Nasıl yani?? Aralarında on yaşla farkla evlenenlerin eşleri kadınlar küfürbaz olunca haklı mı? Ya da çocukların başkasından olma ihtimaliyle mide bulandırınca?? Ya da bu kızımız 25inde evlenince değişecek mi?? Evet eve gelince direkt küfürle başlıyor, yemek yaptın mı diye dışardan yiyeydin diye olaya kavgayla başlayınca 18 yaşındakilere göre normal öyle mi??Araların da 10 yıl fark var.. ne bekliyordu ki? Kız hala çocuk. 3 yaşındamıydı yiğeniniz takip edemedim? 18 yaşındayken evlense, erkek kardeşiniz 28 yaşında oluyor.
Eminim kızın da yaşadığı şeyler vardır. Eşi eve gelince nasıl küfür ediyormuş ya hu?
Olayların sadece bu kadar olduğuna inanamıyorum.
Kaldı ki siz ne yapabilir siniz? Erkek kardeşiniz düşünsün.
İnanır mısınız ben de şaşkınım. Kardeşimin hala nasıl tepki veremediğineAbiniz o zamanlar 28 yaşlarında filandı muhtemelen, yani karakteri kişiliği oturmuş meslek sahibi olmuş bir insan baba baskısı yüzünden 18 yaşında bir kızla nasıl evlenir ki? Çevresinde dengine, yaşına göre hiç mi kimse yoktu tee doğulardan köyden okumamış bir kızı buldu da evlendi. Bile bile lades demek değil de nedir ki bu? Kıza zaten diyecek söz bulamıyorum ağır rahatsız ve acilen tedavi görmeli, abiniz de ciddi ciddi dna testini yaptırmalı. Hoş 3 yıldır bu lafları duyup bir şey yapmayan adam şimdi mi yapacak? Hala şaşkınım yaa
Nasıl yani?? Aralarında on yaşla farkla evlenenlerin eşleri kadınlar küfürbaz olunca haklı mı? Ya da çocukların başkasından olma ihtimaliyle mide bulandırınca?? Ya da bu kızımız 25inde evlenince değişecek mi?? Evet eve gelince direkt küfürle başlıyor, yemek yaptın mı diye dışardan yiyeydin diye olaya kavgayla başlayınca 18 yaşındakilere göre normal öyle mi??
Kaldı ki mızı kendi yetiştiriği çevreden ele alırsam 14ünde nişanlanıp en geç 16sında evlenenlerin hiç biri bunu yapmıyor. Ayrıca benimle evlenmezsen kendimi öldürürüm diye o vakitler 28 yaşındaki kardeşimi evlenmeye ikna etmek için bir nevi kendince mecbur bırakan da gelin kızımız..
Bu çocuklar senden değil, bizim köyde falanca erkekten diyormuş kavga anında.
Bence sorun gerçekten kızın yaşının küçük olması değil. Onların köyünde 16 sında evlenmek normal ve hiç biri böyle değil anladığım kadarıyla. Ben de zaten başlangıçta yaşına verdim, ama yok burada her 18 inde kendinden 10 yaş büyük birileriyle evlenenler bu kadar yaşatmıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?