• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

Şimdi bi topik gördüm çok istediğiniz ve gerçek olan dualarınız diye ... ben gibi çok insan varmış ama hepsininde dileği er geç olmuş... Moral oldu bana... Biliyodum biliyorum rabbimin boş çevirmeyeceğini...

acabaaaa ne zamaaaannnnnn :17:
ben kendi adıma acaba ne zaman dediğim zaman aynen şöyle oluyorummmm :18:
o bir gün gelecek olan güne bir adım daha yaklaştık :16:
evet bi gün daha :17:
olur tabi neden olmasın...cefa olmadan sefa olmuyor:31:

ben biyerde bişeyleri eksik mi yapıyorum acaba .. yani ibadetlerim allahla benim aramda ama ben allaha layık bi kul değilmiyim acaba diye düşünorum bazennn :19:

Son düzenleme:
ben kendi adıma acaba ne zaman dediğim zaman aynen şöyle oluyorummmm :18:

evet bi gün daha :17:

ben biyerde bişeyleri eksik mi yapıyorum acaba .. yani ibadetlerim allahla benim aramda ama ben allaha layık bi kul değilmiyim acaba diye düşünorum bazennn :19:[/QUOTE

şöyle bir şey söyleyim hayatcım; Allah sevdiği kulu daha çok dua etsin diye sürekli sıkıntılarla imtihan edermiş..o kulunun dua eden sesi hoş gelirmiş...
aramızda epey bir yaş farkı...düşünürsek bu şekilde hala yıllardır Allah ım beni sevmiyor mu diye düşünmem lazım:34: zaman zaman bu anlayışa ben de sahip oldum
ama bir yerden sonra anlıyorsun artık..ne kadar şükretsek aldığımız nefes için bile azdır...sen sabır ve dua ile devam et:16:

şöyle bir şey söyleyim hayatcım; Allah sevdiği kulu daha çok dua etsin diye sürekli sıkıntılarla imtihan edermiş..o kulunun dua eden sesi hoş gelirmiş...
aramızda epey bir yaş farkı...düşünürsek bu şekilde hala yıllardır Allah ım beni sevmiyor mu diye düşünmem lazım:34: zaman zaman bu anlayışa ben de sahip oldum
ama bir yerden sonra anlıyorsun artık..ne kadar şükretsek aldığımız nefes için bile azdır...sen sabır ve dua ile devam et:16:
[/QUOTE]

Canımm benim evet bende biliyorum bunu belkide allahın sevdiği kuluyumdur kimbilir ama duamda kabul olsun artık diye ısrar etmektenm alıkoyamıyorum kendimi

Canımm benim evet bende biliyorum bunu belkide allahın sevdiği kuluyumdur kimbilir ama duamda kabul olsun artık diye ısrar etmektenm alıkoyamıyorum kendimi[/QUOTE]

doğru zamanı bekle ozaman geldiğinde iyikide beklemişim diyeceksinn ,buna adın kadar emin ol .her şeyin hayrına inan. hayırlısı için dua et ve sabırla bekle ,muradına ermen beklemediğin anda gerçekleşecektir ...

Canımm benim evet bende biliyorum bunu belkide allahın sevdiği kuluyumdur kimbilir ama duamda kabul olsun artık diye ısrar etmektenm alıkoyamıyorum kendimi[/QUOTE]

hayatcım; şuan bir yoldayım bilmiyorum henüz ne olur...ama güzel olursa ne dicem biliyor musun? iyi ki de beklemişim Yarabbim ,sen her şeyin en güzelini biliyorsun...
gerçekten bir denge var ortada bizim görmek istemediğimiz çoğu zaman kabullenmediğimiz ama Yaradan tarafından inşa edilmiş...o yüzden duan da ısrarcı ol:31: ve sorgulama...sorgulaman bittiği zaman onu görebilirsin..senden her gün şikayet eden birini sevsen bile nasıl ona istediğini verirsin??

Teşekkür ederim kızlar :))

Rabbim hayırlı yazılar yazsın .. Ben umudumu hiç kaybetmiceeeemmm

İŞTE BU::: Tependeki bir sinek bile elini sallamadan gitmezken, başındaki Şeytan Sen KUR'AN a sarılmadan gider mi sanıyorsun???

Sabır ve DUA...

Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.

- Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Back