Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canım atlamışım yazıyı şimdi gördüm...inşşş tatlım.aslına bakarsanız çok aşırı kafama takmaıyorum ben bu konuyu.tabiki çok fazla istiyorum ama ben daha çok eşim çok fazla istedigi için on bu haberi verecegim günü iple çekiyorum.canım kocişim ben ve bebişimizz ayyy ne güzel yaa.:Saruboceq:
ceylanım inşşş sende hemen kalırsın tatlımm inşşşşş.:Saruboceq:

ayy kızlar osunda kimseden bişey istemiyorum valla....inşallah hepimiz kavuşucaz bebişlerimize....

bak kasıklarını şöyle sev:
aman amanaaman agucuk agucuk ne güzel de ağrırmış ne güzel.bak sağ kasık kardeşin ne güzel ağrıyo sewn de ağrısana...:mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sena kız varya çok fenasın sen yaaaa kasıklarını sevcekmişmişş

ay betty bugün felaket renk geldi topice sayende ha çok hararetli rekor kıracaz herhalde bugün :))))9

hadi bakalım allahım sevincimizi yarım bırakma noooooooluuuuurrrrrrrr

bana da edin bana da kızlar bebek duasına çıkalım allah kabul eder belki o zaman

gündoğmadan mesajını aldım canım..kapiş...çok özletme kendini haaaaaaaa......sensiz olmaz

kıssssssssslar çok yazmayın ben şu anda aynı anda yazılı sorusu hazırlayacağım...........

okeydir güncüm mesaj alındı datlummmm özlicez ama yaaaa

sena bende bi soru yazıyorum 1 cevap 1 soru 1 cevap:)))))

ya deasy bana dua etmemişsinnnnnnnnsenağlama

ay canım benimmm aşkolsun kızz etmez olur muyummmm.ALLAHIM bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşş.
sende ennnn kısa sürede hatta benden önce hamiş haberini verirsin bizee tatlişşş yaa.:1hug:

sağol deasycim.yok okadar da demedim allah sana da tez zamanda versin inşallaaaaaaaaaah

sinav sorulari:
1- bir kadin reglenin kacinci gunu yumurtlayabilir
2- bebek isteyen cift iliskiden sonra ne yapar
3- kadin regle gunune kadar nasil sabreder
4- hamilelik testine nasil isinir
5- kirmizi kart yemek ne demektir

cevaplar
1_kadin bir kez olmak sartiyla tavuk gb ne zman yumurtlayacagi belli olmaz genelde iki regle ortasidir ama bos durmayin calismaya devam
2_kadin amuda kalkar adama bana sunu getir bunu getir diye emir vermeye baslayarak hamilelege adami da hazirlar
3-sabredemez siyirir genelde
4-walla zordur dogru isemek ama kadin hunerlidir ne yapar ne eder iser
5- kirmizi karti yemek zortu yemek gibidir 14 gun daha bekleyecek calismalara devam edecektir

sinav sorulari:
1- bir kadin reglenin kacinci gunu yumurtlayabilir
2- bebek isteyen cift iliskiden sonra ne yapar
3- kadin regle gunune kadar nasil sabreder
4- hamilelik testine nasil isinir
5- kirmizi kart yemek ne demektir

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

güüüünnnnnnn canımmmmmm kız öldüm gülmekten yaaaaaaaaaaa dur sırayla geçiyorum kağıda şimdi

ne oluyo kısslar yahu anlamadım ben bişeyy.gündogmadan nereye gidiyor ki...haa ama özelinizse bişy diyemiicemmm bende topiginize gelmem iştee bi daha küstümmmmmmm:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…