Bir haberle ilgili-yorumunuz nedir?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
798
Konu bugün izlediğim bir haberle ilgili.Bursada adam sosyal paylaşım sitesinde arkadaşıyla yazışıyor diye üvey kızını kalbinden bıçaklıyor. Kızın durumu ağır. Annenin söylediği "eşimden şikayetçi değilim!!!!!" Kadın kocasız kalırım diye mi? aç kalırım diye mi korkuyor ya da çalışmak zorunda kalırım diye midir? Çok sinirlendim anneye

Böyle konularin iç yüzünü tam olarak bilemedigimiz için yorum yapmak bana pek doğru gelmiyor, sonuçta yaşam standartlarini bilemiyoruz.. Kimse gelecekte ne olacağını bilemiyor. Rabbim bizleri korusun diyorum sadece...

Beni de bıçaklar diye korkuyordur.
Ayrıca kadının şikayetçi olması ne alaka? Kız bıçaklanmış annesi ben şikayetçi değilim dese "ha tamam o zaman ya" deyip adamı bırakacaklar mı?

Beni de bıçaklar diye korkuyordur.
bir anne daha cesur olmak zorunda cesur değilse anne olmayacak..üvey baba değil öz dahi olsa bıçaklamaya hakkı yoktu..evde neti yasaklayabilirlerdi..bu yaştaki çocuklar hata yapabilir kız yada erkek..ergenlik döneminden haberdar değil bunlar demekki..onlarla savaşarak hiçbir şeyi halledemez anne baba..

Olayın iç yüzü falan beni şu aşamada hiç ilgilendirmiyor 17 yaşında hayatının baharında kalbinden bıçaklanan gencecik bir kız var,belkide ölecek kız,annesi şikayetçi değilim demekle en büyük hatayı yapmış demek ki kızı ölse bu adamı boşamayacak kadın ben öyle düşündüm.

Yaşam şartlarını, veya olayı bilip bilmemek hiçbir şeyi değiştirmiyor bana göre, insan bile değil benim gözümde ne anne ne de baba. Bahanesi açıklaması yok.

olayın iç yüzünü bilmek bilmemek neyi değiştirir. gencecik bir kız hiç uğruna ölebilirdi. olayın iç yüzünü öğrenince "iyi yapmış,eline sağlık" mı diyeceğiz? Karısı aldatsa dahi erkeğin onu öldürmeye hakkı yoktur diyen bir dine inandığını(!) söyleyen insanların, namusluluk ve dindarlığın arkasına sığınarak ego tatmini yaptığı bir ülkede yaşıyoruz. o yazışmalarını yakaladıkları erkek çocuğu olsaydı yine kalbinden bıçaklanacak mıydı düşünmek lazım.

yazık. bu böyle gelmiş böyle devam edicek. karısını kızını bir hiç uğruna öldürenler hep var olucak.

Olayın iç yüzü diyen bendim, bana saldiran şahıslar bicaklamanin iç yüzünü söylemiyorum beni bilen bilir, annenin durumundan bahsediyorum.. Eğer lafiniz banaysa!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…