- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi HayatSultan
-
benim de durum vahim yakın ve uzak gelecekte evliliği bırak sevgili bile görünmüyor
şimdiden bu kadar kötü düşünme bence .. bide şey dicem sen bu çocuğu gerçekten seviyomusun... yani hemen bitirmeyi söleyebiliyosun başka biri varmı diye düşünüyosun bi kulağının üzerine yat hiç bişey düşünme o ne zaman ararsa arasın unut bi süre..
sevıyorum ama dıyorum ya olmazsada olmaz hıc umurumda degıl cunkı dersımı aldım bazı seylerden bnm ıcın onemlı olan sadece bnm mutlulugum onun derdı baskaydı amacına ulastı smdı bu rahatlıgı o yuzden sanırım neyse dedgını yapıcam cunkı cok sıkıldım artık cnm bıldgn gbı degıl son gunlerde huy degıstrdı resmen
evet canım ya bırkac gundur huy degıstırdı cocuk
hayat'ın mesaisi dolar hayat kaçarrrr..yarın görüşürüz kızlarrr...
varlıkları ayrı dert yoklukları ayrı valla bu düz sacı olanların kıvırcık istemesi kıvırcıkların düz istemesi gibi bi durum
varlıkları ayrı dert yoklukları ayrı valla bu düz sacı olanların kıvırcık istemesi kıvırcıkların düz istemesi gibi bi durum
şirketteki kızlarda var sıkılmıslar öff modundalar arada göğe bakıp gör Allahım diyorum gör bu istemeyenlere verdin şu isteyen kulunu böyle kalbi boş bırakırsın diyorum
bende haziran gibi evlilik düşünenlerdendim ama şuan pekte net değil :S ben nişanmış, kına gecesi filan istemiyorum. bu yüzden sözlümle kavga ettik. ayrılma noktasındayız. off yaaa. istemiyorum geleneklere göre zımbırtılar. ben eğlence gibi tertip etmek istiyorum. kimseyi yormadan uğraştırmadan. herkesin eğleneceği bi organizasyon okadar.
g ü n a y d ı n herkese..........
nadiacım çok sevindim canım gerçekten yaptığı çok olgunca bi davranış bundan sonra boşu boşuna üzmezsin kendinide sevdiceğinide tamam miiii
galıba benım bıraz daha hosgorulu olmam lazım ama aklıma hemen baska seyler gelıyor ıste napım
evet aynen biraz daha anlayışşşş nütfeeeennnn
gunaydın sekerım hosgeldıngünaydın çıtır kızlar
evlenmeyi bekleyen en yaşlı üyenizde geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?