- Konu Sahibi HayatSultan
:82::86::83::98:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam millet nerdesinizzz
o bir gün gelecek olan güne bir adım daha yaklaştık
ben kendi adıma acaba ne zaman dediğim zaman aynen şöyle oluyorummmm :18:acabaaaa ne zamaaaannnnnn
evet bi gün dahao bir gün gelecek olan güne bir adım daha yaklaştık
olur tabi neden olmasın...cefa olmadan sefa olmuyor
ayyy dimi hiç bu açıdan bakmamıştım
ben kendi adıma acaba ne zaman dediğim zaman aynen şöyle oluyorummmm :18:
evet bi gün daha
ben biyerde bişeyleri eksik mi yapıyorum acaba .. yani ibadetlerim allahla benim aramda ama ben allaha layık bi kul değilmiyim acaba diye düşünorum bazennn [/QUOTE
şöyle bir şey söyleyim hayatcım; Allah sevdiği kulu daha çok dua etsin diye sürekli sıkıntılarla imtihan edermiş..o kulunun dua eden sesi hoş gelirmiş...
aramızda epey bir yaş farkı...düşünürsek bu şekilde hala yıllardır Allah ım beni sevmiyor mu diye düşünmem lazım zaman zaman bu anlayışa ben de sahip oldum
ama bir yerden sonra anlıyorsun artık..ne kadar şükretsek aldığımız nefes için bile azdır...sen sabır ve dua ile devam et
şöyle bir şey söyleyim hayatcım; Allah sevdiği kulu daha çok dua etsin diye sürekli sıkıntılarla imtihan edermiş..o kulunun dua eden sesi hoş gelirmiş...
aramızda epey bir yaş farkı...düşünürsek bu şekilde hala yıllardır Allah ım beni sevmiyor mu diye düşünmem lazım zaman zaman bu anlayışa ben de sahip oldum
ama bir yerden sonra anlıyorsun artık..ne kadar şükretsek aldığımız nefes için bile azdır...sen sabır ve dua ile devam et
:) bir bakıcaz ki o gün gelmiş
hayırlısıyla gelsin ama hemen gelsiiinnnn
Dünya emekçi kadınlar günününüz kutlu olsuuuunnnn