- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
- Konu Sahibi HayatSultan
selam kızlar ben 2,5 yıldır biriyle çıkıyorum. sonumuz ne zaman belli olur bilmiyorum. istemek yetmiyor maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bazen diyorum ki bak 2012 nin de iki ayı bitti gitti hayatımda değişen hiç bişey olmadı ya daha sonraki aylarda aynen geçip giderse... :18::18:
selam kızlar ben 2,5 yıldır biriyle çıkıyorum. sonumuz ne zaman belli olur bilmiyorum. istemek yetmiyor maalesef
Kalsedonn:))
yazdıkların yüzümde tebessüm yarattı evet aynen dediğin gibi aslında biz farketmeden farkedemeden hayatımızda ne çok şey değişiyo dimii... Umarım senin dediğin gibi olur bi gün gelip bende buraya çoookk ama çookk güzel şeyler yazarımm.. Umarım sende tabi :))
Hoşgeldinn :))
Evet istemek yetmiyo... Sana sadece tek tavsiyem sonunu bilmediğin bi ilişkide yürüme.. yani evlilik olmamasının nedeni ne,???yaşmı, askerlik mi ,, işmi yada ne bileyim sebep ne? Eğer sebep yoksa ve keyfi bi bekleyişse üzülürüm benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem..
Bundan 3 ay öncemi hatırlıyorum.. kabus gibi geçen günler resmen depresyona girmiştim ağlamak sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar ağlamak.. ne günler geçirdim sonra artık bi söz verdim kendime üzmüyorum kendimi.. Bazen gece yattığımda yine ağlıyorum ama artık o kadarda tutamıyorum gözyaşlarımı..
Şükretmem gereken o kadar çok sebebim varki öncelikle ailemmm benim canım ailemm sonra işimm eğer şu an çalışıyo olmasaydı az zor toplardım kendimi çok şükür Rabbim sana..
Dün arkadaşımla telde konuşurken o na dedim ki artık üzülmüyorum.. bunu diyebildim yani tebrik ediyorum kendimi.. Ben Allah'ın adaletine güveniyorum o mutlaka hak edene hak ettiğini verir..
koşturmaca ,işler bir yandan...sıkılıyorum bu ara çalışırken,sürekli dikkatim dağılıyor..genelde de soluğu burda alıyorum
bir yıldır baktığım bir menekşem vardı o açmışmutlu oldum çok,bakıp bakıp duruyorum:119: farklı da bişiy yok başka
bu kadar yani ölemiiii ????
daha ne olsun hafta sonu sinemaya gidecektim gidemedim,çok kalabalıktı her yer..Kadıköy de gezmeyi tercih ettim,tek ve yek ama bayağ bir yorulmuşum yanii..vala bulamadım onun dışında bişiyy:26:
iyi iyi yani olumsuz bişey yok.. ne güzell :))
Beni bir ben anlarım birde beni yaradan..
Bana bir ben lazımım birde beni anlayan..
asıl soğukta olur,mktoplar kırılır hem masaj niyetine
eyvallah bacım sağolasın...yok yok zaman olmuyor gerçekten...hani sürekli bir koşturmaca içinde hissediyorum kendimi..öyle yerlere ( hamam) sahi konusu geçmişken tek gidilir mi?
amaaaannn keyif o an dinlemek her zaman bulamıyor insan çift'leşeceği birini ^
artık bakalım ne zamana kısmet olur..böle şelerle işte avunuyoruz bak