boşver canım yapma stres stres yaparsan kendini sıkarsın o daha çok acı verir benim kadar canı kıymetli kimse yoktur bak ben diyorsam acımıyor diye korkulacak bişey yok diye yoktur yanisırnaşık şeytatlım teslerimi yapmıştı zaten ama bide ultrasonlarda bakalım öyle başlayalım dedi kist falan varsa klomen zararlı oluyo kistleri büyütüyo dedi bakalım nolucak ultrasona kimilerine vajinal ultrasonla bakıyolar ya öylemi bakacaklar acaba diye stres oldum bende
işte canım bende acayip utanıyodum o yüzden hani birazda olsda bayanda rahat olurum diye bayan doktor seçtim şimdiki doktorumda çok iyi doktor gibi değil hani bi seviye soğukluk koyar ya doktorlar hiç öyle değil ablacım canımcım diye konuşuyo espri yapıyo çok sıcak kanlı oda insanı rahatlatıyo birde benim doktor fobim var çok çok zorda kalmayınca yataklarda sürünür gitmem yani stres basıyor bayılacak gibi oluyorumordudayım canım ben ya ben acıdan ziyade çok utanıyorum valla bilemiyorum nasıl olacak
ewet hayatım ben hep diyorum allah ne zaman nasip ederse olacak ama ne zaman dediğin gibi mecbur bekleyeceğiz bide biz çok düşüyoruz üzerine doktorlar düşünmeyin kendinizi şartlandırmayın dedikleri halde bizden alanda bize verende yüce rabbim o yüzden bekleyeceğiz hayatımcanım ya aslına bakarsan ben korunmaktan ziyade olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı insanlar 2.ye 3. hiç hamile kalamazdı herhalde vakti zamanı var ben buna inanıyorum tüm kalbimle sadece korunduğum 1 yılı kayıp olarak görüyorum o kadar büyük allahım ol diyecek ve olacak başka bişey değil biz kendimizi ne kadar paralarsak paralayalım o bebekler doğmak istedikleri gün gelecekler bizde eşşek gibi bekleyecez yada bende diym eşşek gibi derken biraz kaba tabir oldu ama gelince popoşuna iki tane yapıştırıcam eşşolusunun bakın görün çok kızdırdı beni hımmmmm:)))