Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hayır olsun hayatım iyi şeyler düşün iyi olsun ewet birseyim kalmadı gayet iyiyim vanım bu gün doktora gittim yumoşda iyi çatlatma iğnesi vurdu yarın çalışmalar başlayacaksırnaşık şey doktor çok olumlu konuştu zaten iki aydır klomensiz yumurtluyorum ben hersey çok güzel normal sana yapacak bir tedavim yok dedi normal olan herseye tedavi başlatıp stres yapmak istemiyorum dedi 3 4 ay kendi haline bırakacağım ve bu zamanda eminim kalacaksın hadi bakalım 2009 da hamile olarak gel bana dedisırnaşık şey

kızlar...canlarım.......

yeni yılda tüm iseklerinizin gerçek olması dileğiyle......nice nice mutlu senelere.....inşallah bu sene kavuşuruz bebişlerimize.....

şekerlerimmm hepinize mutlu yıllar demenin tam vakti sanırımmm iyi eğlenceler güzellerimmm özledim sizi

ceylanım bettyim gündoğdum trapper sveilim ve buradaki herkes...............yeni yılınız kutlu olsuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn.....sizi çooooooookkkkk öpüyoruuuummmmmm

sevilim sen de m 18 aydır bebek bekliyorsun?benim de aynı.dün gece çatlatma iğnesi vuruldum.tam 12 de.yeni yıla böyle girdik eşimlekaydirigubbakcemile3cuma sabah aşılamam olacak.aynı günlerde güzel haberleri alacağız seninle.yumurtlama günlerimiz aynı canım.:CüvCüv:

ewet canım benim 18 ay oldu tesadüfe bak aynı zamanda yumurtluyoruz ama bana aşılama olmayacak eğer bu ay gebe kalırsak muhtemel aynı gün kalırız canımsırnaşık şey

yeni yılın güzelmi güzel şekermi şeker tatlımı tatlı anne adayları günaydınnnn
yeni gün umut dolu olsun bu sene hepimize uğurlu gelsin insallah
hadi kalkın gelin artık sayfamız boş kalmasın bu gün okulda yokkkkkkkk:1hug:

kızlaaaaarrr ben buradayım gelen olursa.....umarım 2009 un ilşk sabahı gözlerinizi yepyeni umutlarla açmışsınızdır ve umarım hepimize hayırlı olur ve hepimiz anniş oluruz inşallaaaaaaaahhhhhhhh

senacım buradasın galiba sen nasılsın hayatım iki gündür yoktun okulmu yoğundu bi dün yazmışsın :uhm:

kızlaaaaarrr ben buradayım gelen olursa.....umarım 2009 un ilşk sabahı gözlerinizi yepyeni umutlarla açmışsınızdır ve umarım hepimize hayırlı olur ve hepimiz anniş oluruz inşallaaaaaaaahhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

canlarım ben giremedim dün hiç yoğundum herkesin iyi dileklerine çok teşekkürler umarım yeni yıl bize huzur bereket mutluluk ve tabii ki bebişlerimizi getirir 2008 in sonunda durgun olan hamiş listemiz 2009 un ilk ayında patlama yaşar inş Allah hepimize 2010 yılına anne olarak girmeyi nasip edecek inş inanıyorum umutluyum hepinizi çooook öpüyorum

merhaba kızlarrrr ben geldimmm ooo kızlarrrr dünkü yorgunluğumu atıyosunuz hala bakıym sizz topic bom boş kalmışşş
ben bu saate kadar temizlik yaptım yemek yedik hemen geldim hadi bekliyorum bettyyyy gündoğmadannn senaaaa sevillll rapunzellll trapperrr ve diğer kızlar hanisiniz siz ayyyy

senaaaa kız kuzum sen nerelerdesin yaaaaaaa bi problem yok dimi bekliyorum ama iki gündür 1er mesaj atmışsın sadeceeee

selam kızlar....ben geldim.....iyisinidir inşallah.....benimde dün misafirlerim vardı bugün anca temizlik falan...bu saate kadar giremedim.....

bugün yumurtalıklarımda ağrı var acaba bugünmü çatlıyo olabilirmi kızlar ya....ne dersiniz....

aaa bettycim hoşgeldin tatlımmm hiç belli olmaz valla bugün senin 14. günün falanmıydı tam hatırlayamadım ama sen boş geçirme bence canımcımm

ceylanım 15. günüm bugün.....14 gün sonra adet günüm.....diyolar ya beklenen adet tarihinden 14 gün önce çatlıyo yumoşlar diye.....

BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....gelsin artıkta geri sayıma başlıyalım yaaa....

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak
nergis55.................29 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

çatlıyodur o zaman tatlım bugün sen bu akşam bi kahve daha yap canım bence sena burda olsa kesin öyle derdi:))))

ay herkes nerde betty yaaaaaaaa gelsinlerde bi şenlenelim artık yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…