilik oncesi iliskiye girmek bana ters ama kesinlikle onsevisme sart. Ah be canim evlilik oncesi hic mi bu adam dokunmadi sevkatle sana arzularken birbirinizi..Adam hurraa Allah ne verdiyse dalmis ilk gece dusuncesizlige bak.Ya sabirsiz ya da ne bileyim ya yazamadim simdi

benim bir arkadaş da evlendikten sonra 4 ay yapamamış ama
eşi hiç sinirli davranmamış
zaten sinirli davranmak çözüme hizmet etmiyor
eşin böyle birşeye sinirlenmenin anlamsız olduğunu kavrayacak olgunlukta değil
ve sanırım bir an önce girip boşalmak istiyor çünkü erken boşalma problemi var
bu yüzden sinirleniyor aslında öfkesi performans kaygısı yaşadığından

Bu erkeklerin yaptiklarini duydukca hersey fazla onlara ! Heleki bekaret ! Her buldugu delige girerken sekilden sekile girerler bas ustunde tasinacaklarada yaptiklarina bak !!
Bence hic uzulme . Istiyosa iyi davransin davranmicaksa keyfi bilir !!

Back