Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

evlilik istiyoruz ama her şey toz pembe olmayacak muhakkak...iyi bir evlilik kararı için en az altı ayın geçmesi gerekiyormuş.sonrasında karar vermek en güzeli...ve aşkın o ilk hallerinden arınmış olmak önemli...

ben de isterdim anne olmayı yaa
geçende uzunca bir süredir göremediğim yeğenimi gördüm,bize gelmişlerdi..2 yaşına girmedi henüz ,bir sarılışı vardı hayat anlatamam.:26: kimseye yapmamış,ben dışardan geldim,bir sarılışı,başını omzuma koyuşu ve sıkı sıkı tutuşu var bazen o duygu çok ağır basıyor,hele ki yaş ilerlediyse

Neyse olaya bide şu gözle bakalım "Hiç bişey için geç değildir"

iş yerinde bi arkadaşım var 32 yaşında yeni nişanlandı onunlada konuşuruz böyle o da derki artık bi yaştan sonra millet hadi evlen diye gözüne bakıyo insan üzülüyo ister istemez der... Napalımmm bol bol dua edelim Rabbim evliliği hakkımızda hayırlı kılsın bu güzel duygulardan bizi mahrum bırakmasın.. Merhamet etsin bize ...

ağzından bal damlıyor hayat,ne güzel dualar bunlar..
keşke her zaman aklımızdan geçenleri kalbimize de geçirebilsek..gerçi gerçekten ben epey bir alıştım artık bu durumlara...hayırlısı olsun diyorum,buradaki zor hayatları gördükçe..:26:

Dualarda unutmayalım birbirimizi canımmm bacımmm..

elbette,her zaman için..birinin biri için ettiği dua kadar temiz bir dilek yok zaten....

amannn pek de sakin bir topic senle ben olmasak kimsecikler yokk

ßende ßirgün ßuraya gelippp kızlaarrr evleniyorummm diyeceğim inşallah

Hoşbulduk
Bizimki üniv. son senesinde , birkaç dersi kaldı gibi gözüküyor. Yarım dönem geç mezun olacak. Sonra ise ya polislik eğitimi (6 ay) veya askerlik yapacak. İşe başlasın o zaman asıl niyetini anlarım tabii o zamana kadar ben ondan emin olur da evet dersem...

yaa benim gözümü açlık bürüdü sanırım yanlış okumuşum:26: af diliyorum arkadaştan..şangur şungur dalmışım olaya

2,5 yıl uzun bir süre evet..ortadaki sorun nedir peki?? (adım adım gideyim bari) [/QUOTE]

okul

okul

Bugün dünden daha güzel olsun.. günaydınnn

kronikeentel,günaydın..

karamsar bir tablo çizmişsin fakat çevremde aynı süreçlerden geçip evlenen çok gördüm..senin sevgilin ile ilgili sıokıntıların mı oldu? güvensizlik gibi en başta?

hayatcım günaydın inşallah daha güzel olur.....

Bugün ders çalışmaya başlamayı düşünüyorum inş.. :))))))) stajer gelsin işi bırakıp oturacam kitabın başına....

ha bide dün ex kişiyi gördüm rüyamda bizim eve gelmiş bana kendini affettirmeye çalışıyodu.. falan filan işte numaramı gizli çağrılara kapatmıştım ama bugün sabah yine gizli çağrı geldi reddettim açmadım nasıl oluyo yaaa.. rüyamda onu görüyorum sabah gizli çağrı alıyorummm...

hayrola ne dersi hayat

yaaa öle herşeye bir mana çıkarırsakk ooooo

operatörünü aç söle ,tamamen kapasınlar ....hatta numaranı değiştir...yakın dönem,elbet girecek ara sıra rüyana falan üstünde durma

KalSedon : güvensizlik ona karşı değil hayata karşı var bende.

günaydınlar...

kronikentel* sürekli karamsar ve güvensiz yaşanmaz ki ama:26: tedbir güzeldir,hata oranını azaltır ama fazlası hayatını bozar...

gunaydın kızlar:26:
hastayım yorgunum bıtkınım cok kotuyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…