sevimdim sevilcim hele dubleksi duyduguma; migdeni agritcak kadar, kiyamam sana Allah bilir bu streste etki yapti hamile kalamamana. amannn diyecegiz gecicez bazi seyleri hayatta yoksa olan bize oluyor onlara degil.bir de es anlayisli olunca aslinda bu konuyu mesafeli bir sorun tutmak cok cok daha kolay, bahsettigim kisinin de esi cok anlayisliydi kiz ondan rahatti. sen bir sey olunca bize yaz buraya ne cozumler buluruz voltran grubu olarak, ohhoo biz variz kaynatir kazana atariz walla:)))
olurmu hayatım gir sende kıyamam sana:1hug:çok hararetli yazışıyosuznuz giremedim araya :)
hpt honey arkadaşım bak birkere gebelik yaşamışsın üzme kendini onun devamı gelir büyüklerimiz hep öyle der bi tanıdığım vardı 5 yıl olmadı sonra gebelik yaşadı ve düşük yaptı annem üzülme kızım bikere olduysa devamı gelir dedi kız 6 ay sonra tekrar kaldı
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhayatım sen yeterki gel gerisi önemli değil istediğin herseyi yaparız:lepi:sevilim ben eskişehir e yerleşince hakkından gelirim kaynitonunnn merak etme tatlı kuşum,
bak hatta kendime sahne ismi bilem buldum : KAYNANATÖRR! -tatlicadiarzu-
bi uçan bi de kaçan vallaa sositososito
hayatım o ilaçlar yumurtalıklar için veriliyor güçlendiriyor ve güzel yumurtluyorsan çatlatma iğnesi vuruyor doktor gebeliği kolaylaştırıyor gibi bişey ama sen sağlıklı yumurtluyorsan gerek yok mistersen doktoruna danış ama bilinçsiz kullanma sakın emi çünkü kist oluşturabiliyor bağzenŞenizcanım inşşşşşşşlh düşüğün tek ayağı içerdedir derler ya kısmer inşlhhhhhhhh sağ sağlim olsunda dile benden ne dilersen canım bide okuyorum bazıları ilaçmı ne gonelefmi ne kullanıyolarmış acaba drmu veriyo bugün kontrole gittim dr rahmin temiz 3 ay korun dedi ben okar bekleyemiyorummmmmmmmmmm
işte kuzum yazdığım şeyler için doktor veriyor yumurtalıklar için yumurtlamak için işte tatlımkıslar klomeni neden kullanıyosunuz niçin kullanılıyo acaba CADIARZU
hadi be arkadaşım kim tutar seni canım benim insallah vardır insallah ama kaptırma kendini yinede olurmu güldür artık yüzümüzü canım benim:asigim:bu arada çatlamayayım diye size de söyleyeyim. Daha erken ve hatta belki yanılgıdır ama İki gündür sol kasık ve sağ göğüste keskin sancılar /sızılar var. Şişkinler eccük bi de halihazırda sabah feci bir bulantı vardı, ki hala ufaktan var :)
Sankim diyorum başka bişey demiyorum CADIARZU:1rolleyes:
olsun hayatım geldiyse eğer hoşgeldi allah onun rızkını bereketini verir onları düşünme bitanemyok yav kaptırmaktan değil, hatta biraz çıkmaza girmiştik ek iş vs bi iki yere haber iletmiştim. Geldi mi hep böyle denyo zamanlara denk gelir ya bu velet milleti:) Ondan kuşkulandım asıl :roflol:
ewet hayatım bu haplardan sonra yapılıyo klomen den sonra filan doktor yumurtalık takibi yapıyo eğer iyiyse çatlatma iğnesi yapıyor genelde adetinin 12. yada 14. günübide çatlatma iğneside dr kontrolündemi yapılıyo acaba?fisfisfisfisfisfis