• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

hayatcım 10 dk da bir msj hakkı meselesinden dolayı buradan devam edelim
öle işte canım
daha beter olma sevin bence
karşına daha iyileri çıkar
fazlada kurcalamk istemiyorum yaranı deşmemek adına
geçmişi boşver geleceğe bak canım

hayatcım 10 dk da bir msj hakkı meselesinden dolayı buradan devam edelim
öle işte canım
daha beter olma sevin bence
karşına daha iyileri çıkar
fazlada kurcalamk istemiyorum yaranı deşmemek adına
geçmişi boşver geleceğe bak canım

sen başkaydın benim için ya gittiğine o kadar üzülmüştüm ki... konuşacak ne çok şeyimiz birikmiş başla bi yerden anlatmaya hadiii.. beni boşver şimdilik senin mutluluğunu konuşalımm.

sen başkaydın benim için ya gittiğine o kadar üzülmüştüm ki... konuşacak ne çok şeyimiz birikmiş başla bi yerden anlatmaya hadiii.. beni boşver şimdilik senin mutluluğunu konuşalımm.

canımsın yaaa güzelim benim:):)
sende benim için başkaydın ki unutmadım seni
canım şükrolsun ki nasibimde varmış işte
burda boşuna panik yapmışım yaa şimdi okusam gülerim hala okumadım eskileri
öle işte canım aralık ayında tanışmaya geldiler
sonra babamlar evlerine bakmaya gittiler sonra isteme sonra nişan oldu evde oldu nişanım çok güzeldi herşey
düğünümde 25 ağustosta allah nasip ederse
şimdi ise bekliyorum canım çeyiz falan alıyorum :)

herşeyin bi zamanı var işte gördünmü inşallah bende sen gibi eski günlerimi hatırlayıp tebessüm ederim canım... sonu mutluluk olsun yüzün hep gülsün inşallah..

benim durumuda açtığım konulardan okumuşsunduır çok zor günler yaşadım kuzum çok gözyaşı döktüm yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum kendimi..

Allah daha iyi etsin,gönlünün muradını hayırlı bir zamanda nasip etsin sana
huzurlu ve sıkıntısız günler seni kovalasın...:13:

Bittim bu söze...

Bir BAYANIN, En Mutlu Günü DÜĞÜN GÜNÜ' dür..! Düşünsenize; O Sabah UYANIYOR ve İlk Kez Ne GİYECEĞİNİ Biliyor..! :)) :123:

Back