• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Yemek Yemeyince Zayıflıyorum

bende öyle hissediyorum. zaten bi kaç gün düzenli yesem normale dönüyorum ama 1 gün bi aksilik olsa ki zaten iştahsızımdır genel olarak,hemen kilo veriyorum.

Bende öyleyim. Bir gün yemesem hemen zayıflıyorum. Ayrıca ne zaman tartılsam 46,60 çıkıyorum. Sıkıldım ya 52-53 olmak istiyorum artık :((

en fazla 52 olabildim hayatım boyunca demiştim ya, o zaman da yazdı ve yazlıkta mangal partileri dondurmalar pastalar kolalar hey hey yasayıp gidiodum. arada spor da yapıodum iştahım açılıodu falan ama her zaman öyle ortam bulamıo insan malesef :(

kilo almanın tek yolu yemek yemek, yedikce mutlu olmak, mutlu oldukça tekrar yemek vs :D

bende böyleyim ama zayıf değilim tabi..
tutabilsem boğazımı bende zayıflıyorum bi günde...

maalesef bende öyleyim. evden çıkmazsam düzenli yiyebiliyorum ama olurda dışarı çıkarsam sürekli yemek yeme imkanım olmuyor ve anında 500 gr kadar zayıflıyorum

aynı sorundan ortağız sanırım bende 1.70boyum 43kioydum 6ay önce şimdi 48 bu benm için mucize .ama bunun asıl sebebi gerçekten hiç inanmıyodum ama düzenli öğün yemek en az bizim gibiler5öğün yemeli buda en az.ee tabi bide takviye almak lazım.bende 1gün yemim 3kilo veriyorum hatta bunun yüzünden popomda yanlarımda çatlaklar bile çıktı sarktı.herneyse takviyeye gelince nitroful kullanıyorum ben genelde sporcular kullanıyo sevglmde bunun sayesinde 17kilo aldı fitnesta yaptıgı için .bunu kullanıp bide 1 aydır popo egzersizleri yapıyorum dikleşmesi için :/ ama tabiki hedef 55 .buarada bende tiroit(hormon testleri) parazit kan testi ne varsa yaptırdım ama hiçbi sorun çıkmadı sanırım bu tembelliğimizden kimine su içse yarıyo bizim gibilerde kilo almak için boğuşuyo:/ umarım hedefine ulaşırsın

sağlık probleminiz olmamasına rağmen kilo alamıyorsanız yemeyi sevin bence:1:
çok yiyorum ama kilo alamıyorum diyenler -sağlık sorunları yoksa- sadece çok yediklerini sananlar..
bir ekmeği bir öğünde bitirebiliyorsanız ve bunu günde en az 3 kez yapıyorsanız,sağlık sorunum da yok kilo vermeme diyorsanız,ben de bir şey bilmiyorum:26:
imza:kilo vermek için çabalayan bir dost:43:

1. 66 boyundayım ve 50 kiloyum :( bence bünyeniz muhteşem metabolizmanıza hayranım! Ben eğer ağzımı tutmazsam bir günde bile 51 e çıkabilirim o kadar iddalıyım :D bu çok zor bir şey tabi sizin gibi manken görünümlü kızlara bakıp kıskanmamak ve tekrar diyetlere sarılmamak imkansız (: Kilo alma işini iyi becerdiğim için size rahatlıkla tavsiye verebilirim kesinlikle yediğiniz yemeği sevin! Yemek yapın kekler börekler poçalar ya da neyi yapmayı seviyorsanız.Mesela şuan aklıma iskender geldi tanrım bir de diyetteyim :((

Back