Bir Gün Yemek Yemeyince Zayıflıyorum

thechemist

yeppa
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
83
3
298
öğün bile atlasam olmuyo. her gün düzenli olarak 3 öğün yemek zorundayım kilomu sabit tutmak için. kilo almak için de 7/24 sürekli yemem gerek sanırım. hayatımda en fazla 52 kilo olabildim. mutsuz değilim aslında ama bi 4 kilo falan almak istiyorum. ne yapmak gerek

Canım bu aslında metabolizmanın çok hızlı çalıştığını gösteriyor, nitekim bu güzel bir durum olsa da bağlantılı olabileceği birkaç durum olabilir. Bunlara baktırmadıysa bir baktırır mısın? 1.si tiroidine bir baktır, hızlı çalışıyor olma ihtimali yüksek eğer bunu erkenden yakalarsan ileride karşılaşacağın "potansiyel" sorunların önüne geçersin.

2.si de bağırsak kurdu. Bunlar ya bildiğimiz kurt, ya da minik "candida" denen bakterilerdir. Kilo almayı engellerler dolayısıyla bunların bir testlerini yaptır. Hepsi temiz çıkarsa no problem.

yok 2. si olmadıgına eminim ama metabolizmam hızlı sanırım tiroidime baktırmalıyım haklısınz, teşekkür ederm :)

pskolojik olarak oyle hıssedıyorsun 1 gunde zayıf olunmaz mıden boşken daha zayıf gelır hep kendmdn bılıyorm:)

bende öyle hissediyorum. zaten bi kaç gün düzenli yesem normale dönüyorum ama 1 gün bi aksilik olsa ki zaten iştahsızımdır genel olarak,hemen kilo veriyorum.

Anlıyorum cnm, benim de başımda aynı dert, zorla bir ayda 2 kilo aldım, nişanlımın ailesinin yanına gittik bayram da 1 hafta kaldık düzenli yemek yiyemedim 4 kilo verip geldim o 2 kiloyu alana kadar o kadar uğraşmıştım ki, şimdi hala toparlayamadım anca 1 kilosunu aldım.. troitlerim de normal, kurdum da yok

canım zayıf insanların derdi aynı demekki. Bende yemek yerim tartıya çıkarım ama tuvalete falan gittikten sonra işte kilomu görürüm öbür gün bir öğün atlamışımdır, az yemişimdir neyse ve yine aynı şekilde tartılırım tam yarım kilo farkeder hatta bazen bir kilo nasıl oluyor bir öğle yemeği hiç yememekle ya da az yemekle nasıl böyle kilo veriliyoe bilmem ama oluyor işte kilolu insanlar o yarım kiloyu vermek için kaç gün diyet yapıyorlar hiçbirşey yemiyorlar yaa. Arkdaşlarıma dediğim zaman bana inanmıyolar. Kilom hep aynı tek artış yemek yer yemez oluyor o da lavaboya gidince yine düşüyor zaten.

Al benden de o kadar.
41-42 arasında gidip geliyorum bir 45 olsam..
S...n ilacını sırf sabahları içiyorum öğlen akşam değişiyor düzen yok o yüzden..
Finaller bitsin üç sefer almaya başlayacağım.Bakalım..

bendede aynı dert var .3.bebeğimi geçen yıl bugün dünyaya getirdim ama yıllardır aynı kilodayım yemesem hemen eriyorum.hamileyken bile sadece 7 kilo alıyorum.sonuncuda 15 kilo akdım ama hemen eridi

kızlar ebdne öyleyim bir öğün atlasam kot popomdan düşüyor
yanaklarım çöküyor
düzenli beslensemde aylarca uğraşşam 2 kilo anca alabiliyorum
uyguladığınız bir formül falan varmı?

benim kızımda aynısı.....çok şaşırdım benim kızımda bir sorun var diye....doktora götürdüm ....kan tahlilileri hepsi normal dedi....metobolizması hızlıdır ondan dedi...açıkcası pekte anlayamadı....3 günüğüne yazın tatile gittik...neredeyse 3-4 killo vererek döndük....resmen yüzünün elmacık kemikleri çıktı...bir yere 1 günlüğüne de olsa yatılı kalsak en az 1 kilo veriyor....yemekleri beğenmiyor...bu yüzden bir yere gitmeyi istemiyorum....o 1kiloyu alabilmek için bir kaç hafta uğraşıyor...sonra sabun erir gibi hemen 1 günde veriyor....bunu durdurmanın yolunu elbette bizde istiyoruz...ama olmuyor işte sürekli yemek yemek zorunda aynı kiloda kalabilmek için

! gün yemek yemesem 2 kilo rahat gidiyo benden.... tiroidim falan sapasağlam, kurtları mı da arada göbek atarak döküyorum Neden bu kadar hızlı mu metabolizma anlamıyorum sanki bi yere yetişecek :/:/:/

hepinizin msjlarını okudum ve sizi çok iyi anladım ben 2 sene önce 40 kiloydum boyum 160 şuan 20 yaşındayım ve 55 kiloyum bende alamayanlardandım ama inanın çok kolay 1. si düzenli yemek yiyin öğün atlamayın her akşam yatmadan ballı süt için her öğlen makarna yedim sırrım bu ara öğünlerde meyve yedim çok azmettim gece yatarken mutlaka yemek yedim ve sütü ihmal etmedim deneyin ve sabredin ve ufak egzersizler yaptım orantılı olsun diye

! gün yemek yemesem 2 kilo rahat gidiyo benden.... tiroidim falan sapasağlam, kurtları mı da arada göbek atarak döküyorum Neden bu kadar hızlı mu metabolizma anlamıyorum sanki bi yere yetişecek :/:/:/

aynen bende senin gibiyim, moralim bozuk olduğunda sigaranın dibinevuruyorum ve ertesi gün anında bir kilo zayıflıyorum gibi

karbonhidratı yüksek gıdalar yerseniz kilo alımınız daha hızlı olur. Nette hangi gıdada ne kadar karbohidrat var diye yazarsanız çıkar.. Ben kilo vermeye çalışıyorum ve karbonhidratı düşük gıdalar yiyorum 1 haftada 1 kilo verdim aynı yöntemi fazla karbonhidrat tüketimiyle alabilirsiniz diye düşünüyorum umarım yardımcı olmuşumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…