Bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti :)

bende cok uzun zamandir sigarayi birakmak istiyorum simdiye kadar hic denemedim,kitabi indirdim netten en yakin zamanda okuyacagim bu arada arkadaslarimada gonderdim hep beraber birakacagiz insallah:Saruboceq:

suraya bak ya ne iradesiz insanlariz isimiz kitaba kaldi:bbo:

ırade ile alakalı değil bence.Bırakamayan bu kadar insan var hepsimi iradesiz.Bu bir bğımlılık

ya ne desem bilmem ki
kimseyide kırmak istemiyorum ama yinede gerçek duygularımı yazacağım
walla bırakan arkadaşları tebrik ederim, ama ben bunları okurken dudak bükmedim desem yalan olur
yani ne bilem bir kitap nasıl olurda sigara bıraktır?
ilginç demek ki sizler cidden bırakmayı istiyordunuz ki sebeb oldu (kitap)
ama söz arkadaşlar kitabı görürsem alacağım (özel aramak yok kikkikikii)
ya ne bilim ben sigarasız bir yaşam düşünemiyorummmmm, fazlası ile bağımlıyım
canı gönülden sizleri tebrik ederim ,ne mutlu sizlere özgür bi yaşamınız var artık

arkadaslar kitabi okumaya basladim 27 dinci sayfadayim yazar sigara icmeye devam edin diyor,ama kitaba basladiktan sonra ne zaman sigara icsem karnim sisiyor ve icinde kelebekler ucusuyor sanki,bu ne istir yaaa:bbo:

evet stelinaya katılıyorum. İçmek bağımlılık doğru ama bırakmak irade işi. İkisi farklı eylemler.

Ben de 10 sene fosur fosur içip bıraktım 5 sene oldu. Ama irademe yenik düşseydim bağımlılıktan nasıl kurtulacaktım..

kitabın çalışanlarından biriiyim arkadaşlar. Lütfen kitabı okurken açık olun ve Allen Carr'ın tüm söylediklerini uygulayın.

Hiç bir sebebiniz olmayacak bırakamamak için. Okumamış olanlar için karikaturlu- Allen Carr Sigarayı Bırakmanın kolay yolu çıkmıştır.

Kadınlar için sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını daha rahat okuyabilirsiniz.

Sevgiler,

irade günü ile bırakanlar mutlaka sigaraya yeniden başlarlar. Başarı oranı dünya üzerinde sadece %2 dir.

Kendinizi yersiniz sadece. içmiycem! içmiycem! diye sayıklarken bulabilirsiniz kendinizi.

Üstelik içenleri kıskanırsınız ve en kötüsü özlersiniz. Sonuç mu?

Yeniden sigara yakacaksınız

Kum Saatim,

tamamen haklısın. Bu iş kafada biter. Ama nasıl biter için var Allen Carr yöntemi. DVD si de var ama en etkilisi seminerdir. Kitabın başarı oranı değişir. Kitaba soru soramıyorsun, kendinden birşey bulamıyorsun belki ama bu durumda sana ben seminere katıl derim. Üstelik bırakmazsan para iadesi de var.

Çok doğru bu iş kafada biter. Labirent gibi düşün, çıkışı bulmana Allen Carr yardım ediyor biraz.

Not: çok uzun süre sigara içtim. Çok iyi anlıyorum hayatım seni.

sevgiler canım,

Bende bugÜn kıtabı ındırdım okumaya baŞlayacaĞım hadı hayırlısı.

Kitaba zam geldiğini bilmiyordum hanımlar. ısteyen varsa lütfen bana mesaj atın. Ben merkezinde olduğum için ücretsiz gönderebilirim.

evet zam gelmiş ve yüzdeyüz..ebrulisultan;kitap teklifin çok hoş..mesala kadınlar için sigarayı bırakma yöntemi kitabını kitapçılarda bulamadım çok aradım,bu kitap varmı elinizde?
bu kitap için teklifiniz geçerli olabilir mi ?yerimseniben

snops;

kadınlar için olan kitaptan yok ama diğerinden çok da farkı yoktur. Regl dönemiyle ilgili birkaç extra bilgi var içinde.

Zam da sanırım çok sattığından :)

kızlar 35 gün oldu sigarayı bırakalı ama kitabın varlığından haberim yoktu diğer topikteki arkadaşlar söyledi hangi topikmi 'sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya' topiği,sizleride bekliyoruz kaydirigubbakcemilebugün kitabı aldım bende çok merak ettim d&r dan 14 tl ye aldım biraz fazla ama sigaraya 10 sene ne paralar verdik dimi bazen şeytan yoklasada hayat sigarasız çok daha güzzel zemuszemus:Saruboceq:

arkadaşlar bu kitabı netten nasıl inditebilirim?

bende indirmişdim ama okuyamadım pc den kitap okumak bence zor gözlerine yazık ve en önemlisi yazarın emeğine yazık zamanında acımadan çatır çatır ne paralar verdik sigaraya dimi yazar bize çok büyük iyilik yapıyor kitap parasını çok görmeyelim okuyup sigara içen bir başka tiryakiye hediye edelimolumunekankayizsmile:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…