• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

bir pdf dostasını küçültmeye çalışıyorum bir fotoğrafı artı....:52:
oynatmaya az kaldı bunca işimin arasında,kdv nin sonu bugünnn:37:

bir pdf dostasını küçültmeye çalışıyorum bir fotoğrafı artı....:52:
oynatmaya az kaldı bunca işimin arasında,kdv nin sonu bugünnn:37:

sende bırakıp gitme beee ...

benimde canım sıkkın yarın kurs başlıyormuş hemde iş yerinden birileri verecekmiş dersi pooofff offfff

kızlar ben geldim bu hafta her zamanki gibi okula gidip geldim çok sıkıcıydı yaaa :51:

Ne 2012 Ne 2013 ne yazın ne kışın evleneceğim..

ne zaman ne olur bilmiyorum şu anda hayatımda kimse yok... ama bi gün gelecek bende gelin olacağım bunu biliyorum..
:123::123::123::123::123:

KIZLAAARRR hadi :)) :29:

canımmm beni de arnıza alır mısınız ?
hayatımda kimse yok şu anda :) 18 yaşındayım,üni.ye hazırlanıyorum :) ama Allah ömür verirse ben de biliyorum gün gelip de gelin olcağımı :) ve bu hayatımda olmasını en çok istediğim şeylerden biri kızlar :) :16::16::16:

canımmm beni de arnıza alır mısınız ?
hayatımda kimse yok şu anda :) 18 yaşındayım,üni.ye hazırlanıyorum :) ama Allah ömür verirse ben de biliyorum gün gelip de gelin olcağımı :) ve bu hayatımda olmasını en çok istediğim şeylerden biri kızlar :) :16::16::16:

alırız tabii sorduğun kabahat :kkk:
hayatında biri olanlar da bekliyo umarım sen onlardan olmazsın hayırlısı :40:

teşekkürler :) amin canım yaa inşallah inşallah :) hayatında biri olup da bekleyenler inşallah daha fazla beklemelerine gerek kalmadan en kısa zamanda mutlu bir yuva kurarlar :):16::16:

yuva olmadan önce kendimizi bi geliştirelim ayaklarımızın üstünde duralım en önemlisi o :34:

yuva olmadan önce kendimizi bi geliştirelim ayaklarımızın üstünde duralım en önemlisi o :34:

katılıyorum cnm :) ilk önce okuyalım,iş-güç sahibi olalım,kendi ayaklarımızın üstünde duralım ondan sonra evlilikte olur kısmtese :) bence bir kadının ekonomik özgürlüğünün olması şart!!! kocanı her nekadar çok seversen sev onun eline bakmadan,kendi paranı kendin kazanman en iyisi:34::34::34:

Back