yazar Allen Car 2006 yilinda akciger kanserinden ölmüstür...
evet stelinaya katılıyorum. İçmek bağımlılık doğru ama bırakmak irade işi. İkisi farklı eylemler.
Ben de 10 sene fosur fosur içip bıraktım 5 sene oldu. Ama irademe yenik düşseydim bağımlılıktan nasıl kurtulacaktım..
katılıyorum arkadaşım en önemlisi beyinde bırakmak..kaç kez denedim ama olmuyor işte( zararlarını bile bile içiyorum ve her denememde bıraktım diyemiyorum hep ara verdim diyorum.işte bıraktım diye bilmek en önemlisi... bıraktım diyen arkadaşları candan tebrik ederim devamı gelir inşallahh.....turkbayragi
Bende bugÜn kİtabı İndİrdİm okumaya baŞlayacaĞım hadİ hayırlısı.
snopps tebriklerrr şekerimmm umarım hayatından gerçek anlamda sıfırlayıppp tekrar deneme gafletinden kesinlikle uzak durursunn.
sscuba canım teşekkür ederim,sence kitabı okuyupta tekrar başlamak mümkün mü;) inan ne zaman bıraktın ?hangi tarih? deseler bilmiyorum,sanki geçmişte hiç sigara içmemişim gibi..ve hergün ne için şükrediyorum biliyormusunuz??? özgürlüğüme kavuştuğum için!!!, meğer sigara içmek için ne çok ritüellerimiz varmış,bizi hapseden....sanki bir çoçuğu büyütür gibi...hani çocuğun olunca artık kendi yaşantını,isteklerini bırakırsın ya...,hep ona göre yaşantını ayarlarsın,sigara içerken de öyleymiş;bırakınca anlıyorsun ancak neler kaçırdığını...
bu arada kendim için kitabı almamıştım ama; (çünkü geceyarısıydı ve sabredemeyip netten okumuştumdeğer verdiğim biri için gidip D&R dan kitabı hediye aldım,burda 7 tl denmişti ama ,14' ye aldım?.keşke çok param olsada çok alıp herkese hediye edebilsem..a.s.
evet zam gelmiş ve yüzdeyüz..ebrulisultan;kitap teklifin çok hoş..mesala kadınlar için sigarayı bırakma yöntemi kitabını kitapçılarda bulamadım çok aradım,bu kitap varmı elinizde?
bu kitap için teklifiniz geçerli olabilir mi ?yerimseniben
arkadaşlar bu kitabı netten nasıl inditebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?